iskoristio popust od 500kn u Vip-u, super zadovoljan i nikakvih problema.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odi reklamirati to s tipkom cim prije, da ti ne kazu da si ti to napravil s vremenom. Opet ponavljam, na mobu ne smije nista krckati. Tu je Samsung obavil dobar posel.
hmmm... danas mi se pojavila neka ikona u gornjem ljevome kutu... slovo "i" koje je u kružiću i prekriženo je jednom kosom crtom i od toga mi se mob 2x prebacio u profil bez mreže kojeg sam morao ručno stavljat u normalni profil... imam zadnju update i to sve i neznam stvarno zašto se to dešava... kad sam zvo samsungovu podršku za hrv rekli su mi da preko kisa napravim kopiju i sve vratim na tvorničke postavke pa ako se isto ponovi da neznaju zašto je to jer se to "nebi smjelo" dešavati :D :D :D
(upravo radim kopiju preko kisa) javim dali se riješila stvar ako če netko iamt istih problema sa uređajem...
heh kako sam resitiral mob sve je super dalje samo preko kiesa nisam mogao ponovo stavit programe koje sam imao na njemu pa sam morao preko gmeil sinkronizacije (jer mi je kies javljal probleme za to, ali meni je bila ista stvar) i dalje mob radi ko i prvog dana kada sam ga kupio... izgleda da sam ja rijedak primjer kome se taj mobitel doslovno gubi :D :D :D
Aj da vidimo jel ovo problem mreže ili mobitela...
Zvuk mi se prekida na par sekundi početkom razgovora.
moja mreža je...
| 6 | T-mobile |
|---|---|
| 1 | VIP |
| 1 | Tele2 |
| 0 | Tomato |
| 1 | BonBon |
dali je moguce kad sinkroniziram kontakte s fejsa da mi se pojave nijove slikuce u imeniku...??? 
na s2 mi je to normalno funkcioniralo (sad ne znam kako sam to tamo napravio dali pomocu aplikacije fejs ili pomocu social huba)
molim nekoga za pomoc!
ima koja aplikacija za gps....tako da mogu iskoristiti ovaj gps koji je u mobu....google maps koristi internet a to mi troši pare,znači trebam app koji ima hr karte
Kad ne radi,udri po njemu pa će proradit!
ima koja aplikacija za gps....tako da mogu iskoristiti ovaj gps koji je u mobu....google maps koristi internet a to mi troši pare,znači trebam app koji ima hr karte
Imaš domaći Mireo i strani Sygic, oba se plaćaju, oba mi izgledaju OK, Sygic ima bolje mape, a Mireo
ima Pervana :)
Imaš domaći Mireo i strani Sygic, oba se plaćaju, oba mi izgledaju OK, Sygic ima bolje mape, a Mireo
Cul sam da Pervan dosta zivcira ekipu koja ima Mireo, a ako ga iskljucis, onda nema vise "turn by turn". A Sygic ne moras platiti, samo malo potrazi.
Cul sam da Pervan dosta zivcira ekipu koja ima Mireo, a ako ga iskljucis, onda nema vise "turn by turn". A Sygic ne moras platiti, samo malo potrazi.
Ako misliš na crackiranje, otkad sam se zaposlio i imam svoje novce, cijenim tuđi rad, a i imam novaca za kupit original, tako da se
time više ne bavim. A tu je i support itd
Ja sam preko Social Huba napravio i sve je ok.
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Ako vas zanima, možda će vam pomoć, barem malo
!!!!
LINK; http://www.phonearena.com/news/How-to-disable-bloatware-on-your-Samsung-Galaxy-S-III-apps-safe-to-remove_id32717
Izašao novi Wanam (v 2.0).
aljosa je jaci :))
Je al se dodatno plaća
?
šumski put je bio ravan.
Mireo navigacija.
Primjetio sam da i ja imam problem sa pucanjem signala u razgovoru. Ima li naznaka o rješavanju problema? Mitsuoka? Anyone?
koja je razlika između 16 i 32 gb modela?
posto se interna memorija dijeli na da dijela od kojih je
1. memorija za aplikacije (mislim da je dostupno 1.9 GB)
2. memorija za slike,muziku,filmove...
zanima me kako je to kod modela od 32 GB?
1. dali je mem za aplikacije ista kao kod 16 GB modela (znaci 1.9 GB)
2. preostala memorija je za slike...
molim nekog da mi ovo potvri...
koliko sam ja skuzio na 32gb modelu nemas limita..
ah ma ovo sa 1.9 gb mi je ostalo u sjecanju od S2
sad sam provjerio niti na modelu od 16 gb nema limita samo je manje memorije dostupno...
Primjetio sam da i ja imam problem sa pucanjem signala u razgovoru. Ima li naznaka o rješavanju problema? Mitsuoka? Anyone?
Ja nemam, sve cisto.
Jos sam na stocku 4.0.3 + root.
Ima buraz problem s galaxy s3,kupljen prije 3 dana,znaci ovaj je problem
Ude u neku aplikaciju npr facebook.i izade pritiskom na home ili na back tipku,ikone mu kasne,znaci prvo se pojavi pozadina,a onda nakon 2-3 sekunde ikone,to ga uzasno iritira
Zna li tko kako to rjesiti?
Objasni mi malo to bolje
Moze li se to kako popraviti?
Znaci kako ce izlaziti nove verzije androida to ce se popraviti ili?
Objasni mi malo to bolje
Moze li se to kako popraviti?
Znaci kako ce izlaziti nove verzije androida to ce se popraviti ili?
Neka stavi Apex Launcher
@mitsuoka - ti si na CheckROMu pa me zanima kako ti radi? Ako si probao Wanama, koja je razlika između njih? Daj baci lagani review CheckROMa ;)
ajde ako uhvatim vremena, ne stizem ni spavat
Nekako me j*be visok cell standby korištenje ma stocku. Jel ima ko kakvo rješenje sa drugim fw modema/radija ili da stavim hackirani framework-res?
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
Zna itko zakaj mi ovo govno od telefona javlja da nemam dosta memorije za instalirati app? Deinstaliral jedan app od 15 MB, jos jedan od 25 MB, obrisal cache i dalvic i opet?
EDIT;rijesio problem, naime, u root explorer-u treba nakon deinstalacije appsa pobrisati odex.TB fajl, opet instalirati app i radi (ako ce nekome zatrebati)