Da mogu u isto vrijeme kočit i skretat. Accelerometer je jako neprecizan za upravljanje pa moram tipkat.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako netko uspije multi/dualtouch ili bude neka informacija neka javi.
evo ja rooto x8 i namjestio neki app2sd, a nema appa vec automatski stavlja na sd, i imam 120mb free na mobu a na kartici 950mb i nece da mi instalira igru kao nema prostora??? jel tkpo moze pomoc?
jel pokusavas mozda NFS shift installati?
da :D
ima tko link za app2sd ali aplikaciju??? i koje dobre appove vi imate??? da malo osvjezim svoj x8
s tim je bilo problema i kazu da treba imati minimalno 2gb na kartici da bi installao, pa su onda izdali neku novi verziju u kojoj installer ima samo megabajt, a podatke sam kopiras na jedno mjesto tj. kartica/android/data čini mi se. neznam odakle sam točno skinuo ali znaci treba imati kad raspakiras: Oko 20-tak pjesama, jedan .apk file, i jedan .dz file. nemam vise download link pa malo traži više, ili upiši nfs shift za xperiu x10 mini mislim da ćeš lakše naći.
s tim je bilo problema i kazu da treba imati minimalno 2gb na kartici da bi installao, pa su onda izdali neku novi verziju u kojoj installer ima samo megabajt, a podatke sam kopiras na jedno mjesto tj. kartica/android/data čini mi se. neznam odakle sam točno skinuo ali znaci treba imati kad raspakiras: Oko 20-tak pjesama, jedan .apk file, i jedan .dz file. nemam vise download link pa malo traži više, ili upiši nfs shift za xperiu x10 mini mislim da ćeš lakše naći.
jesi ti uspio?? da li radi i kako?
Našao sam drugi manji nfs i nakon instalacije (može i bez roota!!!) kliknem otvori, prikaže se onaj ea zaslon i samo me izbaci.
ima tko link za app2sd ali aplikaciju??? i koje dobre appove vi imate??? da malo osvjezim svoj x8
Ne postoji app2sd aplikacija!
App2sd je samo naziv za mogucnost da se stave aplikacije za mem.card....postoje jedino applikacije app2sd koje pokazuju koje sve app mogu na sd.
I jeli neko rootao mob i slozio taj multitouch na x8?

Radi ovaj nfs
evo link: http://www.filesonic.com/file/27726129/NFS-X10
@ luka_cro: mani se ćorava posla, kako kažu strpljen, spašen. Ja ću čekati službeni update!
mislim da da, ali mozes vratiti originalni.
NADAM SE, neka neko potvrdi.
zato sluzi isti program ali novija verzija,tj imas opciju unroot ;)
Sad sam rootao napravio multitouch i sve ali multitouch neradi. probao sam sa multi touch testerom i ništa
.Idem sada opet probat stavit multi touch ak ne radi jbg onda nije mi suđeno
Jesi uradio drugi korak?
Ispod onog imas link kako da proradi :)
Ima za x10. Ja stavio i radi ;)
U 2.koraku se koriste kerneli iz x10i pa neznam,oprobam ja pa javim :D
App2sd je samo naziv za mogucnost da se stave aplikacije za mem.card....postoje jedino applikacije app2sd koje pokazuju koje sve app mogu na sd.
I jeli neko rootao mob i slozio taj multitouch na x8?
Rootati ga je jednostavno,proces traje nekih 2-3 minute ali može raditi neke probleme znači trebaš imati instaliran net framework 2.0 ili vise te drivere za x8(sve imas u tutu)
Rootao sam ga,sad je to rootan 2.1,ugodan brz čekam JIT i app2SD.
Čini se da multitouch koristi kernele x10i pa neznam za x8.Probam :D
Radi ovaj nfs
evo link: http://www.filesonic.com/file/27726129/NFS-X10
@ luka_cro: mani se ćorava posla, kako kažu strpljen, spašen. Ja ću čekati službeni update!
Nećeš dobiti 2.2 update za x8...
lol wtf, naravno da postoji samo što je market glup (ima bugove) pa neprikazuje više aplikacije koje počinju sa app, tipa applanet
mislim da da, ali mozes vratiti originalni.
NADAM SE, neka neko potvrdi.
zato sluzi isti program ali novija verzija,tj imas opciju unroot ;)
Sad sam rootao napravio multitouch i sve ali multitouch neradi. probao sam sa multi touch testerom i ništa
.Idem sada opet probat stavit multi touch ak ne radi jbg onda nije mi suđeno
Jesi uradio drugi korak?
Ispod onog imas link kako da proradi :)
Ima za x10. Ja stavio i radi ;)
U 2.koraku se koriste kerneli iz x10i pa neznam,oprobam ja pa javim :D
Napravio sam drugi korak ono uncheckiranje i checkiranje i neradi...
mozda necemo dobiti 2.2, ali cemo dobiti jos nadogradnja 2.1
jer trenutno imamo 2.1-update1
Lol samo ćeš dobiti drugi UI..
2.2 ima JIT i app2SD...
Za to ti treba rootan mob
Lol samo ćeš dobiti drugi UI..
2.2 ima JIT i app2SD...
Za to ti treba rootan mob
bilo je receno da cemo dobiti multitouch i jos neke kerefeke.
a i nakon toga dobijamo 2.2 root.

Ostao sam nedorečen, mislio sam na multitouch.
ukratko rečeno, stvar koja sve ubrzava i štedi bateriju.
A na dulji način: http://en.wikipedia.org/wiki/Just-in-time_compilation
Kako programe skidati na memorijsku karticu, a ne u memoriju telefona.. i igre.. premalo je 100 i nešto mb za sve programe i igre :S
lol wtf, naravno da postoji samo što je market glup (ima bugove) pa neprikazuje više aplikacije koje počinju sa app, tipa applanet
Imao sam x8 prije mjesec dana i nije postojala app2sd za android 2.1 ... neznam jel to jos uvijek tako, al za 1.6 ima...
El postoji bilo koja druga aplikacija koja to omogućuje?
Jel netko uspio instalirati Castle Warriors na ovaj mob? ja imam 70+mb slobodno u memoriji telefona ali svejedno kaže da nema dovoljno memorije.WTF??
@Jebasu123
Dosta igrica ti imaju 10-15 mb i kad ih instaliras trazit ce da jos skines mape ili sl koje imaju dosta više... Ja sam htio Dear hunter instalirat pa isto tako... na kraju kad sam uspio igrica nije bila za taj mob XD

U nekoliko država (vjerovatno ne u hrv ) izašao multitouch i pinch-2-zoom. Samo treba odraditi službeni update (se pc companion).