Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.069.755
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
Matozan kaže...

Nakon pada mobitela (iz ruke, cca. 1 m visine) imam problem sa kamerom.

Inače je mobitel unutar gumene/plastične maske osim dijela mobitela gdje mu je kamera (izbočena), na koju je očito pao.

Fokus mu više ne radi kao što možete vidjeti na slici.

Pretpostavljam da mobiteli nemaju mehanički fokus, nego da to odrađuju digitalno ili se varam, pa ne znam što je ovaj pad mogao prouzročiti?

Hoću li to moći provući pod garanciju kao pokvarila se kamera, jer je mobitel kao nov bez ogrebotina?

Koji servis preporučate? MMM Agramservis?

U kamerama je mehanički fokus, možeš to primjetiti kad se igraš s manualnim fokus postavkama, objektiv se pomiče. Pravi se lud i odfuraj mob u servis. Rečeno mi je da se u MMM Agramservisu čeka 1 - 2 radna dana na Samsung uređaje.

14 godina
neaktivan
Matozan kaže...

Nakon pada mobitela (iz ruke, cca. 1 m visine) imam problem sa kamerom.

Inače je mobitel unutar gumene/plastične maske osim dijela mobitela gdje mu je kamera (izbočena), na koju je očito pao.

Fokus mu više ne radi kao što možete vidjeti na slici.

Pretpostavljam da mobiteli nemaju mehanički fokus, nego da to odrađuju digitalno ili se varam, pa ne znam što je ovaj pad mogao prouzročiti?

Hoću li to moći provući pod garanciju kao pokvarila se kamera, jer je mobitel kao nov bez ogrebotina?

Koji servis preporučate? MMM Agramservis?

Prihvatit ce pod garanciju, naravno. Ne moras reci da ti je ispao. :)

8 godina
neaktivan

Pre par dana sam skinuo neku aplikaciju za instagram(StorySave) da bih skinuo neki story sa instagrama, uradio sam to uspešno... I posle sam deinstalirao pomenutu aplikaciju.. Ali posle deinstalacije sam primetio da mi telefon ne radi lepo.. počeo je da baguje... Uradio sam factory restart 2 puta ali opet zeza.. Da li neko zna šta je moglo da se desi i šta da radim?

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2016 20:13 (miksi2).

0 0 hvala 0
8 godina
odjavljen

Nema to veze sa aplikacijom....

8 godina
neaktivan

Misliš da nije mogao možda neki virus od aplikacije(pošto aplikacija nije neka) da mi naštedi hardveru?

8 godina
odjavljen

Nema sanse...

8 godina
neaktivan
Šta je onda moglo da mu bude? Šta misliš da li bi instalacija potpuno novog androida rešila problem?
8 godina
odjavljen

Mozdaj epokvaren ali se to slucajno desilo sa tom aplikacijom. Ionako si ga resetovao. odinom stavi novi firm i ako to ne pomogne onda servis...

10 godina
Koje maskice preporucujete za obicni S6 ? Po mogucnosti da se moze naruciti iz zg ducana ili naci na njuski neda mi se cekat s ebaya.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WalterWolf kaže...
Koje maskice preporucujete za obicni S6 ? Po mogucnosti da se moze naruciti iz zg ducana ili naci na njuski neda mi se cekat s ebaya.

ja na s6 edge imam Neo Hybrid i jako sam zadovoljan 

[19xx]C3c1l
9 godina
neaktivan
Samo Spigen ili Ringke.
12 godina
neaktivan
Mr.Lauren kaže...
Samo Spigen ili Ringke.

spigen

[19xx]C3c1l
10 godina
Dal jos tko ima problema sa sporim wifijem? Ja sam to rijesio preko dnsset al me nervira taj vpn. Znaci kod ucitavnja svaki put dode taj delay. Ima li kakvo drugo rjesenje?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WalterWolf kaže...
Dal jos tko ima problema sa sporim wifijem? Ja sam to rijesio preko dnsset al me nervira taj vpn. Znaci kod ucitavnja svaki put dode taj delay. Ima li kakvo drugo rjesenje?

ima pola godine kako sam uzeo s6 edge i jos uvijek nisam to rijesio, prihvatio sam i gotovo.

