Samsung Galaxy S5 - rasprava

poruka: 2.636
|
čitano: 673.687
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Samsung Galaxy S5 - rasprava
Knox je Samsung ubacio kao sigurnosnu komponentu za Corporate musterije i drzavne agencije.Pokusaj konkuriranja BB i Appleu na trzistu gdi je sigurnost bitna. Kad rootas telefon onda ti okrene na 1 i gubis garanciju.
10 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Knox je Samsung ubacio kao sigurnosnu komponentu za Corporate musterije i drzavne agencije.Pokusaj konkuriranja BB i Appleu na trzistu gdi je sigurnost bitna. Kad rootas telefon onda ti okrene na 1 i gubis garanciju.

stavio sam 5.0 preko odina i sad me zanima da li sam izgubio garanciju, a zelio bi da se vratim na 4.4.2 i ako nisam da li cu u tom slucaju izgubit garanciju?

11 godina

Zar je moguce da je tako loš update? Koristim leakani lolipop na note 3 i ok je, bez bugova. Sad me strah s5 updateati nakon svih ovih postova. Ima li naznaka za novi update?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Može neki link za vračanje na kitkat i link za zadnji vipov kiti ?

Znači, ne gubi se jamstvo tim potezom ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Stavio lolipop. 2 puta wipeao sve iz recoverya. Pokrenuo sistem. Sve radi fluidno i kako treba.

Moj PC  
6 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Čitam sve sto pišete i moram se javiti. Prije tjedan dana mi je došao Lollipop preko Kiesa. Nakon skidanja i instaliranja mobitel je bio grozan, skoro pa neupotrrbljiv. Spor kod otvaranja bilo čega, stvari na sd kartici je brisao, bio je to doslovno povratak 4 godine unazad po radu telefona.  Nakon učinjenog factory reseta to je sasvim drugi mob, leti od brzine, radi fantastično. Razlika između Kit Kata i sadašnjeg Lollipopa je neusporediva u korist  Lollipopa!

Svakako preporučujem da se napravi upgrade, no svakako nakon toga factory reset, nećete zažaliti, po mome je to revolucija. Barem što se tiče mog mobitela.

4 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
Razmišljam o nabavi još jednog S5. Mogu dobiti 16GB model za 2500kn 32GB za 3500kn.

Imam slobodnih oko 2GB interne pa se bojim za budućnost da će 16GB biti malo.

Savjeti?

17 godina
odjavljen
Zagizag kaže...
Razmišljam o nabavi još jednog S5. Mogu dobiti 16GB model za 2500kn 32GB za 3500kn.

Imam slobodnih oko 2GB interne pa se bojim za budućnost da će 16GB biti malo.

Savjeti?

Posto S5 ima utor za microSD radje bi ustedio 1000 kn....

Multimedija na MicroSD, a aplikacije na internu, na kraju dodje na isto.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
13 godina
neaktivan
Mr.Lauren kaže...

Čitam sve sto pišete i moram se javiti. Prije tjedan dana mi je došao Lollipop preko Kiesa. Nakon skidanja i instaliranja mobitel je bio grozan, skoro pa neupotrrbljiv. Spor kod otvaranja bilo čega, stvari na sd kartici je brisao, bio je to doslovno povratak 4 godine unazad po radu telefona.  Nakon učinjenog factory reseta to je sasvim drugi mob, leti od brzine, radi fantastično. Razlika između Kit Kata i sadašnjeg Lollipopa je neusporediva u korist  Lollipopa!

Svakako preporučujem da se napravi upgrade, no svakako nakon toga factory reset, nećete zažaliti, po mome je to revolucija. Barem što se tiče mog mobitela.

Ja tkoder mogu reci samo pohvale izuzev jednog "rušenja kamere" ali to mi nije tolika drama da bih se vracao na KK

nije mi jasno da ljudima toliko lose radi do te mjere da se vracaju na KK

nemogu reci niti da mi radi bolje niti losije...

i da spomenem nisam uopce radio hard reset

sto se mog iskustva tice, svakako preporuka prijeci na Lollipop

Galaxy S5
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2015 19:34 (drazen991).
13 godina
neaktivan

Dogodilo se i to..pao je sa visine 20cm na beton sa kamenčićima..

Kaljeno staklo je reklo svoje kao i frame koji je dobio udubine itd..uglavnom katastrofa.. Nakon toga sam išao malo isprobavati kaljeno staklo na scratch test i stvarno se nemože ogrebati..ali zato kod slabijih udaraca škarama puca kao od šale.

Evo i slika pa vidite :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Jako mi je žao. 

10 godina
neaktivan

Jako mi je žao. 

15 godina
user3468 kaže...

Dogodilo se i to..pao je sa visine 20cm na beton sa kamenčićima..

Kaljeno staklo je reklo svoje kao i frame koji je dobio udubine itd..uglavnom katastrofa.. Nakon toga sam išao malo isprobavati kaljeno staklo na scratch test i stvarno se nemože ogrebati..ali zato kod slabijih udaraca škarama puca kao od šale.

Evo i slika pa vidite :)

a jel ekran prošao neokrznut?

pitam zato jer sam naručio kaljeno staklo prek e-jeba, nekih 4$,

pa pretpostavljam za tu cijenu da bude isto bilo "jednokratno" u slučaju pada direktno na ekran :)

napokon dočekao DNF i Diablo 3
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2015 18:37 (vrx).
13 godina
neaktivan
ekran je ostao netaknut.. iako dok nisam skinuo kaljeno staklo nisam znao sta me ceka ispod :-)

Sad sam i ja narucio jeftinije kaljeno pa cu moc usporedit sa nillkinovim. isto tako sam narucio aluminijski frame.
14 godina
neaktivan
Znaci da je kaljeno obavilo svoje.
sent via LG G3

6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

De šerajte link ( ebay ) tog cudotvornog stakla

Galaxy S5

0 0 hvala 0
15 godina

eto ti pa slušaj :)

moja preporuka da ne kupiš baš najjeftiniji, nego bar za 3-4$

ja sam konkretno kupio ovaj, još nije stigao pa ne mogu napisat dal valja ili ne, nadam se da bu idući tjedan došao :)

uzeo sam još i metalnu masku za 3$ i usb3.0 kablić za ravno 1$, sića obzirom da su kod nas takvi kablovi bar 30kn+ a vjerojatno nikakva razlika u kvaliteti

napokon dočekao DNF i Diablo 3
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2015 20:13 (vrx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kakav je odziv na staklu, isti kao i bez njega? prije sam koristio folije ali meh nije to to

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
odziv je kao i bez stakla..Daleko je bolji dojam sa staklom nego sa folijom..
16 godina

stavio loli, stvarno neznam kaj se vi tolko placete ? Pa mobitel radi potpuno uredu, nikakvih zamjerki nemam. Kako bi se u nasem narodu reklo ne jedite hovna. 

Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina

stavio sam lollipop i recimo antutu score je bolji, ali mob mi vise steka nego je bilo na kit katu... i nemam neke kontakte u imeniku i tak... cudno.. jel bi pomogao factory reset? ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Svi bi trebali napraviti factory reset nakon šta prođete sa kitkata na lolipop.. ovako nije mjerodavno..

Za mene koji sam na svakom mobitelu na custom romovima i često isprobavam to je nešto skroz uobičajeno. Inače vam na svakoj temi od custom roma piše da se nemojte žaliti na štekanje i bilo kakve probleme ukoliko ne napravite čistu instalaciju, a radi se o istoj verziji androida(kitkat).. Ovdje se radi o različitim verzijama OS-a tako da bi svakako clean install bio poželjan..

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.1.2015 21:44 (user3468).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Znaci factory reset je OBAVEZAN ako ne zelite da vam mobitel steka nakon updatea.!

Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Napravio opet factory reset i sad to radi puno bolje.

Ne znam zašto mi je prvi put radio probleme.

Ali mi se svejedno cini da je kitkat bio malo razradjeniji.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.1.2015 23:30 (zabranjeniples).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

izgleda da nema pravila, evo ponavljam još jednom meni sve radi bez ikakviš štekanja a hard reset nisam radio

bilo kako bilo, svakako bolje ga raditi nego ne

Galaxy S5

0 0 hvala 0
15 godina

kako mi je najbezbolnije napravit factory reset a da kasnije vratim sve kako je bilo na mobu, al ne manualno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel netko stavljao ovo na mobitel? http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/development/rom-ane4-kitkat-4-4-2-multi-csc-t2813628

Probao bih opet ici na Lollipop ali ne zelim root izgubiti, a isto tako ne zelim da knox promijenim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ja sam odmah napravil factory reset. Uvijek je najbolje kad se sve frisko instalira i pokrene.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
16 godina

Bez f. reseta, ne može nitko ni očekivat da radi sve kako bi i trebalo.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

samo me jedno zanima koja je razlika između samsunga galaxy s5 i samsunga galaxy s5 g900, hvala

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice