Ma daj nemoj mi uopce to govoriti jer sam lud, LUD!!!
Mene je i Nokia C5 odlično služila.
Svede se na to da treba imati 2 mobitela, jedan za šprdanciju (touchscreen, Android i sl.) i jedan pravi (tipke, candybar, Symbian).
Mene je i Nokia C5 odlično služila.
Svede se na to da treba imati 2 mobitela, jedan za šprdanciju (touchscreen, Android i sl.) i jedan pravi (tipke, candybar, Symbian).
SGS2 nikad ne iznevjeri. Stock kamera i niš više. Sve pet! :)
no je, nosil bum stalno sa sobom u dzepu i mobitel i fotoaprat.
Pa mobitel ti nis ne znaci ako ides negdje gdje znas da ces slikat :)
Tad uzmes fotic...
A i ne trebas u dzepu
Tad uzmes fotic...
A i ne trebas u dzepu
Da, ja sam sad znao da se susjedu svinje pobjeci po selu...
Mislim da se je njegov post odnosio na skijanje a ne razigrane pajceke ;)
Sinoć na rođendanu, trebam da slikam tortu prije rezanja.
Uslikam 2 slike i crash-a mi se kamera. I LOVE YOU ANDROID.
trenutno imam xperiu arc s
1. kameru valjda koristim jednom dva puta godisnje i tako npr. jucer vozim se autom i vidim da su susjedu pobjegle svinje i ja brze vadim mobitel, pokusam otkljucati, onda malo zasteka, onda pokrenem kameru, onda treba 10sec da se otvori, onda dok prebacim na video, i onda malo usput zasteka i tako svinja ode....isto tako sam nedugo bio na skijanju i htio nesto brze fotografirati i opet sve zasteka.
2. pita me kolega dal imam za poruku, ja mu dam, ovaj otkljuca, pokrene poruke, ekran stoji, nece i onda misli kak je mob shit jer stalno steka dok mu dam nesto.
3. bio jucer vani, upoznao neku curku, kazem joj daj broj, ja uzimam mobitel, otkljucam, pokrenem dialer kad ono sve zasteka i ekran stoji i ona mene pita kaj bude kaj?
4. dogodilo se vec vise puta, kad me netko zove jednosatvno mi slider nece nikamo, kao da ne radi touchscreen, a poziv hitan i mos ga hebat.
a i to mi se dogadalo kad sam imao symbian nokiu 5800 i iphone4.
katastrofa.
dok stariji mobiteli(nokia 6233(i ostali mobiteli iz tog vremena)) uvijek savrseno radili i sluzili me.
iste fucking probleme sam i ja imao sa x10 i jos mi je baterija trajala 6-8 sati što je premalo za normalno korištenje...
ali sam ga prije jedno 2 mjeseca rootal instaliral xrecovery i stavio na njega CM7 i od toga dana ja sam oslobođen svojih muka sa telefonom
Možda netko ne koristi ovo, nego koristi USB (što je patnja).
Uglavnom, stvar je u tome da dijelite podatke s mobitelom preko Wi-Fi-a (dakle preko vaše mreže, ne Internet-a, tako da radi i kad nemate Internet-a).
Instalirate si programčić WiFi File Transfer Pro (lako se nađe .apk, ona ne-pro verzija ima ograničenje veličina podataka koje šaljete na mobitel), pokrenete ga i to je to.
U bilo koji browser na PC-u ukucate ovu IP adresu http://192.168.1.102:1234 i preko lijepog sučelja imate pristup mobitelu. Brzina slanja je jako dobra, vidite i na slici 1.9MB/s.
trenutno imam xperiu arc s
1. kameru valjda koristim jednom dva puta godisnje i tako npr. jucer vozim se autom i vidim da su susjedu pobjegle svinje i ja brze vadim mobitel, pokusam otkljucati, onda malo zasteka, onda pokrenem kameru, onda treba 10sec da se otvori, onda dok prebacim na video, i onda malo usput zasteka i tako svinja ode...
Hahahahahahaaa! E ovo je izjava stoljeća na ovom PDF-u!
Sony Ericsson-ov home launcher je totalno sranje. To pod hitno zamijeniti sa nekim alternativnim (ja koristim Go launcher) i rijesit cete se pola problema pri pokretanju i trzanju. Istina kamera ce se i dalje paliti nekih 5 sekundi ali barem nema vise stekanja pri otkljucavanju i sl...
A taj CM7 je li puno brzi od stock androida koji dodje uz telefon???
I hocu li poslije moci uraditi upgrade na ICS sluzbeni naravno kada izadje???
Možda netko ne koristi ovo, nego koristi USB (što je patnja).
...
Ja koristim Airdroid, nekako mi se više sviđa :)
Ovaj Widget Locker je odlicna stvar, za brze otvaranje fotoaparata, flashlighta i sl. Jedna od najbolji applikacija i definitivno vrijedi te novce.
Tad uzmes fotic...
A i ne trebas u dzepu
pa to su izvanredne situacije.
dobro dosta o tome, to je do uredaja a ne do androida.
Sony Ericsson-ov home launcher je totalno sranje. To pod hitno zamijeniti sa nekim alternativnim (ja koristim Go launcher) i rijesit cete se pola problema pri pokretanju i trzanju. Istina kamera ce se i dalje paliti nekih 5 sekundi ali barem nema vise stekanja pri otkljucavanju i sl...
A taj CM7 je li puno brzi od stock androida koji dodje uz telefon???
I hocu li poslije moci uraditi upgrade na ICS sluzbeni naravno kada izadje???
Čekaj, još si na stocku?? Pa što čekaš? Naravno da je brži, nebo i zemlja razlika. A što se tiče nadogradnje - pa naravno, kada radiš flash novog roma ionako formatiraš stari OS...
Jel se samo meni to čini ili novi Google Music v4.1.512 podržava mp3 sa 320kbps?
Jel se samo meni to čini ili novi Google Music v4.1.512 podržava mp3 sa 320kbps?
Zašto ne bi?
Nakon duzeg dopisivanja, kad mi se ruke malo oznoje ekran počne sam raditi čudne stvari. Pređem krpom preko njega i vrati se u normalno stanje.
Koristim kožne rukavice i nikad mi nije radio. Poprilicno glupo.
Pa skini rukavice kad si na toplom Vjerovatno zbog vlage u zraku koja prenosi elektricitet. Probajte puhniti par puta po prstu i radit će touch preko rukavica.
Ako imaš termalne paste, utrljaj u vrh palca i kažiprsta na rukavici, and enjoy zeh rukavice+touchscreenz
Nova ponuda GetJar-a :D tu je i WiFi File Explorer Pro i jos stosta :D