Ovako , mislim uzeti taj "novi" A5(2016) , pa sad ako mogu dobit par mišljenja da li mi se to isplati ili ne jer trenutno imam usranu lumiu koja mi se gadi i koju ne bi ni najgorem neprijatelju poželio. Bio bih zahvalan kada bi napisali svoja mišljenja i iskustva o A6 , Hvala!
I je li velika razlika izmeđz A5(2016) i A3(2016)
Samsung Galaxy A5 2016
- poruka: 533
- |
- čitano: 208.250
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako pročitaš ovu temu saznat češ sve što te zanima. Ukratko, mobitel je dobar , i to je sve, ništa više od toga. Mid range phone premium feela , a uostalom tolika mu je i cijena.
U svakom slučaju ne može biti gori od Lumie 550
Vjerojatno, 13.7 je dosao neki update na Tele2 ali jos uvijek 5.1.1. - Izvor Sammobille :)
Nešto čudno se dgodilo. I ja i moj šogorica imamo isti mobitel, obadva smo na tele2, ona je dobila Marshamllow, a ja ne?
Šogorica očito ima neke veze... lol...
A 100% si siguran da je marshmallow ? Jer nije još izašao za TELE2 ...
A jel možda postoji mogućnost da je ona kupila svoj mob u slobodnoj proaji pa je ubacila kartticu od TELE2 ? Jesi ti probao napravit update kroz Smart Switch aplikaciju ? možda ti tamo ponudi ?
Meni se upravo skida nadogradnja 1350 MB. mobitel je iz t-coma. ponudilo mi update preko programa Samsung Smart Switch.
Moguće da ga i je kupila u slobodnoj prodaji.
navodno i vip ima, kaže sammobile
http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-A510F/VIP/
moj službeni mob je iz vipa i još ništa
Samsungova aplikacija za pc.
Samsungova aplikacija za pc.
Nema Linux verzije, ništa mi ne vrijedi.
Glavna stvar kojoj se ja nadam je da će omogućiti da kombiniraš unutarnji storage i sd karticu u jednu particiju.
Precijenjen telefon... Jedino dobro je dizajn i zaslon. Zalosno je da na mob od 2700kn ne mozes igrati real racing 3 bez trzanja. Pa to igram na svom lg spiritu sa quad snapdragonom i radi bolje nego na ovom. Bar po videu, neznam dal iej do postavki. Samsung je 2x po precijenjenosti u smartphona, tko je prvi, zna se.
I gdje je garancija kada ga kupim za te pare?
I gdje je garancija kada ga kupim za te pare?
U t-comu,vip-u,tele 2,ovisno od kog ga kupis preko njuske,tak da ima garancija
Ja sam svoj kupio prije 2 mj na njuskalu sa vipovom garancijom,sa njime dobio racun tak da ih ima hrpa na njuskalu sa garancijom
Ja sam svoj kupio prije 2 mj na njuskalu sa vipovom garancijom,sa njime dobio racun tak da ih ima hrpa na njuskalu sa garancijom
Ne kontam foru s tim? Kako se nekome isplati prodavati novi mobitel sa garancijom za 800kn manje?
Vjerovatno covjeku treba pretplata a uredaj ga ne zanima,vjerovatno mu dobar trenutni koji ima i proda ga te sa tim parama si otplati jedan dobar dio pretplate
Ja sam kupio ovaj telefon. Odličan je. Prije njega imao sam LG G3 i G Flex 2 koji su isto jednako dobri telefoni. Što se tiče kvalitete izrade ovaj je samsung potpuno drukčiji.
Umjesto plastike je izrađen od metala i stakla. Zaslon je fantastičan. Boje, kutovi vidljivosti, sve je savršeno. Brz je, kamera radi dosta solidne fotografije i većina aplikacija radi solidno, bez problema. Zvuk je mogao biti i bolji, ali je sasvim solidan. S obzirom da sam prešao na njega sa LG-a, fali mi jedino na njemu laserski autofokus koji je prisutan kod LG-a u kameri i fali mi ono uključivanje zaslona na dva puta tap. Ostalo je sve super, a posebno lijepo sučelje i mogućnost mijenjanja i skidanja tema. Uglavnom ovo je izvrstan telefon kao i ova dva koja sam gore spomenuo.
Zanima me koji telefon bi prije izabrao da ponovo kupujes telefon, uz prethodno iskustvo??? LG G3 ili Samsung Galaxy A5 2016???
Ima ekran od 3m lagga ko internet iz 98.
Nebi ga ni neprijatelju preporucio.
A5 2016 jos mi nikad nije zablokao
imam ga okojesec dana
Pitao sam tele2, i javili mi da Marshmallow stiže u...
...rujnu.