Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.081.036
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
@matrix777
Napisao si mi da ne mogu dobiti novi S6, a ja ga danas dobio. Mobitel je bio na servisu dva puta i agent mi je dao do znanja što da napišem u prigovoru, i danas nakon 3 tjedna imam novi S6. Napominjem da sam primjetio nakon ca. nekoliko dana od kupnje da mobitel ima pjege i nakon 2 tjedna je u potpunosti zaštekao. Pokušavali su ga popraviti u servisu, ali nakon drugog servisa napisao sam da mi nije u interesu imati neispravan mobitel i nositi ga po servisima. Da ti ne odajem sve informacije jer si bio podrugljiv u svojim komentarima, neću ti reći zašto sam dobio novi mobitel. Ako nekoga zanima može mi privatno poslati poruku.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Torent kaže...

Leti... Probao si reset to factory default?

Naravno. Vec sam napisao da sam izmijenio i nekoliko official sistema preko Samsung Odina. Na svakom ista stvar.

9 godina
Neeboo1290 kaže...
@matrix777
Napisao si mi da ne mogu dobiti novi S6, a ja ga danas dobio. Mobitel je bio na servisu dva puta i agent mi je dao do znanja što da napišem u prigovoru, i danas nakon 3 tjedna imam novi S6. Napominjem da sam primjetio nakon ca. nekoliko dana od kupnje da mobitel ima pjege i nakon 2 tjedna je u potpunosti zaštekao. Pokušavali su ga popraviti u servisu, ali nakon drugog servisa napisao sam da mi nije u interesu imati neispravan mobitel i nositi ga po servisima. Da ti ne odajem sve informacije jer si bio podrugljiv u svojim komentarima, neću ti reći zašto sam dobio novi mobitel. Ako nekoga zanima može mi privatno poslati poruku.

Ljubavi, pogledaj svoj post od prije gdje si navodio razloge zbog cega bi trebao dobiti novi mob, svi smo se smijali na to. Nitko ne govori da je nemoguce dobiti novi uredjaj, kao npr ucestalost kvarova i servisa te neisplativosti popravka. Ono sto si ti navodio i dan danas nekome ispricam kao dobar vic. Ako ne lazes da si dobio novi mob, onda sigurno nije radi smjesnih razloga veceg neceg treceg koje ne navodis sto ujedno dokazuje da sam bio u pravu... Nadam se da si dobio i one griotte. Pusa

9 godina
neaktivan
Jednog dana i će i balkan biti europeiziran pa će ljudima biti normalno otići sa novim tehničkim uređajem koji je u kvaru te za isti dobiti vraćen novac ili dobiti drugi. Konkretno, kod mene je bila riječ o drugom tehničkom uređaju. Ako su za mobitel tako velika odstupanja, zabrinjavajuće. Ako je nešto u kvaru čak i nakon nekoliko servisa, zdrav razum govori da se uređaj zamijeni, bio to mobitel ili drugi tehnički uređaj. Nemam vremena za bacanje i šetkarati po servisima po ne znam koji put zbog tehnike s greškom. Preferiram Mon Chery. ☺
13 godina
neaktivan

Sorry na oft. ali IMHO Mon Cheri je goli k.. u usporedbi sa Krašovim Griottama

http://diyaudio.com.hr/
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2016 11:46 (Roko1).

2 0 hvala 0
12 godina

Jučer sam kupio S6 i do danas sam prezadovolajn .

Zna li se kada izlazi marshmallow za njega ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Od 15.02. je zvanicno vani ali ga jos niko nije dobio...

0 0 hvala 1
9 godina
odjavljen
Od 15.02. je zvanicno vani ali ga jos niko nije dobio...

0 0 hvala 0
9 godina
Jole-Ri kaže...

Jučer sam kupio S6 i do danas sam prezadovolajn .

Zna li se kada izlazi marshmallow za njega ?

Jučer si ga kupio i do danas si prezadovoljan? Dobro si me nasmijao sinko :-)

9 godina
odjavljen

Pa lijepo je covjek rekao Od juce do danas. Ne znaci da ce sutra biti ;) A bice ;)

10 godina

Samo radi jedne stvari cekam marshmallow a to je mogucnost kontrole brzine okidaca u kameri.

Recimo ovo je dobiveno na edge+ sa duljom ekspozicijom

https://flic.kr/p/AwhzJa

https://flic.kr/p/CfUN8z

https://flic.kr/p/CG7zSR

Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Nisam znao da ijedan kamera ima ISO 50? Mislio sam da je najiniza na D810 iso 60 ali vidi vraga... ;)

14 godina
Torent kaže...

Nisam znao da ijedan kamera ima ISO 50? Mislio sam da je najiniza na D810 iso 60 ali vidi vraga... ;)

Evo ti dokaz da postoji i manji ISO, točnije 40 na jednoj PRO aplikaciji! 

ATJ Lučko
8 godina
protjeran

super je s6 samo nisam ga hteo uzeti jer nema extra microsd nadam se da ce s7 imati..za sad koristim s5 cm13 rom.. @thebatman super izgledaju flickr slike sa tim mobitelom.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ma nemoj. Ti si stručnjak za čokoladu. Fererro je gigant u usporedbi sa tim Kanditom, a ne vidim na zapadu po policama Kanditove proizvode dok je Fererro zastupljen gotovo svugdje. Kakvu glupost lik izvali da je Mon Chery goli k... ( to si mislio na kurac, valjda). Kulture...

BTW, na novom S6 modelu svijetle one dvije tipke kad ih pritisnem. Prije nisu na modelu koji sam vratio. Naime, čuo sam da mnogima koji je ispravan mobitel te tipke ne zasvijetle kad ih se pritisne. Bilo mi je svejedno svjetle li ili ne, ali ako su se na starijim modelima palile logično je da se i na S6 isto pale.

9 godina
neaktivan
Roko1 kaže...

Sorry na oft. ali IMHO Mon Cheri je goli k.. u usporedbi sa Krašovim Griottama

Ma nemoj. Ti si stručnjak za čokoladu. Ferrero je gigant u usporedbi sa Krašom kojeg na zapadu ni nema u ponudi dok je Ferrero zastupljen gotovo svugdje. Kakvu glupost lik izvali da je Mon Cheri goli k... ( tu si mislio na kurac, valjda). Kulture...

BTW, na novom S6 modelu svijetle one dvije tipke kad ih pritisnem. Na modelu S6 koji sam zamijenio za novi nisu svjetlile. Samo u dva-tri navrata. Naime, čuo sam da mnogima kojima je i ispravan mobitel te tipke ne zasvijetle kad ih se pritisne. Inače, svejedno mi je svjetle li ili ne, ali ako su na starijim modelima zasvijetlile na dodir, logično je da bi i na S6 morale imati istu mogućnost.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2016 3:10 (Neeboo1290).
9 godina
Dogovori s jel Kandit ili Kras, pa da se vratimo on topic...
14 godina
itnoob kaže...

super je s6 samo nisam ga hteo uzeti jer nema extra microsd nadam se da ce s7 imati..za sad koristim s5 cm13 rom.. @thebatman super izgledaju flickr slike sa tim mobitelom.

Ima micro sd. Sve je bolje, osim sto su irda maknuli.

[M|C] pleXx
12 godina

Jel je vrijedno mjenjanja da dam svoj s 6 za note 4 910c star 6 mj..iz tele2 stanje 10 od 10 s svim papirima kljuc za kljuc?

Hvala

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
janiq kaže...
itnoob kaže...

Ima micro sd. Sve je bolje, osim sto su irda maknuli.

neeeeeeeee  kako cu sad gasiti tv klime itd u kaficu :P ne zezam se cuj ird nema veze uglavnom da ima microsd jer ovo sto je na s6 sa 32-64-128gb je isto kao na iOS..

hvala

12 godina
mariolla79 kaže...

Jel je vrijedno mjenjanja da dam svoj s 6 za note 4 910c star 6 mj..iz tele2 stanje 10 od 10 s svim papirima kljuc za kljuc?

Hvala

nope

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
neaktivan

Ako netko treba novi S6 gold, imam jedan viska :). PM

1 0 hvala 0
12 godina

A zasto? Mislim da mm doazi i na note4..a po meni je to isto dosta kvalitetan uredjaj...i ima sto meni recimo fali na s6 ...sd card i izmjenjivu bateriju a i u konacnici nesto je i skuplji..a vec sam imao prve 3 serije noteva

razorblade
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
mariolla79 kaže...

Hvala

nope

Jeste.. Ako ces koristiti S-pen,bolja duplo baterija,veci ekran,izmjenjiva baterija,sd card..Zasto ne,ja bih..I mislio sam to napraviti vec ali zbog velicine nisam,ipak mi je malo prevelik..

Jedini razlog zasto imam S6 a ne note 4 je velicina mobitela,bolja kamera,brzi je i otisak prsta je bolje uradjen..

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
12 godina

Nema razloga novi uredaj promijenit za nesto veci ekran i mogucnost S-pena kojega ce koristit par puta iz fore. 

Sve imas na s6 sa 5.2 ekranom sa boljom kamerom, jacim hardwareom itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Nema razloga novi uredaj promijenit za nesto veci ekran i mogucnost S-pena kojega ce koristit par puta iz fore. 

Obzirom sam imao SGN II, i jako dobro znam prednosti i niti jednu manu S-Pen-a, malo ću nabaciti komentar! 

Obzirom Note 4 nije break news mobitel, prije svega moram kazati da ima vrhunski dizajn, što je u mojem oku vrlo bitna stavka! 

Nadalje, koliko puta sam se zatekao da trebam zapisati neku misao, telefonski broj, a da ne spomenem, koliko je to bilo WOOOOW efekt kod nekih osoba, recimo u presjeku kod šest od deset osoba! 

Istina da S6 ima isto hrpu "boljih" čitaj novijih gimmicka, ali ako ti mobilni gadget treba za nešto funkcionalno, a u obzir ulaze samo Samsung kao brend, osobno ne bih ništa drugo gledao osim Note linije, pa sada i iskreno govoreći, makar ne dobio neki novi upadate, jer je to i opet Samsung i njegova politika, koja je isto takva i kod S modela, nažalost! 

ATJ Lučko
12 godina
neaktivan

Note 5 dobio sluzbeni 6.0.1

Kad ce S6 sam Bog zna

0 0 hvala 0
12 godina
ATJLučko kaže...
SimeKZ kaže...

Obzirom sam imao SGN II, i jako dobro znam prednosti i niti jednu manu S-Pen-a, malo ću nabaciti komentar! 

Obzirom Note 4 nije break news mobitel, prije svega moram kazati da ima vrhunski dizajn, što je u mojem oku vrlo bitna stavka! 

Nadalje, koliko puta sam se zatekao da trebam zapisati neku misao, telefonski broj, a da ne spomenem, koliko je to bilo WOOOOW efekt kod nekih osoba, recimo u presjeku kod šest od deset osoba! 

Istina da S6 ima isto hrpu "boljih" čitaj novijih gimmicka, ali ako ti mobilni gadget treba za nešto funkcionalno, a u obzir ulaze samo Samsung kao brend, osobno ne bih ništa drugo gledao osim Note linije, pa sada i iskreno govoreći, makar ne dobio neki novi upadate, jer je to i opet Samsung i njegova politika, koja je isto takva i kod S modela, nažalost! 

Dobro I ? Sta si htio rec' ? :D Taj update nista ne znaci jer mobitel isto radi i nista novog ne dobiva.

10 godina

I note 4 i s6 imaju prednosti i mane u odnosu jednog prema drugom:

N4 > S6

- veči ekran 5.7 > 5.1

-s-pen (za crtkaranje, pisanje, obrezivanje slike itd)

- bolja i izmjenjiva baterija 3220 vs 2550

- microSD

S6 > N4

- funkcionalan otisak prsta (ovaj na s5/n4 je užasan)

- veci ppi

- mnogo jednostavniji za korištenje jednom rukom 

- poprilično lakši 138g vs 176g

- bolje kamere

- novija varijanta tw

- noviji chipset

Ja recimo od svega ovoga bi gledao samo velicinu moba. Imao sam i N4 i G4, super mobiteli ali mi po veličini više paše nešto od cca 5 incha.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

I ja sam imao i Note 4 i sad S6 i S6 je bolji mob po meni iako je Note 4 vrhunski mob. Izmjenjiva baterija manje vise nikad ih nisam mijenjao ali S6 je noviji i ima sve dobre strane TW sa Note 4 plus laksi i manji.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice