Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.977
|
čitano: 2.564.119
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Android borbeni komplet
luka_cro kaže...

Ma daj nemoj mi uopce to govoriti jer sam lud, LUD!!!

Mene je i Nokia C5 odlično služila.

Svede se na to da treba imati 2 mobitela, jedan za šprdanciju (touchscreen, Android i sl.) i jedan pravi (tipke, candybar, Symbian).

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
16 godina
Svede se to na fotić i mobitel. :)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina

SGS2 nikad ne iznevjeri. Stock kamera i niš više. Sve pet! :)

15 godina
neaktivan
Mitch kaže...

no je, nosil bum stalno sa sobom u dzepu i mobitel i fotoaprat.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
luka_cro kaže...
Mitch kaže...

Pa mobitel ti nis ne znaci ako ides negdje gdje znas da ces slikat :)

Tad uzmes fotic...

A i ne trebas u dzepu

15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
luka_cro kaže...
Mitch kaže...

Tad uzmes fotic...

A i ne trebas u dzepu

Da, ja sam sad znao da se susjedu svinje pobjeci po selu...

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina
luka_cro kaže...

Mislim da se je njegov post odnosio na skijanje a ne razigrane pajceke ;)

16 godina
Android borbeni komplet

Moja baka jos uvijek ima mob (slika) koji radi po PS-u.

Ako je netko zainteresiran za kupnju cijena 1000kn (nije fixna) {#}

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
luka_cro kaže...
Mentalist kaže...

Sinoć na rođendanu, trebam da slikam tortu prije rezanja.

Uslikam 2 slike i crash-a mi se kamera. I LOVE YOU ANDROID.

Ma daj nemoj mi uopce to govoriti jer sam lud, LUD!!!

trenutno imam xperiu arc s

1. kameru valjda koristim jednom dva puta godisnje i tako npr. jucer vozim se autom i vidim da su susjedu pobjegle svinje i ja brze vadim mobitel, pokusam otkljucati, onda malo zasteka, onda pokrenem kameru, onda treba 10sec da se otvori, onda dok prebacim na video, i onda malo usput zasteka i tako svinja ode....isto tako sam nedugo bio na skijanju i htio nesto brze fotografirati i opet sve zasteka.

2. pita me kolega dal imam za poruku, ja mu dam, ovaj otkljuca, pokrene poruke, ekran stoji, nece i onda misli kak je mob shit jer stalno steka dok mu dam nesto.

3. bio jucer vani, upoznao neku curku, kazem joj daj broj, ja uzimam mobitel, otkljucam, pokrenem dialer kad ono sve zasteka i ekran stoji i ona mene pita kaj bude kaj?

4. dogodilo se vec vise puta, kad me netko zove jednosatvno mi slider nece nikamo, kao da ne radi touchscreen, a poziv hitan i mos ga hebat.

a i to mi se dogadalo kad sam imao symbian nokiu 5800 i iphone4.
katastrofa.

dok stariji mobiteli(nokia 6233(i ostali mobiteli iz tog vremena)) uvijek savrseno radili i sluzili me.

iste fucking probleme sam i ja imao sa x10 i jos mi je baterija trajala 6-8 sati što je premalo za normalno korištenje...

ali sam ga prije jedno 2 mjeseca rootal instaliral xrecovery i stavio na njega CM7 i od toga dana ja sam oslobođen svojih muka sa telefonom

15 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Možda netko ne koristi ovo, nego koristi USB (što je patnja).

Uglavnom, stvar je u tome da dijelite podatke s mobitelom preko Wi-Fi-a (dakle preko vaše mreže, ne Internet-a, tako da radi i kad nemate Internet-a).

Instalirate si programčić WiFi File Transfer Pro (lako se nađe .apk, ona ne-pro verzija ima ograničenje veličina podataka koje šaljete na mobitel), pokrenete ga i to je to.

U bilo koji browser na PC-u ukucate ovu IP adresu http://192.168.1.102:1234 i preko lijepog sučelja imate pristup mobitelu. Brzina slanja je jako dobra, vidite i na slici 1.9MB/s.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
Moj PC  
1 0 hvala 9
16 godina

trenutno imam xperiu arc s

1. kameru valjda koristim jednom dva puta godisnje i tako npr. jucer vozim se autom i vidim da su susjedu pobjegle svinje i ja brze vadim mobitel, pokusam otkljucati, onda malo zasteka, onda pokrenem kameru, onda treba 10sec da se otvori, onda dok prebacim na video, i onda malo usput zasteka i tako svinja ode...

Hahahahahahaaa! E ovo je izjava stoljeća na ovom PDF-u!

Do NOT feed the troll!!
16 godina
Android borbeni komplet

Sony Ericsson-ov home launcher je totalno sranje. To pod hitno zamijeniti sa nekim alternativnim (ja koristim Go launcher) i rijesit cete se pola problema pri pokretanju i trzanju. Istina kamera ce se i dalje paliti nekih 5 sekundi ali barem nema vise stekanja pri otkljucavanju i sl...

A taj CM7 je li puno brzi od stock androida koji dodje uz telefon???
I hocu li poslije moci uraditi upgrade na ICS sluzbeni naravno kada izadje??? 

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
@mentalist ovo je sasvim dovoljno i besplatno je: https://market.android.com/details?id=com.sand.airdroid
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Možda netko ne koristi ovo, nego koristi USB (što je patnja).

...

Ja koristim Airdroid, nekako mi se više sviđa :)

https://market.android.com/details?id=com.sand.airdroid&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zYW5kLmFpcmRyb2lkIl0.

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ovaj Widget Locker je odlicna stvar, za brze otvaranje fotoaparata, flashlighta i sl. Jedna od najbolji applikacija i definitivno vrijedi te novce.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
luka_cro kaže...
Mitch kaže...
luka_cro kaže...
Mitch kaže...

Tad uzmes fotic...

A i ne trebas u dzepu

pa to su izvanredne situacije.

dobro dosta o tome, to je do uredaja a ne do androida.

16 godina
Dr. Vicko kaže...

Sony Ericsson-ov home launcher je totalno sranje. To pod hitno zamijeniti sa nekim alternativnim (ja koristim Go launcher) i rijesit cete se pola problema pri pokretanju i trzanju. Istina kamera ce se i dalje paliti nekih 5 sekundi ali barem nema vise stekanja pri otkljucavanju i sl...

A taj CM7 je li puno brzi od stock androida koji dodje uz telefon???
I hocu li poslije moci uraditi upgrade na ICS sluzbeni naravno kada izadje??? 

Čekaj, još si na stocku?? Pa što čekaš? Naravno da je brži, nebo i zemlja razlika. A što se tiče nadogradnje - pa naravno, kada radiš flash novog roma ionako formatiraš stari OS...

Do NOT feed the troll!!
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel se samo meni to čini ili novi Google Music v4.1.512 podržava mp3 sa 320kbps?

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

0 0 hvala 0
16 godina
redrum781 kaže...

Jel se samo meni to čini ili novi Google Music v4.1.512 podržava mp3 sa 320kbps?

Zašto ne bi?

16 godina
neaktivan
Jer do sad nije
16 godina
Kako?
Ja sam siguran da je čitao 320 kbps.
Jedino šta nije čitao je bio Wav i WMA (neki bitrateovi)
16 godina
neaktivan
Imam jedan album u 320kbps mp3. Prekjučer ga nije htio pokrenut osim sa mx playerom. Jučer sam updateao google music i pokreće ga
16 godina
Evo mene opet na SGS2.

Bit cu jos kojih mjesec dana na njemu i Defyu
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
lol, meni touch ne radi kada imam rukavice kad sam unutra na toplom, ali dok sam vani na zimi onda touch normalno radi i mogu tipkati s rukavicama, why?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Tehnicki, touch ne bi trebao raditi s rukavicama. Zasto vani radi? Mozda zbog hladnoce, vlage... ne znam.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Nakon duzeg dopisivanja, kad mi se ruke malo oznoje ekran počne sam raditi čudne stvari. Pređem krpom preko njega i vrati se u normalno stanje.

Koristim kožne rukavice i nikad mi nije radio. Poprilicno glupo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
lol, meni touch ne radi kada imam rukavice kad sam unutra na toplom, ali dok sam vani na zimi onda touch normalno radi i mogu tipkati s rukavicama, why?

Pa skini rukavice kad si na toplom{#} Vjerovatno zbog vlage u zraku koja prenosi elektricitet. Probajte puhniti par puta po prstu i radit će touch preko rukavica.

Doli doturi, doli medičina! Doli ignjoranstvo, živila filozofija!!
13 godina
Android borbeni komplet

Ako imaš termalne paste, utrljaj u vrh palca i kažiprsta na rukavici, and enjoy zeh rukavice+touchscreenz

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Sad znam sto nema igara za Android, jer su emulatori predobri.

Uz Gameboy Advance i SNES emulator, te brdo ROM-ova ne moram na Marketu nikad nista traziti...
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Nova ponuda GetJar-a :D tu je i WiFi File Explorer Pro i jos stosta :D

http://mktg.getjar.com/getjargoldcatalogue.html

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice