Samsung S5230

poruka: 892
|
čitano: 582.951
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung S5230".
16 godina
neaktivan
Samsung S5230

MP4

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Samsung S5230
decko1987 kaže...

imam taj mobitel i ocu na njega stavit video koji je u xvid formatu...on to ne podržaava a neznnam  koji konverter koristit i koje sve formate mobitel podrzava...molim pomoc

Da bi se film mogao pokrenut na mobitelu ne smije biti veće rezolucije od 320X240. Podržani formati su mp4 i 3gp. New Samsung PC Studio, kojeg si dobio sa mobom, automatski će rekodirat film, ako zaključi da nije podržan, dok ga diže na mob. Ako ne želiš koristit PC Studio bilo koji poznatiji konverter će bit u redu i obavit posao kako treba.

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

kolko dode mob 

u tele 2 paketu

antonijo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

1000 kn tocno ja sam ga tako uzeo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Poštovanje svima ! Da li netko ima iskustva sa prebacivanjem igrica putem Bluetootha sa kompa na mobitel  ( jar. datoteka ) , piše upozorenje da je format datoteke nepodržan ?

Ivan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

zasto preko bluetootha imas usb

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Obično to znače problemi sa firmwareom. Imaš verziju koja ne radi kako treba sa java aplikacijama. Uvijek će ti javljat grešku neovisno o načinu prijenosa (usb ili bluetooth) jar ili jad datoteka.

15 godina
neaktivan

Hvala lijepa na odgovoru !

Ivan
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Bok,

Jel zna itko kada će opet S5230 doći u ponudu T-Mobile-a?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung S5230

Kao prvo da velim svima koji se dvoume da li kupiti mobitel ili ne: Kupite ga definitivno

Za ove novce je izvrstan. ja sam ga uzeo u onom paketu tele2 na bonove sto dobijem muzikicu onog plonkera bojana jambrosica jer se s tim dobije memorijska od 2 gige.

Pitao bih par pitanja:

1) Ne mogu naci operu mini na netu za ovaj mobitel. Moze download link?

2) Htio bih maknuti tonove i vibraciju tipkovnice. Nisam siguran sta tocno treba stisnut pa ako moze upute

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tonove i vibraciju tipkovnice ćeš podesiti tipkom za glasnoću slušalice-s lijeve bočne gornje strane mobitela. poruka poslana s s5230 :-)
17 godina
protjeran
Selector kaže...

Kao prvo da velim svima koji se dvoume da li kupiti mobitel ili ne: Kupite ga definitivno

Za ove novce je izvrstan. ja sam ga uzeo u onom paketu tele2 na bonove sto dobijem muzikicu onog plonkera bojana jambrosica jer se s tim dobije memorijska od 2 gige.

Pitao bih par pitanja:

1) Ne mogu naci operu mini na netu za ovaj mobitel. Moze download link?

2) Htio bih maknuti tonove i vibraciju tipkovnice. Nisam siguran sta tocno treba stisnut pa ako moze upute

Upišeš kad si na netu sa mobom ili sa kompom u google opera mini i skineš.

I don't need sex, T-com fucks me every day
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

moze pomoc pliz
kako nariktati mms poruke?
primila sam jednu i kad kliknem preuzmi pise mi preuzimanje neuspjesno, usluga nedostupna

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

to moras zvat sluzbu za korisnike da ti posalju postavke...naađeš broj na internetu ovisi jesi tele2, vip, tmobile,... na tomatu nemozes

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

rijeseno!

hvala!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Bok ljudi!

Kupujem novi mobitel, pa se mislim između s5230 i Corby-a...

Može li mi netko reći koji je bolji? Netko tko ima iskustva s njima ili tako nešto... :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

ja sam kupio ovaj s5230...zadovoljan sam samo sto ima premalo aplikacija...ali sve ostalo je uredu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Samsung s5230 definitivno bolji veći ekran bolji zvuk itd NEĆEŠ POGRIJEŠITI.  

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

planiram uzeti ovaj mob ali me zanima kakav je ekran na suncu? gledala sam ga jedino unutri ( u tele2) a jako sam se razočarala s LG shine jer ima ekran kao ogledalo i vani na suncu se NIŠTA nije vidjelo... kakvo je stanje s ovim?

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 15:18 (chichita).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

radi bez greške i po suncu i po mraku!

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

E hvala Smijeh

bilo me strah jer sam čula da su ti touchscreen različiti, jedino da je na iphoneu super...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
chichita kaže...

E hvala Smijeh

bilo me strah jer sam čula da su ti touchscreen različiti, jedino da je na iphoneu super...

ja si planiram uzet neki mob i slučajno danas naletio na ovog.

probao radit na ovom i kukiju. ovaj ždere kukija ko niš. onak kuki tač je bože sačuvaj loš.

pročito većinu ovog topika i jedna stvar mi nije jasna... ljudi kupujete mobilni telefon, a ne fotoaparat i za tu cjenu šta očekujete :) 

imam jedno pitanjce samo:

dali je moguće sa ovog moba bluetoothom slati fajlove jer frendica ima omniu i može primat al nikak nemre slat pa dali je to na ovom rješeno nekak ?? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 9:14 (marko1103).
15 godina
neaktivan
marko1103 kaže...
chichita kaže...

E hvala Smijeh

ja si planiram uzet neki mob i slučajno danas naletio na ovog.

probao radit na ovom i kukiju. ovaj ždere kukija ko niš. onak kuki tač je bože sačuvaj loš.

pročito većinu ovog topika i jedna stvar mi nije jasna... ljudi kupujete mobilni telefon, a ne fotoaparat i za tu cjenu šta očekujete :) 

imam jedno pitanjce samo:

dali je moguće sa ovog moba bluetoothom slati fajlove jer frendica ima omniu i može primat al nikak nemre slat pa dali je to na ovom rješeno nekak ?? 

možeš primat islat i dosta brzo prima

17 godina
Samsung S5230

Zanima me dali se može slušati muzika preko drugih slušalica tj. neorginalnih ili se mora

kupovati nekakav nastavak koji pretvara jack od samsunga na obični 3,5 milimetarski jack.

http://www.hr-invites.com/register.php (torrenti i pozivnice)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mora se kupit adapter, kojeg u Europatradeu u Rijeci nemaju negu su mi rekli da kontaktiram servis(???).

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 16:22 (Videotape).
17 godina
Videotape kaže...

Mora se kupit adapter, kojeg u Europatradeu u Rijeci nemaju negu su mi rekli da kontaktiram servis(???).

Šteta znaći bio bi osuđen na šrot od slušalica dok nebi kupio adapter, veliki minus.

http://www.hr-invites.com/register.php (torrenti i pozivnice)
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 18:04 (BORG).
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Kao prvo...poz svima! 

Vidim da se diskutuje o ovom tel,pa rekoh da se pridruzim... Tel za ove pare je extra,nema sta. Screen dobro reaguje,nije nista glomazan,cuje se dobro...mislim ono sto svima treba :)

A sad sa druge strane,malo je zeznuto sa firmware... Tel imam 5-6 dana,i promijenio sam oko 5-6 firmware-a. Moja licn preporuka bila bi ovaj noviji sto je MREIL2 ili ako ste kupili preko T-com -a tel onaj sto dodje (RFIG4)

Ako imate pitanja u vezi firmware-a ili u vezi fleshovanja samo posaljite poruku...

Pozzzz

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
decko1987 kaže...

to moras zvat sluzbu za korisnike da ti posalju postavke...naađeš broj na internetu ovisi jesi tele2, vip, tmobile,... na tomatu nemozes

As'ti cuka...

Meni kada sam promijenio na 5800 xm, sam VIP poslao poruku je li zelim da mi posalju postavke za novi mobitel. Samo sto sam ga upalio...

Jos mi uvijek nije jasno kako su samo skuzili da sam promijenio, buduci da sam do sada sam morao zatraziti od njih postavke.

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Jeli bolji od Nokie 5230

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

ne bi rekao ovo za nokiu

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice