Samsung S5230

poruka: 892
|
čitano: 582.952
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung S5230".
15 godina
neaktivan
RE: Samsung S5230
Mrgud Veliki kaže...
decko1987 kaže...

to moras zvat sluzbu za korisnike da ti posalju postavke...naađeš broj na internetu ovisi jesi tele2, vip, tmobile,... na tomatu nemozes

As'ti cuka...

Meni kada sam promijenio na 5800 xm, sam VIP poslao poruku je li zelim da mi posalju postavke za novi mobitel. Samo sto sam ga upalio...

Jos mi uvijek nije jasno kako su samo skuzili da sam promijenio, buduci da sam do sada sam morao zatraziti od njih postavke.

pa kad upalis telefon,aparat sam salje najblizoj baznoj stanici podatke o sebi,tako da samim paljenjem telefon je poslao podatke o modelu (kao i podatke o broju koji koristis,IMSI kod broja,IMEI telefona,itd...) i na taj nacin su ti oni poslali to.

16 godina
neaktivan
Samsung S5230

ja nebi preporucio nikome da mjenja firmware odnesite na servis i to je to i oni ce stavit najnoviji..

zasto nebi preporucio:

1. gubi se garancija

2. to je dosta riskantna radnja

3. dosta njih ne radi kako treba

ja sam na svu srecu valjda je Bog bio uz mene uspio sam nac s5230xfif2 tocno firmware koji sam imao sa njm tako da sam se izvukao

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imam taj tel. kupljen kod T-Mobile zvuk ok kamera super mislim osim olovke nema zamjerke a nema gdje ni stavit olovka.

16 godina
neaktivan

ovak imam win 7 i nemogu povezat mob nikako s kompom,nece ga procitat ni kao obican usb device,nemam memorijsku jel to problem?

17 godina
neaktivan

Hm. Evo išao sam izvadit memorijsku karticu iz moga moba i spojio sam ga na komp (isto win7 32 bitni) i bez problema ga je otkrio i instalirao drivere kao Samsung Mobile Device i kao Samsung Mobile Modem, a na mobu me pitalo želim li ga spojit kao Media Player, ili PC Studio, ili neki treći vrag koji nije stao na ekran (preduga fraza) pa u biti niti ne znam što je pisalo, ali pretpostavljam da je to bilo kao "storage device" jer me mob u sljedećem koraku pitao da stavim memorijsku karticu unutra. Tako da nije stvar u win. Probaj instalirat Samsung New PC Studio ako već nisi. S njim se instaliraju i driveri za mob...

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

dobio sam ovaj mobitel.i imam mem. od 2gb,ali kada instaliram neke igrice piše mi nema dostupne memorije.šta to znači????i nemože se nikak prebacit igrice na mem.,a ako netko zna kako neka mi kaže.no i tako dalje oslobodio sam 78mb na tel.mem. i još uvijek to piše
"nema dostupne(ja pišem:glupe)memorije"pomoooooć!!!

P.S.kak da maknem sa nekih igrica koje su na touch one "strelice"dolje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

dali neko zna kako se pokrene zvuk zatvaraća kamere? kod mene staviv zvuk 1,2ili3 ali ništa isto kao i kad je isključeno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zvuk okidača povezan je s tipkom na lijevom boku kojom se stišava/pojačava/gasi zvuk tipkovnice. Ako ti je tu namješteno na nulu, tako da nema zvukova tipkovnice, onda se i okidač ne čuje, što god bilo izabrano u postavkama aparata.

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Imam jedno vrlo glupo pitanje i dobit cu ban al ajde pitat cu. Ja dobio mobitel i neda mi se cekat 14 sati da se puni te dal mogu upalit mob u isto vrijeme po njemu radit i pun ga ono prva tri puta 14 sati pa ga ispraznis do kraja?

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 10:25 (MMA).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hvala videotape sve ok!

16 godina
neaktivan
MMA kaže...

Imam jedno vrlo glupo pitanje i dobit cu ban al ajde pitat cu. Ja dobio mobitel i neda mi se cekat 14 sati da se puni te dal mogu upalit mob u isto vrijeme po njemu radit i pun ga ono prva tri puta 14 sati pa ga ispraznis do kraja?

stvarno glupo pitanje.

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Zna li netko gdje se mogu kupit zaštitne folije za ovaj mob? :S

I koju stranicu preporučate za skidanje igrica?

Thx

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imas ducan u draskovicevoj 35 gsm electronik imas tam

15 godina
Samsung S5230 - ne radi mikrofon

Pozdrav svima od novog na forumu!

Nabavio sam preko T-Com-a S5230 u sklopu promjene tarifnog modela, te sam ga unlockao pomoću FastGSM-a. Sve je prošlo OK, podesio sam postavke, prebacio imenik, ali kad sam napravio prvi poziv, skužio sam da mi mikrofon ne radi! Prije unlocka sam sve živo isprobao na njemu osim mikrofona, tako da sada nisam siguran dali je mikrofon uopće bio ispravan tvornički, ili se nešto dogodilo prilikom unlocka. Ne znam bi li možda pomogla zamjena firmware-a (u njemu imam T-comov RFJA1)? Pretpostavljam da ga reklamirat više ne mogu, pa ako netko ima kakvu ideju, bio bih mu zahvalan (znam, servis mi je uvijek rješenje, ali to bih ostavio za zadnje).

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 16:08 (kisrac).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

koju zaštitnu foliju bi preporučili za ovaj mob? običnu, protiv otisaka (anti glare) ili zrcalnu (mirrored)? ja bi uzela preko ebaya antiglare ali me strah da ću slabije možda vidjeti na ekranu...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Samsung S5230

taj telefon ima moja mama šta da kažem nije loš podržava memorijsku od 2gb,kamera dobra fotografije su dobre,net mu je brz i ide bez broblema i može se na youtubeu gledat snimke u velikoj čistini ali imam jednu velik zamjerku,dugme za zaključvanja se nalazi na desnoj strani telefona sa strane i to čim se malo dodirne telefon se zaključa pa zato treba paziti........BTW bolji je od LG coockie-a 5 puta

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
MMA kaže...

stvarno glupo pitanje.

Slazem se al daj mi odgovri stvarno me zanima , a ne znam!

16 godina
neaktivan
MMA kaže...

Slazem se al daj mi odgovri stvarno me zanima , a ne znam!

naravno da možeš.

nisam ga uopće punio tri puta po 14 sati, pa ga praznio, jer to nije potrebno, nije više vrijeme ni-mh baterija. dovoljno ga je jednom napuniti kako treba, kroz cijelu noći, i raditi će.

16 godina
neaktivan
Samsung S5230

ja ga kupio konačno prošli tjedan.

jako super za te novce. 995 kuna kodiran na tele2.

widgeti su zakon, wallpaperi slabi al uz malo znanje fotošopa daju se lako napraviti po osobnoj volji.

inače mob je za zvanje i smsanje super. zvučnik razgovjetan i glasan, tačskrin i više nego dobar za smsanje.

web browser brz iako sam nabavio operu mini čisto jer sam opera fan :)

mp3 player je super iako isporučene slušalice su jako loše i kvare doživljaj. kvaliteta zvuka im je prosječna, nemaju vatice i ispadaju mi stalno iz ušiju.

ekran je super, po suncu nije bog zna što ali hej, s obzirom na pare kolke su dane šta očekivat.

baterija je najveći plus ovog mobitela. na početku mi trebalo 2 dana da ju ispraznim a imala je 2 od 5 crtica. uz veće korištenje reko bih da traje minimalno 3 dana a da može do 7-10 dana ako služi za tu i tamo sms-at i nazvat nekog.

fotoaparat prosječak i daje dobre slike po danu ali kupio sam mobitel a ne fotić pa se ne zamaram time.

dakle mob mi je generalno sve pozitivno pa ću reć da jedine primjedbe idu na:

slušalice

nema igrica osim onih bacanja kockica al to se baš ne računa ko igra

PC software loš, neinuitivan i deinstaliran odmah nakon instalacije bluetooth mi se čini ko 1000x bolja solucija

evo vam link na par wallpapera koje sam složio samo za ovaj mobitel pa možda se nekome svidi nešto:

http://www.mediafire.com/?mmkimmmndwk

1 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
windows_7 kaže...

taj telefon ima moja mama šta da kažem nije loš podržava memorijsku od 2gb,kamera dobra fotografije su dobre,net mu je brz i ide bez broblema i može se na youtubeu gledat snimke u velikoj čistini ali imam jednu velik zamjerku,dugme za zaključvanja se nalazi na desnoj strani telefona sa strane i to čim se malo dodirne telefon se zaključa pa zato treba paziti........BTW bolji je od LG coockie-a 5 puta

Zvanično podržava microSD od 8 GB, ali primit će i 90% onih od 16 GB.

16 godina
neaktivan
marko1103 kaže...

widgeti su zakon, wallpaperi slabi al uz malo znanje fotošopa daju se lako napraviti po osobnoj volji.

inače mob je za zvanje i smsanje super. zvučnik razgovjetan i glasan, tačskrin i više nego dobar za smsanje.

mp3 player je super iako isporučene slušalice su jako loše i kvare doživljaj. kvaliteta zvuka im je prosječna, nemaju vatice i ispadaju mi stalno iz ušiju.

ekran je super, po suncu nije bog zna što ali hej, s obzirom na pare kolke su dane šta očekivat.

baterija je najveći plus ovog mobitela. na početku mi trebalo 2 dana da ju ispraznim a imala je 2 od 5 crtica. uz veće korištenje reko bih da traje minimalno 3 dana a da može do 7-10 dana ako služi za tu i tamo sms-at i nazvat nekog.

fotoaparat prosječak i daje dobre slike po danu ali kupio sam mobitel a ne fotić pa se ne zamaram time.

slušalice

PC software loš, neinuitivan i deinstaliran odmah nakon instalacije bluetooth mi se čini ko 1000x bolja solucija

evo vam link na par wallpapera koje sam složio samo za ovaj mobitel pa možda se nekome svidi nešto:

evo upravo skidam wallpere-re koje si postavio,nadam se da ce mi se nesto svidjeti tj.  mojoj mami. sto se tice igrica ja sam ih instalirao 10-tak al nisu napravljene za touch vec se igraju pomocu strelica koje se prikazu na ekranu.

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina
neaktivan
marko1103 kaže...

slušalice

8. (9.) i 7. najbolje :)

16 godina
neaktivan
Videotape kaže...

8. (9.) i 7. najbolje :)

i meni....Cool

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

znali neko dali se može promjeniti ton poruke na s5230 i kako zahvaljujem!!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

"Za mijenjajnje melodije poruke: meni > postavke > profili > klik na znak ">>" uz neki od profila > u gornjem desnom dijelu klik na strelicu koja pokazuje na dolje > nove poruke. Ovdje se može mijenjati vrsta tona (melodija, vibracija, oboje, bez) i sam ton poruke (jedan od četiri pretpodešena ili klik na "zvukovi" u donjem desnom dijelu ekrana, pa se može izabrati bilo koja pjesma/ton/zvuk)"

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

hvala VIDEOTAPE riješeno!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

vidio sam u t-mobile kad uđem na meni drugačije je,više ja kao corby ima facebook,youtube kalkulator itd.Meni je obicno.Kako da to promjenim 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

kako da uklonim "tele 2" s početnog ekrana (ako se može)?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozovi alatnu traku i odvuci ga na nju kao bilo koji drugi widget.

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

skužila sam kasnije, ali tnx ipak Namigiva

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice