Komp mi stoji u dnu radnog stola, i kraj njega imam ormarić veličine otprilike 40x40 cm, odnosno otprilike kao cijelo kućište, te zbog nedostataka ventilatora u kućištu držim kućište otvoreno, i sad me zanima, mogao bih izbušiti taj ormarić i unutra staviti veliki ventilator (kućni ventilator), pa me zanima kako bi to radilo i dali ima smisla?!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako ti se komp ne pregrijava zaista ne vidim zbog cega bi radio bilo kakve egzibicije oko hladjenja. Ako u kucistu na zadnjos stranici postoje otvor(i) za ugradnju dodatnih ventilatora tada ugradi ventilator ispravnog opsega u kuciste. No napominjem ako nemas problema sa pregrijavanjem CPU-a ili GPU-a, tada ne vidim smisao ovog tvog prijedloga. Ako pak s druge strane imas granicnih problema sa pregrijavanjem CPU-a tada jednostavno kupi jaci, kvalitetniji hladnjak za doticni socket!
Trenutno nemam problema, al uskoro planiram novu grafičku i novi procesor i malo više overcloacking-a, a problem je u tom što mi je kućište neko "no-name" i na stranama nema mjesta za staviti ventilator a na stražnjem djelu kućišta ima mjesta za samo jedan (80mm), i mislim da nema nikakve koristi od toga, jer držim kućište otvoreno, a ovako bih sve komponente držao na niskim temperaturama!?