[19xx]C3c1l
8 godina
odjavljen

Moze pitanje. Sta ce vam aplikacija za nesto sto uredno odradis sam plus ko zna sta ta aplikacija jos pored toga radi. Meni jedna od omiljenih stvari na androidu sto bih volio videjti i na windowsima jeste rucne postavke za svaku mrezu posebno za razliku od windowsa gdje je to na nivou adaptera tj mrezne kartice....

10 godina
Kako bi to sam odradio?
8 godina
odjavljen

duzi tap na mrezu pa modify network pa na advanced options pa ip adress prebaci na static i tu podesi ip adresu gateway i dns. I sve mozes podesiti razlicito za svaku mrezu. Poslije toga se konektuje u djelicu sekunde....

10 godina
Podesio sam vec tako al ne pomaze i dalje je wifi spor.
8 godina
odjavljen

Sad gledam i ovaj app stavi googleove dns servere sto mozes i rucno ali ne razumijem dio sa vpnoma? Cemu sluzi vpn u ovom slucaju? da postavi dns servere? U cemu je razlika? Ja sam na s6 to postavio rucno i sve radilo ok. Sa nekim routerima sam imao problema ali je to do routera a ne moba. SAd na nexusu 6p recimo neke mreze uopste ne vidi. Totalno misteriozno....

10 godina
Preko VPN forsira IPv4 adresu i google dns servere. Ja nzm kako da forsiram IPv4 adresu na androidu bez da rootam.
8 godina
odjavljen

Kako da provjerim koje IPV koristi? Nesto znam o mrezama ali ovo prevazilazi moje znanje...

10 godina
Iskreno ne znam. Koliko sam ja citao po redditu ovaj delay se dogada tako sto se prvo pokusava spojiti preko IPv6 i dobije bad respond i onda spoji preko IPv4. Ovaj problem se dogada jos od S3, a dogada se i na drugim telefonima. Koliko sam shvatio DNSSet forsira IPv4 i ne dogada se taj bad respond.
9 godina
neaktivan
Istina.
10 godina
Uspio sam rijesiti to nadam se. Vec sat vremena radi super bez delay-a. Kad stavim IPv6 DNS 2 adresu onda nemam neta. Ovako radi odlicno za sada.

0 0 hvala 0
8 godina
odjavljen

ja sam na routeru iskljucio IPV6 i nemam problema. Sve na routeru i na telefonu manuelno podeseno od pocetka...Linksys EA6400 dualband

14 godina

Ja sam isto imao problem sa sporim netom na Lg G3 kad sam nadogradio na 6.0 i isto na Sony Z5....Kad sam uzeo S7edge više nema tog problema...Navodno je to samo do nekih modema...

8 godina
odjavljen

Uglavnom ZTE... Neki huavei telefoni su ga blokirali totalno....

8 godina
neaktivan

Ljudi, molim za pomoć...kupio sam s6 edge, ali mi neće mejlovi, odnosno, mogu primati i slati mjelove samo kad sam na wi-fi.

Imao sam s6 obični i to mi je savršeno radilo, a sad neće...ubacim karticu u drugi tel i rade mejlovi normalno, bez wi-fi( na ugovor sam, imam 2 gige mjesečno).

Ima li ko kakvu ideju, u čemu je kvaka?

Hvala i pozzz

0 0 hvala 0
8 godina
odjavljen
Jesi li ogranicavao pristup mobilnim podacima? Gmail mora imati neograničeno pristup.
8 godina
neaktivan

ne znam, gdje to da pogledam, i kako da izaberem neograničeno?

imam dvije mejl adrese, jedna gmail, a druga je microsoft exchange i nijedna neće...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice