Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.803.755
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S III - wake up lag

Ma cijeli mob je spor. Kada sam se vratio na stock, prilikom gasenja ekrana pritiskom tipke za gasenje, ekran se ugasio instant. Na stock romu treba sekunda-dvije da se ugasi i isto toliko da se upali. Kao da nema veze o romu vec "chipsetu". 

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2015 10:10 (Idealist).
11 godina
neaktivan

Zna tko zašto mi se vremenska prognoza ne refresha ni automatski ni kad stisnem?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa!

Samo da javim svoje prve dojmove Archidroid 3.1 Experimental Lollipop. ROM tako fluidno radi da to nije normalno. KitKat je radio vrhunski, ali Lollipop radi brutalno brzo.

Moj PC  
0 0 hvala 3
13 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

Koliko je stabilan rom? Nećkam se stavit ga jel nebi htio da mi se random crasha.

12 godina
neaktivan

Evo za sada ga koristim 2 dana i niti jednom nije bio random crash ili force close app. Radi vrhunski, brzo, stabilno, fluidno.. Ma ne znam kako opisati. Stvarno sam se iznenadio. Lag ne postoji, baterija drzi odlicno. Uglavnom vrijedi staviti.

Ja sam stavio zadnji TWRP recovery i u instalaciji sam izabrao ArchiKernel. Naravno napravio sam full clean.

13 godina

Ništa onda, sutra ga stavljam pa ću vidjet

Samo da ne skinem krivu verziju, jel ova ili ova?

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 0:55 (Grozni_Zabac).
12 godina
neaktivan

To su ti cisti CM 12 (5.0.2) i CM12.1 (5.1)

Ja sam stavio bas ArchiDroid 3.1 (5.0.2), ali cim CM 12.1 postane stabilan JustArchi ce napraviti merge sa tim repository-jem.

AD je bas sa njegovim optimizacijama i njegovim kernelom, aroma installerom itd.

Uglavnom imas repo na GitHub-u pa skines. Link: https://github.com/ArchiDroid/ArchiDroid/tree/i9300-cm-experimental

Ili ako hoces skini moj zip koji je zadnji sa GitHub-a. Link: https://dl.dropboxusercontent.com/u/37856803/ArchiDroid%203.1/ArchiDroid.zip

Samo ga ubaci na SD i flashaj.

Iako mozes ti staviti i gore navedene CM, ali za ovaj ti mogu garantirati da radi perfektno. CM 12.1 je tek stigao i neke stvari ne rade kako bi trebale, ali ce to uskoro biti popravljeno.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

Ma to sam tražio. Gledam na XDA al nigdje ArchiDroida 3.x . Hvala na linkovima i sad ide flashanje 

Pitanje, radim full wipe ili samo nadodam ovo?

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 12:05 (Grozni_Zabac).
13 godina

Imam problem. Skinuo sam rom, krenuo instalirat i kaze mi Installation aborted. WHY????

Probao sam napravit full wipe, probao sam instalirat cisti AD 2.3 pa preko njega 3.1 al nista.

11 godina
neaktivan
tpg kaže...

dzaba ti ovaj stekavi s3 dao bi ga sad dzabe,kako me samo nanervira..

Evo ako želiš svog ljubimca kojeg više ne voliš predati "u dobre ruke", daj ga meni :)))

Uopće ne sumnjam da bih ga za dva sata tako nabrijao da bi letio. Ono, morao bih navlačiti zavjesu da mi ne pobjegne kroz prozor.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 13:31 (Yo Momma).
12 godina
neaktivan

Ja sam radio full wipe. Tj. ovako:

1. Instaliraio sam zadnji TWRP recovery  i napravio nandroid backup

2. Onda sam na advanced wipe obrisao, Cache, Dalvik Cache, Data i System

3. Install > Flash zip itd..

I to je to. Sve je prošlo super bez errora.

Na kojem djelu ti baci error?

13 godina

Ma, skinuo sam ponovo i prošlo je sve, al imam jedan iritantan problem.

Volim imat što manji font na mobu pa sam iz tog razloga density stavio na 240. I sve bi bilo super da imam gore STweaks koji ima neku opciju za screen sharpness. Ociti na ovom kerneli fali to pa mi je sad nekako mutan dok scrollam. Jel imas neku preporuku kernela koji podrzava STweaks, a da ga u aromi mogu izabrat?

12 godina
neaktivan

Ne znam kakvo je stanje sa Boefla kernelom. Nisam probao, ali imaš ga u aromi za izabrat. Ja sam sebi ostavio stock pixele, ali sam odmah nakon instalacije stavio Nova Launcher (manje ikone), a velicina teksta se da promijeniti u postavkama (ako se ne varam)

EDIT: Postavke > Gore na pretragu > napisi Font > Velicina fonta (ako je to to sta trebas)

EDIT 2: Znam da je na AD 3.0.2 bio STtweaks, ali ako ti treba, mozes probati skinuti sa F-Droid app koja se nalazi u mobu. Znam da ima Synapse instalirana za tweak, ali nisam jos stigao sve procackati :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 14:52 (RhckTeam).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Na Synapse nema te opcije, a nisam izabrao F-Droid da se instalira, jedino da ga pokusam zasebno skinut pa vidjet. Javim kako je proslo

13 godina
neaktivan

Zasto ne mogu premjestiti aplikacije na SD karticu,Archidroid v3.0.2 ?

Kartica je uredno ocitana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dajcina kaže...

postoji li ikakvo rješenje za "wake up lag" na ovom telefonu? konstantan je i mota se oko jedne - jedne i pol sekunde ovisno o raspoloženju telefona. gore je stock 4.3, rootan i počišćen veći dio bloatwarea ali čini se da to nema nikakve veze. disejblan s-voice, nikakvi efekti na zaslonu, isključen ZRAM u trickster MODu ali bez promijene. sve ostalo radi bez greške pa mi se ne da stavljati ikakav custom rom. a kad smo i kod toga, kakva je situacija sa custom romovima i da li se ekran kod njih pali ODMAH odnosno, da li je touchwiz taj koji kolje?

wake up lag sam imao i ja na svom S3 LTE i cim sam izvadio memorijsku iz njeg od 16GB jednom restartovao telefon i poklonio materi nestao lag,

S3 ne podnosi dobro memorijske kartice nazalost to je tako,kod cure na obicnom S3 isto tako btw.

Mogu potvrdit da na S4 tog problema nema :)

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2015 0:16 (mersimh).
10 godina
neaktivan

istina. bila 16GB class 10 unutra i telefon se je vidljivo borio sa njom. karticu sam izvadio prije mjesec dana ali lag je  i dalje stalno prisutan makar varira. da se osvrnem na ogovor idealiste, lag pri gašenju ne postoji i ekran se gasi trenutačno.

13 godina

Pitanje za RhckTeam. Dal znaš ti ili možda neko drugi gdje se nalazi Q&A tema za ArchiDroid 3.X experimentalnu verziju. Danas skinuo novi update i stalno mi upada u bootloop pa da vidim dal je neko slucajno imao isti problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grozni_Zabac kaže...

Pitanje za RhckTeam. Dal znaš ti ili možda neko drugi gdje se nalazi Q&A tema za ArchiDroid 3.X experimentalnu verziju. Danas skinuo novi update i stalno mi upada u bootloop pa da vidim dal je neko slucajno imao isti problem

Izvolis.

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/help/archidroid-qa-t-t2606728

:)

13 godina
RhckTeam kaže...
Grozni_Zabac kaže...

Izvolis.

Hvala, vidio sam tu temu al nisam mislio da obuhvaća i 3.X verzije. 

I kad sam već naporan da te pitam jos jednu stvar. Gdje su change-logovi? Tako da znam šta se promijenilo. Znam za temu za CM12 al neznam jel to za ArchiDroid ili čisti CM

12 godina
neaktivan
Grozni_Zabac kaže...
RhckTeam kaže...
Grozni_Zabac kaže...

Izvolis.

Hvala, vidio sam tu temu al nisam mislio da obuhvaća i 3.X verzije. 

I kad sam već naporan da te pitam jos jednu stvar. Gdje su change-logovi? Tako da znam šta se promijenilo. Znam za temu za CM12 al neznam jel to za ArchiDroid ili čisti CM

Ako te zanima changelog sa GitHub-a, onda možeš ovdje vidjeti svaki update tj. commit: https://github.com/ArchiDroid/ArchiDroid/commits/i9300-cm-experimental

Ako te zanima changelog od 5.1 verzije (koja uskoro ide release jer je Archi popravio MMS, a to je bila jedina prepreka da ga prebaci na "STABLE project"): http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/5-1-x-cyanogenmod-12-1-t3066864

Ako imaš ovu zadnju verziju sa GitHub-a, onda je Lollipop 5.1. Ja sam još na 5.0.2 jer ovaj tjedan bi trebao prvi 5.1 "Stable" biti izbacen, pa da ne flasham bezveze. Od svih changelog-ova, meni je GitHub commits najjaci, sve vidiš šta je rađeno (ako se kužiš u to), ja sam programer po struci pa mi to nije strano. :D

EDIT: Ja očekujem update do subote :D

Good news everyone!

http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=338

I just fixed MMSes in CM12.1, the only grave bug that prevented experimental from reaching stable state.

Now we have green light in terms of base, so AD 3.1 is closer than ever. Could happen even later this week .

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2015 23:14 (RhckTeam).
17 godina

Jel bolji resurrection 5.4.0 ili od justarchi 12.1? Danas sam flashao resurrection, dosta dobro radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Skužio sam koji je problem kod flashanja ROM-ova koje sam skinuo s GitHub-a. U zipu se nalazi folder i tek u njemu fileovi od roma. To treba srediti i zato mi je jučer greške bacalo

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da. Skines zip sa githuba, raspakiras ga sa extract here i onda oznacis raspakirane datoteke i napravis zip. Samo tako ce ti raditi. :)

Sve mora biti u root folderu inace ne funkcionira.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2015 20:19 (RhckTeam).
12 godina
neaktivan
hipajic3 kaže...

Jel bolji resurrection 5.4.0 ili od justarchi 12.1? Danas sam flashao resurrection, dosta dobro radi.

Nisam probao Resurrection, ali Archi radi perfektno. Najbolje je da probas i usporedis.

13 godina

Pozdrav!

Molim savjet, imam S3 već dvi godine i htio bi uzeti neku bolju bateriju, jer je original bzvz.

Koje su baterije najbolji izbor a da su dimenzija iste kao original, ne preskupe naravno?

Ako ima kupit u HR super, a ako ne uzeo bi izvana.

hvala

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
metallic kaže...
Koje su baterije najbolji izbor a da su dimenzija iste kao original, ne preskupe naravno?

paradoxxxx kaže...

Ja sam prije dva tjedna sebi naručio polarcell sa ebay-a. Baterija je stvarno odlična.

Konkretno, radi se o ovoj bateriji. Cijena 15€ (115kn) i besplatna poštarina,a šalje se iz Berlina. Meni je stigla za 4 dana ako se ne varam.

Imam samo riječi pohvale za tu bateriju, a kako sam imao priliku vidjeti i ostali na forumu preporučuju njihove baterije tako da nećeš pogriješiti.

Original bateija je 2100 mAh, a ova zamjenska je 2400 mAh. Možda je placebo efekt, ali meni se čini da je ta baterija pun pogodak 

Cro01 kaže...
Chome kaže...
I sam sam počeo sumnjati u rom dok nisam primjetio da se baterija sve čudnije ponaša pa sam naručio Polarcell s ebaya i od tada sam se preporodio. Isti rom a baterija traje duplo duže.

LINK

Također koristim tu polarcell bateriju i svakako je za preporuciti!

Samo sam se ja zeznuo pa narucio bez NFC-a ali nije mi to toliko bitno :)

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2015 19:10 (Najbrži).
13 godina
RhckTeam kaže...

Nisam probao Resurrection, ali Archi radi perfektno. Najbolje je da probas i usporedis.

E s ovom izjavom se ne slažem u potpunosti. Baterija mi kraće traje. Jedino me to iritira. Al ostalo da, bolji od KK

13 godina

Pogledao sam tu polarcell bateriju. Ima ima 2400mah, sto nije puno vise od standardne. Koliko uopce moze biti trajnija, kakva su vasa iskustva s njom?

Ima li sto jace, koliko max uopce ovaj mob moze iskoristiti?

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
metallic kaže...

Pogledao sam tu polarcell bateriju. Ima ima 2400mah, sto nije puno vise od standardne. Koliko uopce moze biti trajnija, kakva su vasa iskustva s njom?

Ima li sto jace, koliko max uopce ovaj mob moze iskoristiti?

Imaš pozitivne feedback-ove od mnogobrojnih korisnika za polarcell baterije, prodavaju se na e-bayu kao vrući kolači!Nemaš šta dalje gledati - KUPUJ! A ne neke tamo xyz marke s x000 mAh. Čak sam htio uzeti dvije za S2 i dvije za S3, al' prodao sam oba S2 moba, a za S3 budem naručio kada se vijek trajanja baterije skrati na manje od 1 dan.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice