Ne bih se složio s ocjenom tebe i tvog kolege, međutim, kak je Minoza dobro vidio, ključna riječ je dobio.
Ok, ne slažemo se.
Ja sam vlastitim legalno zarađenim novcima uz plaćanje PDV-a kupio Desire i mob je bio odličan, fantastičan, da ne velim igračka jer sva ona petljanja sa romovima, temama, kernelima i kompajliranjima vlastitog roma mogu nazvati igranjem (za odrasle).
Da sam ga dobio rekao bih da je mob sr*nje, slaba baterija, malo prostora za aplikacije, neizdavanje GB, pa i ICS makar je po snazi mob za to sposoban.
Nakon isteka obveznog ugovora sam potpisao novi i kupio s3, opet plodom svog rada, uz plaćanja svih obaveza prema državi mene i mojeg poslodavca koji mi isplaćuje plaću.
Kad nekaj kupim onda to i cijenim jer to kupujem vlastitim novcima, da ga je dobio moj kolega, a ne ja možda bih bio malo kritičniji prema istomu.
Takvo razmišljanje bi našlo manu i službenom Audiju A8 W12 6.0, ali bi zato tvoja Opel Corsa OPC bila najje*eniji auto na svijetu.
Neznam baš čije je razmišljanje ovdje problem. Ja mislim da je mobitel korak nazad zato što je poklonjen? fuuuuu.... Niti posjedujem S2, niti S3. Držao sam ih oba u ruci i svaki dan ih vidim na stolovima svojih kolega.
To što ti uvodiš neke emocije u priču, slobodno. I dalje smatram da je S2 praktičniji, boljeg izgleda i robusniji.

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.