Samsung S5230

poruka: 892
|
čitano: 583.153
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung S5230".
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

što se interneta tiče na ovom mobu - ja sam ga kupila u t-com paketu, i koju je najbolje opciju platit za internet? onu web and walk za 25 kuna mjesečno, ili..?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Samsung S5230
vanja_0404 kaže...

što se interneta tiče na ovom mobu - ja sam ga kupila u t-com paketu, i koju je najbolje opciju platit za internet? onu web and walk za 25 kuna mjesečno, ili..?

imas onu opciju 20kn = 100mb

neznam sad koji je broj za aktivaciju to ti traje mjesec dana, ak ne iskoristis kroz taj mjesec sljedeci put kad ponovo nadoplatis

bit ce ti zbrojeni nepotrošeni megabajti - fer ponuda po meni.

HR-INVITES, otvorio registracije: http://hr-invites.com//register.php?do=signup
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.5.2010 21:34 (BORG).
17 godina
Samsung S5230

Ima li ovaj mobitel igdje opciju da se uključi datum na slikama?

Radio, ne radio, svira radio!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Samsung S5230

imam jedno pitanje ja sad na svom s5230 imam s5230xfif2 firmware,a bili mobu ista bilo ako mu stavim S5230MREIL2 ili S5230XPIL1 jel bi moglo to uspjet???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako se ne varam (a ne znam varam li se ili ne, jer nisam flashao moj mob) mobitelu je sasvim svejedno koji ćeš firmware stavit, pod uvjetom da flashanje bude napravljeno kako treba. Jedino što ćeš sa tim firmwareima izgubit hrvatski jezik.

16 godina
Samsung S5230

pito sam nekog lika i on mi je rekao da mogu stavit koji hocu firmware i stavio sam si S5230MXEIL2 i radi super.stavio sam si jos ovaj black mod i izgleda super i u meniu imam 5 stranica :D . evo kako izgleda mod

ja imam samo verziju 0.6

ako nekog zanima kako se stavlja mod moze mi se javit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung S5230

Mene! I tata bi to, sine... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ico2005 kaže...

Mene! I tata bi to, sine... :)

sta si mislio tim????

17 godina
Samsung S5230

Da mi kažeš kako se stavlja taj mod...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ok prvo si flashas S523MXEIL2 evo imas ga tu za skinut http://cramit.in/0v05gmvtbn32 .

ako neznas kako flashat evo ti onda postupak,ali naglasavam da se ovim postupkom gubi jamstvo i ako se nesto dogodi tvom uredaju ja nisam kriv.

moras imat instaliran nps(new pc studio) sa njim ti se instalira sve sta treba i udes u njega i spremis si imenik i sve fileove jer ce se to sve izbrisat nakon flasha.

onda izades iz nps i skines si Multiloader 5,56.

otvori si frimwarea i file "apps_compressed.bin" preimenuj u "amss_compressed.bin" onda otvori multiloader.

stavi full download i BRCM2133

ovako si postavi one dolje stvari(boot,amss,rsrc itd.?:

- Boot: \VERZEICHNISZURFIRMWARE\BOOTFILES
- Amss: \VERZEICHNISZURFIRMWARE\amss_compressed.bin
- Rsrc1: \VERZEICHNISZURFIRMWARE\Rsrc_S5230_Open_Europe_Sla v.rc1
- Rsrc2: \VERZEICHNISZURFIRMWARE\Rsrc2_S5230(Mid).rc2
- Factory FS: \VERZEICHNISZURFIRMWARE\FactoryFs_S5230_Open_Europ e_Slav.ffs
- FOTA, TUNE i ETC: ostavi prazno

ovako: http://img228.imageshack.us/img228/4984/s5230flashen1.gif nakon toga ostavi multiloader otvoren i neka tako stoji.

sada izgasi mobitel i izvadi karticu i ako imas memorijsku karticu.

i kad je ugasen mobitel pritisni tipku za smanjivanje - tipku za kameru - tipku za paljenje(tipka za spustanje slusalice)

onda ti se mora pojaviti na ekranu "download" ovako: http://img337.imageshack.us/img337/4081/s5230flashen6.jpg

sada spojiti mobitel i kompjuter sa data kablom(onaj sta dode uz mobitel) i u multiloaderu kliknuti "port search"

http://img688.imageshack.us/img688/6784/s5230flashen2.gif

kliknuti nekoliko puta na "port search" dok se ne pojavi "ready-s5230"

http://img687.imageshack.us/img687/2237/s5230flashen3.gif

sada kliknuti u multiloaderu na download i flashanje bi trebalo zapoceti.

http://img26.imageshack.us/img26/9577/s5230flashen4.gif

nakon flashanja bi se u multiloaderu trebalo pojaviti "all files complete"

http://img696.imageshack.us/img696/6826/s5230flashen5.gif

Za vrijeme flashanja data kabel i mobitel ne dirati!!

kada se pojavi "all files complete" onda odspijiti kabal iz mobitela i mobitel ce se restartat.

kada se upali mobitel mora se izvrsiti "full-Reset"

to se uradi tako da se napise ovaj kod u mobitel:

*2767*3855#

http://img204.imageshack.us/img204/2052/s5230flashen7.jpg

kada se upali onda ga izgasite i stavite sim karticu.

kada ga upalite provjerite koji firmware imate sa *#1234# da znate jeste li uspjesno flashali.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.5.2010 19:05 (DarkLink).
16 godina
Samsung S5230

za flashanje na black mod ce malo potrajati,ali prije blackmoda morate imati XEIL2

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung S5230

Ooooo, puno hvala... Probat ću.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Samsung S5230

Napravio sam i opis za black mod ali mi nesto nece da posta pise da ima neki formatirani sadrzaj pa cu to jos skontat kako to ide i budi oprezan kod flashanja!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Samsung S5230

E ovak, ja se mučim ko Isus na križu, jel zna itko tko je pokušao i uspio naravno, kako se prebacuje video na ovaj mob? Probao sam sa PC suiteom što sam ga dobio al ništa, uoppće nema opcije za prebaciti video sa PCa na mob.  Help

0 0 hvala 0
16 godina
Samsung S5230

ja sebi sad konvertiram film preko XMedia Recode za ovaj mob i njegovu rezoluciju a poslje cu si dodati subtitles pa cemo vidjet hoce li raditi,a obicne male klipove sam preko nps-a stavio na mob on ga odmah konvertira u format koji mob podrazava

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DarkLink kaže...

ja sebi sad konvertiram film preko XMedia Recode za ovaj mob i njegovu rezoluciju a poslje cu si dodati subtitles pa cemo vidjet hoce li raditi,a obicne male klipove sam preko nps-a stavio na mob on ga odmah konvertira u format koji mob podrazava

stoj, stoj, kako si na koji način si prebacio filmiće?

16 godina
Samsung S5230

ovako usao sam u nps i prikljucio mob i on ga tamo naso

klikno na onu ikonicu kad se mob gore pojavi otiso na videos i samo izabro klip i misem ga tamo prebacio,on me pita hoce li ga konvertirat da se moze gledat(xD je glupo pitanje) kliknes da hoce i on ga poslje prebaci nakon sto ga konvertira

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DarkLink kaže...

ovako usao sam u nps i prikljucio mob i on ga tamo naso

klikno na onu ikonicu kad se mob gore pojavi otiso na videos i samo izabro klip i misem ga tamo prebacio,on me pita hoce li ga konvertirat da se moze gledat(xD je glupo pitanje) kliknes da hoce i on ga poslje prebaci nakon sto ga konvertira

Možda ću izgledati kao noob, a to bi bilo iznenađenje s obzirom da imam iskustva s ovakvim stvarima rofl, ali što je to NPS?

16 godina
Samsung S5230

nisi noob nisam ni ja znao xD to ti je Samsung New Pc Studio

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Samsung S5230

taj firmware ima i hrvatski jezik..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DarkLink kaže...

Napravio sam i opis za black mod ali mi nesto nece da posta pise da ima neki formatirani sadrzaj pa cu to jos skontat kako to ide i budi oprezan kod flashanja!!

Jel mogu ja nekom dat da mi to uradi nebih to sam 

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

trebam malu pomocCool

instaliram igricu na mob i javlja "Java greška nema dostupne memorije".. inace imam na mobu ukupno instalirane 3 igre..

hvalaaaa!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung S5230

ovako mene zanima kako da flesham mob mislim vecinu znam gledao sam par posteva iznad ali ja bih htjeo da izgleda kao i iphone.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Michael11 kaže...

taj firmware ima i hrvatski jezik..?

nema,ali ima njemacki engleski i jos neke

gaby_123 kaže...
DarkLink kaže...

Jel mogu ja nekom dat da mi to uradi nebih to sam 

mozes,zasto ne?

bambolleo kaže...

trebam malu pomocCool

instaliram igricu na mob i javlja "Java greška nema dostupne memorije".. inace imam na mobu ukupno instalirane 3 igre..

hvalaaaa!!!

taj problem se i meni javlja ali samo kod nekih igrica,ali neznam zasto

HeateX kaže...

ovako mene zanima kako da flesham mob mislim vecinu znam gledao sam par posteva iznad ali ja bih htjeo da izgleda kao i iphone.

ima da ti bude kao i iphone ali ja jos beta v0.2 i prije tog moda moras imat S523MXEIL2

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

pozdrav svima...evo malo sam google-ao i vidio da vi na bugovom forumu imate problema sa flashanjem i instaliranjem modova na samsung star....ja sam jedan od boljilh moddera samsung star-a na vise foruma i jedan medu najboljim kreatorima tema sto se samsung star mobitela tice(teme same pricaju za sebe)...stoga na bilo koje pitanje rado cu odgovoriti....a ako vas zanimaju nove teme za samsung star i kako ih instalirati(trebate znati engleski LOL) idite na darkforestgroup.com  (moj maticni forum) i na forumu potrazite s5230 (trebate se registrirati) i nakon toga trazite modding ili modded firrmware gallery....tamo cete naci mnogo tutoriala,programa,dobrih tema za samung star,mnogo noviteta za koje vjerojatno niste znali..trenutno modding samsung star-a nam dopusta mijenjanje cijelog izgleda menija gdje su icone,menija gdje su widgeti,menija od foldera za karicu i mob,fontove...itd vecina ovih modova se radi za XEIL2 firmware(jer je easy java) koji je za rusko podrucje napravljen ali srecom ima engleski :) hehehe...ja sam u procesu moddiranja i patchiranja naseg domaceg firmware-a sa hrvatskim jezikom tako da bi mogli koristiti   i mi sve te teme na nasem jeziku...rado bih post-ao sve ovdje...ali to je stvarno previse posla...ps. gubite garanciju flashanjem mob-a i toplo vam preporucujem da dobro proucite kako flashati mob prije nego krenete sa flashanjem,jer ako pogrijesite mozete brick-ati mob a popravak nakon toga nije bas jeftin......eto nadam se da sam vam pomogao barem malo...sve u svemu ako imate neko pitanje...feel free to ask       Cool

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.6.2010 5:55 (onestyle07).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

molim pomoć, pokušavam u kontakte unijeti datume rođendana, tako da me mob sam informira kad je nekomu iz imenika rođendan, ali mi ne ide. Unaprijed zahvaljujem na pomoći.

0 0 hvala 0
15 godina
onestyle07 kaže...

...sve u svemu ako imate neko pitanje...feel free to ask    Cool

Evo pitanje...Moj je S5230 kupljen u Austriji (firmware S5230XXIH1  bez HRV jezika) i taj mobitel bih poklonio starcima...Vidim da je na darkforestgroup forumu postavljen firmware S5230XFJA3 pa me zanima da li on ima Hrvatski jezik, da li je postupak flashanja isti kao i za ostale firmware(primjer koji je dao DarkLink) i da li je pouzdan nakon flashanja. (modding ne igra neku ulogu nego samo pouzdanost)??

15 godina
neaktivan
Kile84 kaže...
onestyle07 kaže...

...sve u svemu ako imate neko pitanje...feel free to ask       Cool

Evo pitanje...Moj je S5230 kupljen u Austriji (firmware S5230XXIH1  bez HRV jezika) i taj mobitel bih poklonio starcima...Vidim da je na darkforestgroup forumu postavljen firmware S5230XFJA3 pa me zanima da li on ima Hrvatski jezik, da li je postupak flashanja isti kao i za ostale firmware(primjer koji je dao DarkLink) i da li je pouzdan nakon flashanja. (modding ne igra neku ulogu nego samo pouzdanost)??

firmware koji ima XF i XD ima hrvatski jezik...a na darkforestgroup.com imas tutorijal kako flashati mob sa novim firmware-om i sta sve trebas uraditi......totorijal koji je darklink dao je prevedeni tutorijal s engleskog i ispravan je..slijedi njegov postupak i to je to....ako nakon flashanja,nakon sto izvadis i ubacis bateriju,te upalis mob i on ostane u download modu,samo izvadi bateriju i ostavi mob na minutu bez baterije...veoma je vazno da tokom cijelog procesa flashanja izvadis sim karticu i memorijsku karticu

15 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

1000 kn tocno ja sam ga tako uzeo

Sad je 745 kuna-na bonove.

Ja sam ga uzela na pretplatu, u Medju nama tarifi, za 150 kuna mjesečno, platila 395 kuna.

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

pozdrav...

par tjedana gledam taj mobitel i bas razmisljam dali da si kupim samsung s5230 ili neki drugi..po svim komentarima i objavama mislim da je ovaj mobitel sasvim dobar...imam samo par pitanja:

1.da li mobitel ima funkciju na hrvatskom jeziku?

2.da li je tesko raditi prstima po njemu?

3.kad bi kupila onu posebnu olovku za njega..dali bi radila na njemu?? (cula sam da ne prima nikakv dodir drugih stvari osim prstiju! da li je to istina?)

4. kad bi prebacivala s kompjutora neke slike,dal bi to štetilo mobtelu.. npr. kvarilo ga ili tako nešto??

5.preporučujete li mi neki drugi mobitel koj je jednako kvalitetan kao i samsung s5320??

..unaprijed hvala na odgovorima..

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice