Samsung Galaxy S5 - rasprava

poruka: 2.636
|
čitano: 674.400
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Kako?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S5 - rasprava

Jel si koristio onu proceduru sa mobile ODINom?

crazy_luđak kaže...

Evo došao je i meni ANG2, za sada sam jedino primijetio da se pojavi "kvačica" unutar zelenog kružića kada se unlocka screen pomoću otiska prsta.

Mobitel i dalje ima onaj iritantni lag kod mijenjanja tabova u postavkama, drugo nisam ništa priomijetio

I moj S5 ima taj lag u postavkama. Primjetio sam da izlozbeni S5 dok je u onom specijalnom nacinu rada nema taj lag, jel zna netko zasto?

12 godina
neaktivan

Koji specijalni način rada?

P.S. Ja nemam nikakvog laga. Niti kad imam Grid view, niti kod Tab view.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2014 16:29 (kpavl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kpavl kaže...

Kako?

Mobil odin pro!

12 godina
neaktivan

Imaš neki link s procedurom? xda ili tako nešto?

To samo za sammy based romove?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Jel narucio netko ove caseove sta izgledaju isto ko spigenove: http://www.ebay.com/itm/Slim-Hybrid-Armor-Hard-Case-Cover-For-SAMSUNG-Galaxy-S5-FREE-Screen-Protector-/310990909109 Dosta su jeftinije, a izgledaju dobro na slikama.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PraskaviRepan kaže...

Jel narucio netko ove caseove sta izgledaju isto ko spigenove: http://www.ebay.com/itm/Slim-Hybrid-Armor-Hard-Case-Cover-For-SAMSUNG-Galaxy-S5-FREE-Screen-Protector-/310990909109 Dosta su jeftinije, a izgledaju dobro na slikama.

Ja sam naručio ove koje su replika Spigenovih i mogu reći da su original fit i materijal je jako dobar. Jedino fali Spigenov logo {#}

Now the only thing a rambler needs is a suitcase and a gun. The only time he’s satisfied is when he’s on the run.
17 godina
marsovac zemaljski kaže...

Za vlasnike S5 koji su prethodno imali S4, da li je S5 stvarno toliko bolji u bateriji nego S4?

vidjeh na netu da screen on time na s5 bude oko 5-6 sati, a s4 3-4 sata

Bolji je što se baterije tiče ali ne znam kako ljudi dobiju te SOT. Sa S4 sam imao oko 2 sata SOT, a sad mogu nagurati do 3 sata na S5. Sve to na umjerenim postavkama svjetline... Baš sam prije neki dan zaboravio napuniti mobitel i izdržao je dva dana sa 2 sata SOT (sync uključen, wifi, 3G). U principu, čak i ako ga maltretiraš :) izdrži cijeli dan, što mi je ok, jer su prošla vremena kad su se mobiteli punili svakih par dana.

14 godina
Sil kaže...

Za vlasnike S5 koji su prethodno imali S4, da li je S5 stvarno toliko bolji u bateriji nego S4?

Bolji je što se baterije tiče ali ne znam kako ljudi dobiju te SOT. Sa S4 sam imao oko 2 sata SOT, a sad mogu nagurati do 3 sata na S5. Sve to na umjerenim postavkama svjetline... Baš sam prije neki dan zaboravio napuniti mobitel i izdržao je dva dana sa 2 sata SOT (sync uključen, wifi, 3G). U principu, čak i ako ga maltretiraš :) izdrži cijeli dan, što mi je ok, jer su prošla vremena kad su se mobiteli punili svakih par dana.

Ma nema sanse da samo 3h dobivas, nesto ti nije uredu.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
17 godina
gamer34 kaže...
Sil kaže...

Ma nema sanse da samo 3h dobivas, nesto ti nije uredu.

Koliko ti dobiješ?

12 godina
neaktivan

Meni je max što sam izvukao iz moba za sada (imam ga 10 dana) 5h screen on time, a ostalo je još 30% baterije. Bio je na bateriji skoro 2 dana.

Imao sam Note 2, a baterija je na S5 po meni ravna njemu.

Svjetlina automatski, Wifi po potrebi, 3g po potrebi, sync uključen, dropbox sync uključen.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.8.2014 13:57 (kpavl).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Sil kaže...

Koliko ti dobiješ?

Nemam S5, ali na Nexus 5 kojem je baterija slabija strana dobivam po 4h SOT.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
17 godina
gamer34 kaže...
Sil kaže...

Koliko ti dobiješ?

Nemam S5, ali na Nexus 5 kojem je baterija slabija strana dobivam po 4h SOT.

Prebacio sam ga danas na touchwiz s nova launchera da bude sve default, pa ću postati večeras screenshot.

14 godina
neaktivan

osvjetljenje automatika 50%,onak na brzake.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kak saltas te romove tako cesto, kak ti se da stalno podesavat sistem ispocetka?

Sta koristite za slikanje ekrana (screenshote)?

0 0 hvala 0
11 godina
PraskaviRepan kaže...

Kak saltas te romove tako cesto, kak ti se da stalno podesavat sistem ispocetka?

istovremeno pritiskanje home i power tipke

12 godina
neaktivan
PraskaviRepan kaže...

Titanium backup za aplikacije, system settings se riješe za 15 min i to ti je to.

15 godina
Youtube problem

Imam ovaj uređaj 2 mjeseca i primijetio sam problem sa Youtube aplikacijom, zna se događati da video zastane u 29. sekundi (bilo koji video), a zvuk se nastavi reproducirati i to traje dvadesetak sekundi, a potom video nastavi s reprodukcijom, te opet nakon istog vremena (29 sekundi) zastane i proces se ponavlja. Pokušavao sam deinstalirati ažuriranja aplikacije, međutim problem se i dalje javlja. Jedini privremeni način da se riješi problem je ponovno pokretanje uređaja, ali se nakon izvjesnog vremena problem opet pojavi. Čitao sam i po stranim forumima da se pojedincima događa sličan problem (svakom video zastane u drugom trenutku, ali uvijek istom, npr. samo u 17. sekundi). Ima li tko sličnih iskustava i zna li eventualno rješenje problema?

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2014 8:53 (hrde).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Youtube problem
hrde kaže...

Imam ovaj uređaj 2 mjeseca i primijetio sam problem sa Youtube aplikacijom, zna se događati da video zastane u 29. sekundi (bilo koji video), a zvuk se nastavi reproducirati i to traje dvadesetak sekundi, a potom video nastavi s reprodukcijom, te opet nakon istog vremena (29 sekundi) zastane i proces se ponavlja. Pokušavao sam deinstalirati ažuriranja aplikacije, međutim problem se i dalje javlja. Jedini privremeni način da se riješi problem je ponovno pokretanje uređaja, ali se nakon izvjesnog vremena problem opet pojavi. Čitao sam i po stranim forumima da se pojedincima događa sličan problem (svakom video zastane u drugom trenutku, ali uvijek istom, npr. samo u 17. sekundi). Ima li tko sličnih iskustava i zna li eventualno rješenje problema?

Imaš dvije opcije flešanje firmwara priko odina,podaci i sve ostaju,znači ništa se ne gubi http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=32652 ,druga hard reset.

17 godina
Re: Youtube problem
hrde kaže...

Moras dizejblati aplikaciju (ako ju nemres izbrisati) i pobrisati podatke (to ce ju vratiti na onu verziju koja je bila dok se instalirala). Dizejblaj auto update i radit ce ti sve ok. Samo nesmijes update sve dok youtube ne izda novu verziju sa fixom. 

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
17 godina

Evo, to je to. Ja stvarno ne znam kako neki izguraju pet plus sati SOT. Kod mene to ne ide. Dobro, imam hrpu aplikacija koje koristim i koje vjerojatno u pozadini rade što trebaju raditi...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sil kaže...

Evo, to je to. Ja stvarno ne znam kako neki izguraju pet plus sati SOT. Kod mene to ne ide. Dobro, imam hrpu aplikacija koje koristim i koje vjerojatno u pozadini rade što trebaju raditi...

Koristim samo stock task manager, s njim 'ubijem' sve appove svaki put kada ga idem lockati (nije neki napor, doslovno 2 klika i postane ti navika). Brightness je većinom na 50% što je dovoljno u 90% slučajeva (isključen je senzor za osvijetljenje), također preko noći stavim u power saving. To su samo neki od mojih tipseva iako priznajem obično izdrži tek nešto više od 1 dana

Now the only thing a rambler needs is a suitcase and a gun. The only time he’s satisfied is when he’s on the run.
11 godina
neaktivan
Vidim da si zadovoljan nakon zadnje nadogradnje galaxy s5. Meni jedino nije jasno gdje mi se izgubio RAM. Ukupan RAM mi je 1,67GB, dali se i kod tebe to dogodilo ili ja moram na sevis
16 godina
neaktivan
frane66 kaže...
Vidim da si zadovoljan nakon zadnje nadogradnje galaxy s5. Meni jedino nije jasno gdje mi se izgubio RAM. Ukupan RAM mi je 1,67GB, dali se i kod tebe to dogodilo ili ja moram na sevis

Piše i kod mene 1.67. Mislim da je to samo alocirana memorija za sistemske resurse jer ima još ljudi po netu koji to spominju. Nema potrebe za servis ako ti je sve fluidno

14 godina
neaktivan

Sve je to Ok na zadnjem firmu,još je ispeglanije raspolaganje radnom memorijom.Jako dosadan mob,sve radi bez greške.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Ekipa dal postoji neki kod ili aplikacija tipa ovog 4g switchera?

Do sad sam imao lg g2 to mi je radilo odlicno al sad sam promjenio mob i ne radi mi ni na S5 ni na notu 3 a ne radni ni na tabu 3 lte.

Mozda postoji neki kod za ulazak u meni pa da si mogu mjenjat izmedu 2g,3g i 4g

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rašo kaže...

Ekipa dal postoji neki kod ili aplikacija tipa ovog 4g switchera?

Do sad sam imao lg g2 to mi je radilo odlicno al sad sam promjenio mob i ne radi mi ni na S5 ni na notu 3 a ne radni ni na tabu 3 lte.

Mozda postoji neki kod za ulazak u meni pa da si mogu mjenjat izmedu 2g,3g i 4g

Zar ti ne radi opcija u postavkama?

15 godina

Ekipa stigao mi bezicni punjac, koristio sam ga punih 5 minuta.

Nesvida mi se jer mi maska izlazi van kada imam receiver u mobitelu, tako da ako netko hoce kupit prodam mu za 100kn {#}

Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Gologlavi cyjanogenac 4.4.4 radi ko zmaj,jedino camera hebe umijetnički dojam drugo,sve za čistu desetku. Oglasna ploča tu: http://www.abun880007.co.uk/

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice