Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.907.335
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
redrum781 kaže...
Smooth Operator kaže...

Ne bih se složio s ocjenom tebe i tvog kolege, međutim, kak je Minoza dobro vidio, ključna riječ je dobio.

Ok, ne slažemo se.

Ja sam vlastitim legalno zarađenim novcima uz plaćanje PDV-a kupio Desire i mob je bio odličan, fantastičan, da ne velim igračka jer sva ona petljanja sa romovima, temama, kernelima i kompajliranjima vlastitog roma mogu nazvati igranjem (za odrasle).

Da sam ga dobio rekao bih da je mob sr*nje, slaba baterija, malo prostora za aplikacije, neizdavanje GB, pa i ICS makar je po snazi mob za to sposoban.

Nakon isteka obveznog ugovora sam potpisao novi i kupio s3, opet plodom svog rada, uz plaćanja svih obaveza prema državi mene i mojeg poslodavca koji mi isplaćuje plaću.

Kad nekaj kupim onda to i cijenim jer to kupujem vlastitim novcima, da ga je dobio moj kolega, a ne ja možda bih bio malo kritičniji prema istomu.

Takvo razmišljanje bi našlo manu i službenom Audiju A8 W12 6.0, ali bi zato tvoja Opel Corsa OPC bila najje*eniji auto na svijetu. 

Neznam baš čije je razmišljanje ovdje problem. Ja mislim da je mobitel korak nazad zato što je poklonjen? fuuuuu.... Niti posjedujem S2, niti S3. Držao sam ih oba u ruci i svaki dan ih vidim na stolovima svojih kolega.

To što ti uvodiš neke emocije u priču, slobodno. I dalje smatram da je S2 praktičniji, boljeg izgleda i robusniji.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
16 godina
neaktivan

S II katastrofa izgleda, u ruci katastrofalno stoji naspram i nipošto nije robusniji. Trollaš i ne znaš što pričaš, tako da sam poprilično siguran da nisi mob držao u ruci, jer baš sinoć je jedan korisnik S II probao moj S III i doživljaji su daleko drugačiji od tvojih.

Ako ti S II ljepše izgleda jedino je za pretpostaviti da si Apple lover. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina

ne znam zašto svi uvijek vole nametati svoje mišljenje kao jedino ispravno? meni je s3 ljepši od mog s2, njemu je s2 ljepša od s3... stvarno nema smisla oko takvih se stvari vrijeđati. ne pokušavam ja ništa moralizirati, ali zvuči glupo da se ljudi oko fizičkog izgleda dva najjača samsungova mobitela javno prepiru, tu jedino dolazi u obzir ukus i bok

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Mitsuoka kaže...

S II katastrofa izgleda, u ruci katastrofalno stoji naspram i nipošto nije robusniji. Trollaš i ne znaš što pričaš, tako da sam poprilično siguran da nisi mob držao u ruci, jer baš sinoć je jedan korisnik S II probao moj S III i doživljaji su daleko drugačiji od tvojih.

Ako ti S II ljepše izgleda jedino je za pretpostaviti da si Apple lover

Pazi, sad ispada da je s2 kopija applea, pričekajmo da završi suđenje u SAD-u {#}

Nego Smooth, koji mobitel si ti dobio u firmi, ako si dobio?

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
neaktivan
redrum781 kaže...

Pazi, sad ispada da je s2 kopija applea, pričekajmo da završi suđenje u SAD-u {#}

Ja sam dobio i poklonio taj mobitel ženi, sebi sam kupio N900, koji koristim duže vrijeme, imam ih točnije 2.

Moje mišljenje je slično i mišljenjima deset drugih kolega koji su vidjeli/držali S3.

Ako imam mišljenje, ja ili kolege i slično je, odmah sam trol. Držao sam mobitel u ruci, i imao sam osjećaj jeftine,tanke plastike. Ekran je čudo. Kad držim S2, ko da karbon u ruci držim.

Žao mu je ako sam vas uvrijedio, povlačim se iz teme i neću ništa više ovdje pisati.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 11:45 (Smooth Operator).
17 godina

Evo jednog JB koji bi trebao bit najstabilniji do sad ... i vecina toga radi osim hot spota (djelomicno).

http://www.engadget.com/2012/07/31/new-aosp-jelly-bean-port-for-international-galaxy-s-3-available/

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

Jedno banalno pitanje ,ali eto ,s obzirom da nisam niakda preko CWM-a stavljao ROM pa pitam..dakle ,sada sam sa stock ROM-u i SGS 3 je rootan (preko odina) .

Ako se preko CWM-a napravi backup na externu SD karticu i onda se npr. stavi isto preko CWM-a novi CM10 ,dali se moguće kanije preko onog backupa vratiti na taj stock ROM na kojem je bio backup rađen. tj. da pojednostavnim ,dali je backup preko CWM-a zapravo backup kompletnog ROM-a .

ps. sry za možda noobish pitanje :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
S3 na slikama je ruzniji nego uzivo, ovako je bas ok.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina

Ako ništa. ovaj me je mobitel naučio kako nadopunjavati tuđe rečenice, jer u J..ENOM T-šrotu i Samsungu nisu sposobni popraviti J..ENI prekid zvuka pri J..ENOM razgovoru na mobitelu.

Nek konačno poprave to.. j..emu.

scientia est potentia

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
alien kaže...

Ako ništa. ovaj me je mobitel naučio kako nadopunjavati tuđe rečenice, jer u J..ENOM T-šrotu i Samsungu nisu sposobni popraviti J..ENI prekid zvuka pri J..ENOM razgovoru na mobitelu.

Nek konačno poprave to.. j..emu.

Bio si kod njih ili...? Jer ja sam mislio ovih dana navratiti da ih priupitam u cemu je problem.

I possess a skill to google.
14 godina
protjeran

Ako nemate ugovor decki, da sam na vasem mjestu, ja bi se maknul od t-coma.

daniel
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Smooth Operator kaže...
redrum781 kaže...

Ja sam dobio i poklonio taj mobitel ženi, sebi sam kupio N900, koji koristim duže vrijeme, imam ih točnije 2.

Moje mišljenje je slično i mišljenjima deset drugih kolega koji su vidjeli/držali S3.

Ako imam mišljenje, ja ili kolege i slično je, odmah sam trol. Držao sam mobitel u ruci, i imao sam osjećaj jeftine,tanke plastike. Ekran je čudo. Kad držim S2, ko da karbon u ruci držim.

Žao mu je ako sam vas uvrijedio, povlačim se iz teme i neću ništa više ovdje pisati.

S2 ili S3 si poklonio ženi?

Svakako smatram da svi imamo pravo na svoje mišljenje pa se i ja ispričavam ako si se našao uvrijeđenim. 

Mislim, ak se Apple i Samsung tuže za milijarde U$D pa možemo se i mi malo podj*bavat oko dizajna. 

Ovo sa gubljenjem zvuka mi nije jasno, samo t-mobile korisnici?

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina

ima ko problema na stock music playeru da kad ide na popis svih pjesmi i odabere pjesmu, da se nis ne desi i dalje svira ova koja je bila.

samo se s strelicom lijevo desno daju šaltat

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 15:30 (twingley).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
redrum781 kaže...

S2 ili S3 si poklonio ženi?

Svakako smatram da svi imamo pravo na svoje mišljenje pa se i ja ispričavam ako si se našao uvrijeđenim. 

Mislim, ak se Apple i Samsung tuže za milijarde U$D pa možemo se i mi malo podj*bavat oko dizajna. 

Čini se da da.

17 godina
Minoza kaže...

Čini se da da.

Koja je verzija roma?

Kaj veli kad nazoveš *#1234#

16 godina
neaktivan
redrum781 kaže...

Koja je verzija roma?

Stock:

AP: I9300XXBLFB

CP: I9300XXLFB

CSC: I9300XFBLF1

17 godina
Minoza kaže...
redrum781 kaže...

Koja je verzija roma?

Stock:

Isto na vipu i sve ok. Ili probaj factory reset ili probaj flešnut rom za t-mobile :www.sammobile.com/firmware/?page=8&view=5471

Drugo mi ne pada napamet.

17 godina

To gubljenje zvuka povremeno se i meni događa, bonbon mreža, okrilje T mobajla...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
redrum781 kaže...

Isto na vipu i sve ok. Ili probaj factory reset ili probaj flešnut rom za t-mobile :www.sammobile.com/firmware/?page=8&view=5471

Ma radio sam factory reset, fleshat ne želim za sada, neka oni fino otklone problem, za to i služi garancija.  {#}

17 godina
Minoza kaže...
redrum781 kaže...

Ma radio sam factory reset, fleshat ne želim za sada, neka oni fino otklone problem, za to i služi garancija.  {#}

To je službeni rom pa ne gubiš garanciju. Možda je šihta za t-mobile u banani

17 godina
Minoza kaže...
redrum781 kaže...

Koja je verzija roma?

Stock:

lol daj mjenjaj to pod hitno tj. stavi novi off sammy. firm preko odina ! 

ima dosta fixeva i poboljsanja opcenito ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 21:25 (4mal).
17 godina
4mal kaže...
Minoza kaže...
redrum781 kaže...

Koja je verzija roma?

Stock:

lol daj mjenjaj to pod hitno tj. stavi novi off sammy. firm preko odina ! 

ima dosta fixeva i poboljsanja opcenito ...

lol, pa to JEST zadnji službeni za cro t-mobile

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
17 godina

ne pricam ja o cro  t mobile firmu nego opcenito od bilo koje drzave npr. ovaj 

I9300xxlg8 ovaj je star 10ak dana

a onaj koji on ima je mj,dana o tom ti ja pricam 

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 21:42 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Stavite si Wanama / CheckROM i necete pozaliti ;)

šumski put je bio ravan.
17 godina

na s2 sam se izivo sa aopk i aosp romovima , neda mi se vise hackat ,barem do  ne dojde stable J.B aosp a to bu tak za 4,5 mj . :)) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 21:44 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

ne pricam ja o cro  t mobile firmu nego opcenito od bilo koje drzave npr. ovaj 

I9300xxlg8 ovaj je star 10ak dana

a onaj koji on ima je mj,dana o tom ti ja pricam 

A koliko je to pouzdano? Vidim da npr dosta ljudi na t-mobile mreži ima

problema sa prekidanjem veze, što ja nemam, možda im je do firmware-a

(iako ja imam drugih problema koji su možda riješeni, da li možeš

ovdje staviti info o riješenim problemima, da se ne regam sad na još

jedan, valjda 1001-vi sajt)

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
17 godina

moj  je kupljen u vipu i otkljucan je,bdw prije sam imao doticni stariji firm ovaj kad sam fleshnuo preko odina a na t-mobile sam i neam problema o kojem vi pricate vec skorom mj. dana.

fleshnuo sam bez wipe-.a ! 

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
nbafan kaže...
Decki da se tu javim!

Ima buraz problem s galaxy s3,kupljen prije 3 dana,znaci ovaj je problem

Ude u neku aplikaciju npr facebook.i izade pritiskom na home ili na back tipku,ikone mu kasne,znaci prvo se pojavi pozadina,a onda nakon 2-3 sekunde ikone,to ga uzasno iritira

Zna li tko kako to rjesiti?

Dajte ljudi pomozite

Oce li to JB popraviti?

Sto da radim?

17 godina
Ja sam tebi vec napisao.

To je problem do launchera i memorije.
Stavi si u postavkama launchera keep in memory, u defaultnom to nemas.

Ali i ta opcija ti isto zna bit zlopamtilo
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Ja sam tebi vec napisao.

To je problem do launchera i memorije.
Stavi si u postavkama launchera keep in memory, u defaultnom to nemas.

Ali i ta opcija ti isto zna bit zlopamtilo

Pa da li moze ista drugo?

Stvarno neznam sto da radim...

Ako ga stavim nazad na stock da li ce onda biti sve ok?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice