Pozz rotovo sam galaxy s3.i sad nemogu da ulogujem se nit novi google racun.nmg da udjem na market.izbaci gresku kao da je veza sa posluzitteljom istekla...bla bla.. moze pomoc ??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav prešao bih sa Galaxy S III na Note II pa me zanima koje su prednosti i mane Note II naspram S III
Vidim da Note II ima jači cpu i više rama ali neznam dali se vidi neka velika razlika u samom radu.
Kolika bi trebala biti okvirna nadoplata? inace moj je u savršenom stanju,sva oprema, garancija jos 1,5 godinu,Tele2
Hvala
Pozdrav prešao bih sa Galaxy S III na Note II pa me zanima koje su prednosti i mane Note II naspram S III
Vidim da Note II ima jači cpu i više rama ali neznam dali se vidi neka velika razlika u samom radu.
Kolika bi trebala biti okvirna nadoplata? inace moj je u savršenom stanju,sva oprema, garancija jos 1,5 godinu,Tele2
Hvala
Ovo ti nije tema za Note II za Note imaš temu na forumu
Link za temu
Dali je dobar prosjek 5:30 sati screen on,sve stock?
Meni je negdje 4:30
Danas sam dobio novi Galaxy S3 i imam problem sa kamerom. Izbacuje neku grešku kod snimanja a i ako uspije nešto snimiti zaledi se i nemogu ju ni zatvoriti normalno. Zbog čega je to? Verzija androida je 4.1.2
Da reinstaliram firmware??
Ajme pa meni je jedva 2:30h
Kako to?
Na kojem si firmwareu?
Ajme pa meni je jedva 2:30h
Kako to?
Na kojem si firmwareu?
meni takodjer moze izdrzati 5 i 30-40 minuta bez problema, samo sto sam ja na paranoid androidu a ne na stocku
Meni se u zadnje vrijeme dogadja da mobitel se zamrzne. Ne reagira na nista osim tipke za gasenje. Prije se to nije dogadjalo. Citam na netu i ljudi kazu da je to zbog fixa za sudden death...... Moj s3 ima zarazen cip... Ebo ih fix

Vidim da mi telefon ima instaliran TWRP i ovaj problem sa kamerom još nisam riješio. Idem reinstalirati firmware pa šta bude. Ako ne pomogne, zovem ove što su mi ga prodali...
Pozdrav. Zadnjih par dana imam problema sa punjacem i baterijom na S3. Neki dan mob se ispraznio na 2%, spojim ga na punjac i nakon nekih 20min pogledam mob, a on ugasen.
Upalim ga on se ugasi, spojim ga puniti preko laptopa i puni ali naravno sporo(8h do 100%). Nekoliko stvari sto sam skuzio od tada da prilikom punjenja ako nesto radim na mobu on se prazni, prilikom punjenja sam prekida sa punjenjem i ponovno pocne u roku 1-2 sec( kao da ga iskopcam sa punjaca pa spojim), baterija se od tada jako brzo trosi te traje cca 5h bez da previse koristim mob i pise mi da ekran trosi 71% baterije?? Kad punim preko laptopa za 1% treba mu 4min dok normalno preko punjaca mu za 1% treba 13-14min. pustio sam mob da se skroz isprazni pa punio do 100% i tako par puta i ne pomaze.
zanima me ima li tko slicnih iskustva te ima li tu kakve pomoci osim ga vratit u vip na servis. Zna li netko mozda cijenu orginal baterije i gdje se moze kupiti? Vrijedi li garancija i za bateriju ako je osla? Hvala
Dosta mi je velika tema i evo bit ću iskren ali neda mi se bas sad čitati, jer ima dosta stvari koje mi nisu sad u prvom planu. Mene bi zanimalo ukratko mane koje ovaj uređaj posjeduje, ukoliko ih ima naravno, i da li na nešto posebno da obratim pažnju prilikom kupnje polovnog uređaja ??
Dosta mi je velika tema i evo bit ću iskren ali neda mi se bas sad čitati, jer ima dosta stvari koje mi nisu sad u prvom planu. Mene bi zanimalo ukratko mane koje ovaj uređaj posjeduje, ukoliko ih ima naravno, i da li na nešto posebno da obratim pažnju prilikom kupnje polovnog uređaja ??
Iskren ću biti i ja, ja osobno ovaj uređaj nebi kupovao polovnog.
Po meni ovaj uređaj nema mana
nema mana a ja tri posta ranije napišem kako se mobitel freeza i kako nisam jedini
ukoliko je ovo sarkazam onda ok
nema mana a ja tri posta ranije napišem kako se mobitel freeza i kako nisam jedini
i meni isto zamrzne i nista ne radi osim dugme za palenje...
Dečki od kada sam kupio uređaj pa do danas, nikada nisam ništa rootao niti išta radio na njemu s softverske strane, i uredno mi sve radi i pre pre zadovoljan sam
Dečki od kada sam kupio uređaj pa do danas, nikada nisam ništa rootao niti išta radio na njemu s softverske strane, i uredno mi sve radi i pre pre zadovoljan sam
ni ja nisam ništa instalirao osim službenog updatea kad je izašao.nikakav root ni ništa
"The freezes are caused by the sudden death fix. On that kind of freezes the phone unfreeze itself after 5-25 minutes.
The phone freezes when writing data to an affected eMMC block.
An eMMC block is affected, when it's internal block pararameters (as f.e. write count for that block) are in such a state, that these parameters trigger a corrupted block without SD-fix (4.1.1) or trigger a freeze with SD-fix (4.1.2).
When a phone is hitting an affected block with a writiing operation is completely unpredictable.
So these freezes can occur on almost each situation on the smartphone when it writes data.
But you have indeed a higher chance to trigger a freeze when writing much data."
mi pricamo sta se nama desava,ne izmisljamo nesto pa nam sad dajes savet i kako tebi radi... i ja nisam imao problem do sad ali fleshao sam offic.XXEMC2 zadnju verziju i od tada mi se desava to zamrzavanje. I da dodam nece da napuni bateriju do kraja.
Ali to onda pogađa samo 16GB verziju, jel ?? Jer kao čitam da 32GB verzija nema taj sudden death sindrom ili kak se već zove ??
A tko nema mane ? Prvi od vas koji je bez grijeha neka baci kamen !
Ima smrtnih mana, sitnih mana i ima mana. Vi o ovom mobitelu pričate o manama. Naravno da ima ja bi ga razbio kada je u pitanju pozivanje i prekidanje telofoniranja. Ali navikneš se. A ovo freez ili zamzavanje je pojedinačna stvar i do romova je ili do instaliranih alikacija. Ako i niste nikad ništa rotali ne mora značiti da upravo radi toga imate u memoriji smeća more i od kada postoji mobitel. Ako želiš pogledaj na kartici koliko imaš mapa koje vjerovatno ne znaš za čega su, ili si možda neke obrisao a trebaju i nisi znao zašto su. Ima tako slično i u root mapi koju ne vidiš, neću reći ni ja ništa kao kod rotanog ne diram u root mapi ali eto svakakvog se drloga nađe u mapama nakon silnih alikacija koje si isprobavao. Pa svi vi kojima nešta ne radi kako treba poželjno je mobitel vratiti na početne postavke i fortmatirati sd i internu karticu. Nema-ima mane !!!!
da nadodam kakav SUDEN DEATH,
Pozdrav svima,
evo i ja imam iste simptome, unazad par dana se smrzava. Napravio reset i sve,al ne pomaže!!! Što da radim? Neki savjet?
pozdrav svima :)
imam problem koji sam tek danas primijetila. dakle, na mobu nema nikakvog zvuka, niti obavijesti, ni poruke ni pozivi. dakle gledam telefon, zvoni normalno ali nema tona. išla sam na postavke, jačina zvuka podešena, izabran ton zvona, sve 5 s tim. koji dio sam propustila provjeriti?? hvala unaprijed
zaboravih još nešto - nemoguće je reproducirati bilo kakav video, dakle ni s neta ni ono što sam sama snimila. šta je s tim?
pozdrav svima :)
imam problem koji sam tek danas primijetila. dakle, na mobu nema nikakvog zvuka, niti obavijesti, ni poruke ni pozivi. dakle gledam telefon, zvoni normalno ali nema tona. išla sam na postavke, jačina zvuka podešena, izabran ton zvona, sve 5 s tim. koji dio sam propustila provjeriti?? hvala unaprijed
zaboravih još nešto - nemoguće je reproducirati bilo kakav video, dakle ni s neta ni ono što sam sama snimila. šta je s tim?
Vrlo vjerojatno ti je riknuo zvučnik. Ako nije onda trebaš pokušati flashom preko kies-a riješiti problem.
Društvo mene zanima sljedeće: Što mislite dali može negativno utjecati na mobitel onaj magnetić na futroli? Uzeo sam lijepu futrolu ali ima magnet sa strane kako se preklapa preko ekrana...
ali normalno čujem sugovornika, i on mene isto. ?
ali normalno čujem sugovornika, i on mene isto. ?
a kada sugovornika staviš na speakerphone? ili zvučnik? dali ga onda čuješ?
@Gale92, koliko ja čuo u petom mjesecu najranije, vjerovatno prema kraju mjeseca!!
@Gale92, koliko ja čuo u petom mjesecu najranije, vjerovatno prema kraju mjeseca!!
JUpi