Samsung Galaxy Note 3 - Rasprava

poruka: 730
|
čitano: 190.232
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Evo nakon 2 dana baterija preko 4 sata sot. Na auto osvjetljenju. Sve leti, ali ne znam bi li letilo i na 4.4.2 da sam resetiao na tvornicke postavke. Sve i bolje vizualno izgleda.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
Re: Samsung Galaxy Note 3 - Rasprava
acarnoje kaže...

Evo nakon 2 dana baterija preko 4 sata sot. Na auto osvjetljenju. Sve leti, ali ne znam bi li letilo i na 4.4.2 da sam resetiao na tvornicke postavke. Sve i bolje vizualno izgleda.

meni ne zvuči kao nekakav napredak jer ja na 4.4.2. imam 5-6 sati SOT i to kroz 2 dana, a opet imam poprilično aplikacija instalirano, no greenify mi gasi nepotrebne

EDIT: zaboravio sam napomenuti da je također na automatskom osvjetljenju

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2015 23:27 (marsovac zemaljski).
15 godina
neaktivan

A ovisi kako ga koristiš. Ako je kolega dosta vremena bio na 3G-u, onda je to dobar rezultat.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dečki, bez straha si instalirajte lollipop.

Baterija je slična kao i na kitkatu, dok je sučelje novije, nešto je brži i praktičniji kod dosta stvari.

0 0 hvala 0
13 godina

Baterija je zasad odlicna napunio sam ga prije 2 dana kada sam stavljao lolipop, sada je na 48% baterije, drzi 2 dana i na ekranu je 3 sata i 40 min, znaci trebo bi oko 7 sati, gotovo isto kao i na 4.4.2

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kako uspiješ dobiti 7 sati sot? Ja uz auto osvjetljenje i malo 3g dobijem cca 4.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ukljucena štednja baterije, a svjetlina je na 1/3, frend je uspio sa stock 4.4.2 i nekim kernelom sa XDA skoro 11 sati.

Evo i slika 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jeli možeš saznati koji je to kernel? Da probam i ja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Nisam siguran ali mislim da je to ovaj http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2745819

Koliko se sijecam mislim da je mobitel bio cak i downclockan

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xboxn00b kaže...

Nema besumnog, pomalo me zivcira sto to nisu stavili...

pitanje za vas koji ste instalirali lizaljku; zar stvarno ne postoji nikakav način za stavit mob na bešumno? 

16 godina

Može se jedino ručno smanjiti i ugasiti vibracija, koliko sam ja skužio. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

aj nek netko sa lollipopom zaljepi screenshot baterije i SOT, jer je meni osobno to najbitniji dio kod smartphone-a,

a ja ću staviti lolipop za vikend zbog backup/restore procesa koji traje dugo

usput, da li radi root od chainfire-a na lizalici? http://autoroot.chainfire.eu/

ili rootate drugom metodom

0 0 hvala 0
13 godina

Bok ljudi!

Koja je najpovoljnija stranica za otključavanje Samsung uređaja?

Btw. Neki kažu da su operateri zakonski dužni otključati uređaj...

Koliko je meni poznato, to vrijedi nakon godinu dana odnosno nakon isteka pretplate...

Ili sam propustio nešto?

0 0 hvala 0
13 godina

Operateri su dužni otkljucat uređaj nakon isteka ugovora, vecinom je to nakon 2 godine 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Koja je onda najpovoljnija stranica za otključavanje?

15 godina
neaktivan
marsovac zemaljski kaže...

aj nek netko sa lollipopom zaljepi screenshot baterije i SOT, jer je meni osobno to najbitniji dio kod smartphone-a,

a ja ću staviti lolipop za vikend zbog backup/restore procesa koji traje dugo

usput, da li radi root od chainfire-a na lizalici? http://autoroot.chainfire.eu/

ili rootate drugom metodom

Zalijepim ja sutra jer mi je baterija sada na 50% i do sad imam već 3 i pol sata SOT-a, cijeli dan 3G i evo navečer malo wi-fi.

Baterija i fluidnost su vidno bolji.

16 godina

Jesu vidno bolji ali ja ne mogu doci ni blizu 7 sati sot. Nego što se tiče ovog silent moda, ne mogu vjerovat da to nisu ugradili. Kakav je to bio problem? Ima li kakva stranica od samsunga da tražimo da to vrate?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Evo i sa moga....neznam koliko je ovo dobro ili lose nisan dosad obraca paznju.....stednja ukljucena i auto svjetlina takoder na 5 stavljeno......cjelodnevno koristenje kombinirano wifi i 3g, odgledana skoro 2 filma na putu od zg-st, surfanje, malo biljara itd...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ETO GA

p
ocelo je.. :)))

TiONiO

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo ga, dva dana, nije loše. Zadnjih 15% sam morao uključit štednju baterije jer sam bio vani.

Ugl. ja vrlo zadovoljan. skoro 5 i pol sati SOT-a i sat i pol poziva.

http://i.imgur.com/3Qt73q5.png

http://i.imgur.com/BH0JBEU.png

http://i.imgur.com/HVsUaHt.png

http://i.imgur.com/GlEAKwS.png

0 0 hvala 0
11 godina

dok sam čekao odgovore i ja sam sinoć stavio poljski lolipop, iako ga nisam poslije vraćao na tvorničke postavke jer taj proces traje predugo (ponovni restore).

U telefonu sve radi i bez reseta, osim što sam skužio da tipovnica sada sporije registira pisanje, tj treba joj duže za razliku od kitkata, i ne mogu uključiti samo vibraciju za tipkovnicu, dok se zvuk može, priložim sliku u vezi toga.

Ostale greške i bugove nisam primjetio, također stavim screenshotove baterije i SOT kada dođe do 1%

nemogućnost uključenja vibracije tipkovnice nemogućnost uključenja vibracije tipkovnice

0 0 hvala 0
16 godina

Moze se ukljucit vibracija za tipkovnicu, samo u sound postavkama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
acarnoje kaže...

Moze se ukljucit vibracija za tipkovnicu, samo u sound postavkama.

našao sam sinoć, znači onda je jedino što mi se čini lošije je sporiji odaziv tipkovnice

11 godina

Sasvim solidno za početak, s tim da nije napravljen hard reset. U početku je sve zanimljivo isprobati pa je potrošnja dan i pol.

Ali bit će 2 dana baterija bez problema kao i na kitkat-u.

0 0 hvala 0
16 godina

Pa na koliko vi drzite zaslon? Na 15%?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
acarnoje kaže...

Pa na koliko vi drzite zaslon? Na 15%?

kada je uključen automatski onda još smanjeno do kraja, i to mogu zato što sam većinu vremena u unutarnjim prostorijama. Kad dođe ljeto vjerojatno će i baterija biti kraća

16 godina

A samo sam ti zaboravio reći, ja nemam problema s odzivom tipkovnice. Ali sam napravio reset na tvorničke. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
acarnoje kaže...

A samo sam ti zaboravio reći, ja nemam problema s odzivom tipkovnice. Ali sam napravio reset na tvorničke. 

Napravit ću i ja za vikend jer sam skužio lag kada brišeš otvorene aplikacije (clear recent apps). Ne radim često ali kad radim laga.

Kod tipkovnice tipkaš i odjednom ne izbacuje test, i kada obradi podatke onda 5-6 slova odjednom stavi na ekran.

Stavio sam lolipop google tipkovnicu (skinuo sa getapk) i tamo leti, ali mi fali red sa brojevima iznad slova.

Još sam skužio kada provjeravam bateriju da ona prognoza koliko će trajati baterija da izbaci za 3 dana, pa za 10 sati, pa onda za dan i pol. Vjerojatno treba reset pa javim jel se to ispravilo.

Usput, da ne rootam i koristim titanium, mogu sa heliumom napravit backup, ili sa kiesom?

10 godina
neaktivan

zamolba.

ima li netko PIT datoteku spremljenu od stock roma 4.4.2 , iz t-mobile ?

ili dali može netko napraviti PIT datoteku (netko tko ima rootan mob,samo se tako može izvuci  pit)?

Lolipop meni radi ok ,ali znatiželja me tjera da probam unazaditi,a nikako ne uspjevam , uvjek javlja grešku na kraju odin procesa. uspijem unazaditi sa nebrendiranim stock -om, iz Velike Britanije,ali s njim izgubim imei,

ako netko ima ili može napraviti bio bih mu zahvalan da mi pošalje na privat

hvala

0 0 hvala 0
16 godina

I meni ima malo zakasnjenje kad cistim recent apps. Ali ne smeta me to. Kao i one price o lagu kad ulazis u galeriju. Mali delay ja opravdavam sa pristupom sd kartici a ne lagu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice