Samsung Galaxy S5 - rasprava

poruka: 2.636
|
čitano: 673.020
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S5 - rasprava
junik kaže...
vratila S5 na tvorničke postavke i više nema demona koji mi je jeo bateriju za zvrc...i napomena..nisam instalirala niti viber niti skyp ili instagram nakon tvorničkog reseta..sada radi ko urica a baterija traje i traje

napravia san i ja to pa se "demon" vratia nazad, mislim da je jedino rijesenje za taj problem servis

11 godina
neaktivan

Pozdrav svima, imam s5 otkljucan na sve mreze  i flashao sam ovaj novi poljski lollipop.zanima me posto mi mob nije rootan da li mogu flashati neki drugi firmware npr. spanjolski ili koji god uskoro izade ako se pokaze boljim od poljskoga?i da li je bez roota moguce downgrade-ati natrag na kitkat?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
branko246 kaže...

Pozdrav svima, imam s5 otkljucan na sve mreze  i flashao sam ovaj novi poljski lollipop.zanima me posto mi mob nije rootan da li mogu flashati neki drugi firmware npr. spanjolski ili koji god uskoro izade ako se pokaze boljim od poljskoga?i da li je bez roota moguce downgrade-ati natrag na kitkat?

Mozes flashat koji god zelis.

17 godina
Darkec11 kaže...

dobro, mozes samo reci kak si se opet vratio na kit kat?

Prodao sam mob,i kupio novi haha

Intel i5 3350p 3.1ghz,12gb ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,2x 640gb WD,msi gtx 650 ti boost oc 2gb,asrock b75 pro3,corsair cx 430w
10 godina
neaktivan

a jel moguce da ja vratim bez da kupujem haha, samo da vratim sa lollipopa 5.0 na kitkat 4.4.2 bez roota?

17 godina
Darkec11 kaže...

a jel moguce da ja vratim bez da kupujem haha, samo da vratim sa lollipopa 5.0 na kitkat 4.4.2 bez roota?

Mislim da je downgrade nemoguc od kada su jeb... knox uveli,cak i u servisu kazu da je jako rizicno i da ne zele to raditi.

Ja sam imao srecu sto sam dosta dobro prodao i na njuskalu novi povoljno nasao.

Intel i5 3350p 3.1ghz,12gb ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,2x 640gb WD,msi gtx 650 ti boost oc 2gb,asrock b75 pro3,corsair cx 430w
16 godina

NAravno da je.
Kako sa Odinom stavis sluzbeni bilo koji, tako stavis i stariji(npr 4.4.2)

17 godina
ludimata kaže...

NAravno da je.
Kako sa Odinom stavis sluzbeni bilo koji, tako stavis i stariji(npr 4.4.2)

Hajde ti onda probaj,pa se javi.

16 godina
15 godina

U kojem HR dučanu mogu potražit org. poklopac baterije ?

Od ovih na njuškalu, za kojeg mogu bit siguran da je org., s obzirom da naručujem ?

Vjerovatno ovaj ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zabranjeniples kaže...

U kojem HR dučanu mogu potražit org. poklopac baterije ?

Od ovih na njuškalu, za kojeg mogu bit siguran da je org., s obzirom da naručujem ?

Vjerovatno ovaj ?

Imas u Mesnickoj ulici u Zagrebu official samsung ducan, ili sancta domenica u areni, svetoj nedjelji...
Najvjerovatnije ti ih nemaju na stanju, pa ih ili nazoves da naruce ili odes tamo pa narucis.

Autoclimb kills more people than AIDS
14 godina

Želio bih si kupiti S5, pa me zanima postoji li mogućnost da će mu se sniziti cijena prije dolska ili kad dođe S6? I da li je to bio običaj i kod ranijih verzija mobitela.

Hvala na odgovoru.

0 0 hvala 0
15 godina

Dali ovo s ebaya ima veze s originalom ?

Ako da, postoji li šta jeftinije preko istog ?

Poslao sam upit i službenom Samsung HR, pa ćemo vidjet.

U SD ih nemaju, uputili su me na agram, koji se btw ne oglašava na telefonski poziv.

Znači, zasada ili nešto s ebaya ili njuškalo .

Samo mi se na njušci ovo čini malo preskupo ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

za Ebay,po slikama i feedbacku rekao bih da se mos kockat sa 10 dolara.

10 godina
neaktivan

Ovako, sljedeci problem.

Real racing 3, antialiasing mi je uzas, znaci grafika uzas.

Godfire prometheus takodjer, antialiasing uzas. 

Gt racing (nesto kao rr3) isto tako antialiasing me jebe, kako da rijesim to?

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kupi iPhone.

15 godina
Darkec11 kaže...

Ovako, sljedeci problem.

Probaj si malo poboljsat postavke u developer opcijama

Autoclimb kills more people than AIDS
10 godina
neaktivan

@svrzic

tnx probacu pa javim jel uspjelo

@cedevita 

pun si sarkazma

1 1 hvala 0
14 godina

Jel itko kupio S5 u Tele2,ako je, jel zaključan ili otključan,mislim se uzet jednog ali treba mi za VIP broj!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Sada sam primjetio sa mi lagano svijetli onako priguseno ceveno senzor. Nije LED onaj u ljevom gornjem kutu nego je prvi senzor desnk od zvucnika gore. Dali zna neko sto je to i sto to znaci ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

Sada sam primjetio sa mi lagano svijetli onako priguseno ceveno senzor. Nije LED onaj u ljevom gornjem kutu nego je prvi senzor desnk od zvucnika gore. Dali zna neko sto je to i sto to znaci ? 

http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s5/383398-anyone-else-notice-red-light-sensor-s5.html

ZOTAC: It's Time to Play.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 20:12 (DmL).
15 godina
neaktivan
Darkec11 kaže...

Ovako, sljedeci problem.

cedevita od limuna kaže...

Kupi iPhone.

Nije mob kriv i ne bih trebao imati aliasing jer je FULLHD reza na tako malom ekranu. Problem je to sto se neke igre, kao gore navedene, pokrenu u HD rezi.

15 godina
volegradele kaže...

Jel itko kupio S5 u Tele2,ako je, jel zaključan ili otključan,mislim se uzet jednog ali treba mi za VIP broj!!

produžih pretplatu u tele2, mob je zaključan na mrežu, a pretpostavljam da je i tako s ostalima.

no moguće i da je neki drugi otključan,

imao sam LG O4X koji je bio otključan (pretplata 2god),  kolega uzeo godinu dana poslije mene novu pretplatu i naletio na zaključanoga.

premda pričekaj da se još netko javi ;)

napokon dočekao DNF i Diablo 3
12 godina
zabranjeniples kaže...

Dali ovo s ebaya ima veze s originalom ?

Ako da, postoji li šta jeftinije preko istog ?

Poslao sam upit i službenom Samsung HR, pa ćemo vidjet.

U SD ih nemaju, uputili su me na agram, koji se btw ne oglašava na telefonski poziv.

Znači, zasada ili nešto s ebaya ili njuškalo .

Samo mi se na njušci ovo čini malo preskupo ?

imas smartson ducan u gundulicevoj official samsung dodje ti 149 kn i imaju zlatnu plavu i bijelu

razorblade
12 godina
volegradele kaže...

i ja imam vip ali mi se neda placat ogromna pretplata pa sam u tele 2 kupio g3 koji je nazalost dosao zakljucan a kolege s posla isto g3 otkljucan i s5 otkljucan...brijem da je to kako naletis...

razorblade
14 godina
neaktivan

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2015 14:46 (robijan).
14 godina
neaktivan
robijan kaže...

Pozdrav ekipi, vidim da su većina tu.. Pa ako netko ima vremena da mi pomogmne oko jedne,dvije tri stvari:  kada je isključen ekran a hoću ga upaliti neće od prve već ostaje crni ekran i moram ponovno s tipkom za on/off da bih dobio svjetlost na ekranu i da se otključa.

A ujedno mislim da je to problem povazan s slijedećim da kada izlazim iz neke aplikacije na ekranu dobivam nekakve reklame i to googlove.

Cijeli ekran je nekakva reklama za koliko ja vidim google play i ima u lijevom kutu X s kojim se normalno zatvori...

Dali netko zna dali je prvi slučaj povezan s drugim i dali i jedan i drugi problem su riješivi.

Rom je službeni rotan u VIP.u

I još jedno pitanje kako i najbolje i najjeftinije otključati S V na VIP-u sam !

Fala svim ljudima dobre volje !

Itko? 

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
11 godina
nemam s5, ali aplikacije koje su besplatne najčešće imaju reklame, neke samo na djeliću ekrana a neke preko cijelog ekrana, ako ti ta aplikacija ne treba, nađi zamjensku koja joj odrađuje posao, ili kupi plaćenu verziju.

Što se tiče ekrana što se neće upaliti, tu probaj isključiti s voice, ili barem onu funkciju "open via homekey" (tak kod mene piše), ako i to ne pomaže onda ili probaj staviti najnoviju verziju softvarea ili hard reset, ili brišeš aplikaciju po aplikaciju da vidiš koja to radi. toliko od mene, nemam s5, ali to je što inaće drugima pomogne
14 godina
mariolla79 kaže...
volegradele kaže...

i ja imam vip ali mi se neda placat ogromna pretplata pa sam u tele 2 kupio g3 koji je nazalost dosao zakljucan a kolege s posla isto g3 otkljucan i s5 otkljucan...brijem da je to kako naletis...

Da,izgleda da je lutrija kojeg ću dobit!!

Otključavanjem se gubi garancija,zar ne?

Koliko ekipa traži za otključavanjem S5??

AUDIOFIL
14 godina
protjeran
volegradele kaže...
mariolla79 kaže...
volegradele kaže...

Da,izgleda da je lutrija kojeg ću dobit!!

Otključavanjem se gubi garancija,zar ne?

Koliko ekipa traži za otključavanjem S5??

Ne gubis garanciju ako otkljucas preko onog koda koji kosta 150-200 kn

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice