Samsung S5230

poruka: 892
|
čitano: 582.971
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung S5230".
17 godina
neaktivan
RE: Samsung S5230

zanima me ako neko zna dal se mogu maknuti ili nekako obrisati widgeti koji se automatski stave kao sto je npr. radio ili mp3 player, hvala

17 godina
Nomad kaže...

zanima me ako neko zna dal se mogu maknuti ili nekako obrisati widgeti koji se automatski stave kao sto je npr. radio ili mp3 player, hvala

Idi na Postavke>Zaslon i osvjetljenje>Widget>i tu isključi widgete koji ti ne trebaju. Ipak mislim da se radio i mp3 player ne mogu isključiti. Barem kod mene nema opcije.

Aktuelni politički moto: "Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio."
15 godina
neaktivan
gaby_123 kaže...

treba mi internet 

ja sam na tele2 

nije valjda da niko ne zna 

16 godina
neaktivan
Samsung S5230

evo ja imam opet jedno pitanje - da li je moguce maknuti onaj znak za memorijsku karticu koji se nalazi na displayu ? do alarma,baterije itd

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
gaby_123 kaže...
gaby_123 kaže...

treba mi internet 

ja sam na tele2 

nazovi sluzbu za korisnike 095/1000-444 i reci im da ti trebaju postavke za internet i oni ce ti poslati.

15 godina
neaktivan

nakon malih komplikacija i već druge narudžbe konačno je stigla. samo, meni je to sve komplicirano i čini se prepipljivo tako da mislim kako je najbolje odnijeti u neku trgovinu koja se bavi mobitelima da mi ju zamijene da ga još ne bi kojim slučajem strgala... u početku sam bila optimistična, kao mogu ja to a kad sam vidjela "alat" koji sam dobila uz masku pomislih wtf?! :D

17 godina
DarkLink kaže...
gaby_123 kaže...
gaby_123 kaže...

treba mi internet 

ja sam na tele2 

nazovi sluzbu za korisnike 095/1000-444 i reci im da ti trebaju postavke za internet i oni ce ti poslati.

..i kako vidim več nekoliko mjeseci na tele2 stranicama, kod svakog mobitela ima i opcija za internet postavke, kao i za poslati iste na mobitel, i bez čekanja kao kod SZK

14 godina
neaktivan

Eh ja sam mijenjala softvare.I htjela sam da vratim na prvo bitno.I onda mi je zastopalo izvadila sam bateriju . i sad nemoze da se upali nikako probala da vratim pa ono da mi pise download ali nece .. Sta da uradim molim vas da pomognete ..

ps:a nije do baterije probala sam od frenda ne radi mi opet help pleasee 

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 11:15 (Rahmanovic).
14 godina
neaktivan

jESTE MOGUCE JE SAMO STO CE TI SJ... MOB.. 

14 godina
protjeran
Rahmanovic kaže...

Eh ja sam mijenjala softvare.I htjela sam da vratim na prvo bitno.I onda mi je zastopalo izvadila sam bateriju . i sad nemoze da se upali nikako probala da vratim pa ono da mi pise download ali nece .. Sta da uradim molim vas da pomognete ..

ps:a nije do baterije probala sam od frenda ne radi mi opet help pleasee 

Možeš ga baciti ili nositi u servis.

MOTOR u srcu BRZINA u glavi ADRENALIN u krvi i ANDJELI čuvari
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Promijenio FirmWare( slijedio uputne na forum.hr) sebi i rodaku!

Sve uspjesno promijenjeno samo mi smeta sto nemogu staviti iPhone temu nego imam Win7!

Također SWF mi otvara kao video tj reroduicra!

Potrazio sam po internetu nemogu naći kako rijesiti to :(

Athlon II x3 435 OverClock Help
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

zavisi koji si firmware stavio mozda si neki koji vec ima u sebi tu temu stavi si normalni mxeil2 i probaj na njega iphone temu

14 godina
neaktivan
Samsung S5230

bok..imam problema s baterijom..ne traje mi niti puna 2 dana..a od kad da signal za slabu bateriju ugasi se nakon pola sata..ne razumijem u cemu je problem?p.s.je da provodim puno vremena na njemu,al opet..

0 0 hvala 0
16 godina
qeenB kaže...

bok..imam problema s baterijom..ne traje mi niti puna 2 dana..a od kad da signal za slabu bateriju ugasi se nakon pola sata..ne razumijem u cemu je problem?p.s.je da provodim puno vremena na njemu,al opet..

ajd napiši otprilike koliko poruka, trajanje poziva i trajanje korištenja interneta dnevno imaš? igrice i drugo isto...pa ćemo ti reć....

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
17 godina
neaktivan
Samsung S5230

evo kupio danas s5230 i odmah problemi s njim.

uzeo sam ga polovnog, starog cca 6 mjeseci. covjek mi ga dao skupa s papirima, upalili ga u SOS modu i sve uredno radilo.

dosao doma, htio staviti svoju SIM i odmah uz to i micro SD od 4gb, silicon power-ova.

ubacim oboje, upalim mob, na displayu pokazuje znak kartice, ispod kao da ucitava, i nista.

posto je to dugo trajalo, izvadim bateriju, izvadim sd karticu, ostavim samo svoju SIM, opet kao da se ucitava kartica, ali nista. stajao par minuta.

nemam vise zivaca, nervozan ko pas, gasim mob, vadim i sim karticu i hocu ga upaliti u SOS modu.

opet ista stvar.

zatim probali SIM od cure VIP na pretplatu, ista stvar (ja VIPme).

sta sam mu uradio? jel mogu nositi na servis ili ce mi reci da sam ga pokvario i da moram platiti popravak?

da li da ga uopce nosim u ovlasteni servis ili da ga odnesem negdje kod ovih sto dekodiraju?imam sve papire, imam garanciju, ali iz iskustva znam da su jako teski za popravak na garanciju, odmah tvrde da je korisnik kriv.

ako bi ga nosio kod ovih sto dekodiraju onda bi si odmah mogao staviti onaj firmware da mogu mijenjati teme, ako to budem radio, koju verziju firmwarea da trazim da mi stave?

na koji file format treba biti formatirana kartica? FAT ili FAT32?

jos jedna stvar, da probam staviti karticu kod cure u mob, ona isto ima s5230, ali me strah da ne shebem i njen, mozda je kartica kriva za sve?

hvala na pomoci

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 23:39 (peacock).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hmmm..pa ne znam..dosta poruka,mozda oko 40-50 primljenih i poslanih na dan skupa..oko pola sata-sat vremena interneta..i sat-do sat i pol razgovora na dan..hvala na pomoci..:))

16 godina
qeenB kaže...

hmmm..pa ne znam..dosta poruka,mozda oko 40-50 primljenih i poslanih na dan skupa..oko pola sata-sat vremena interneta..i sat-do sat i pol razgovora na dan..hvala na pomoci..:))

pa mislim da je to onda sve ok...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
16 godina
peacock kaže...

zašto si ga uopće kupovao dok nisi vidio dal sve radi?

nema to veze sa sd karticom, treba radit i u fat i u fat32, al bolje u fat32...

ako imaš papire nosi u ovlašteni i reci da odjednom ne radi i da nemaš pojma zkj...

14 godina
neaktivan
Samsung S5230

Eo ovako imam mobitel (samsung S5230) godinu i dva mjeseca i jucer kada sam bio u skoli pod odmorom sam htio viditi dali imam poruka ili nesto slicno  i kada sam htio stisniti meni touch screen nije reagirao ja stisnem na meni on mi otvori widgete pa sam mislio da je mozda zablokirao ili se nesto pobrkalo ,pa sma ga ugasio i poceo sam ga palit i kada dode do upisivanja pina kada stisnem 9 on mi registrira kao da sam stisnio 3(znaci doljni dio toucha uopce nereagira ) i uopce nemogu upisati pin da bih ga upalio .....
Molim vas ljudi pomozite mi sta da radim!!!!{#}

Da nije mozda otisao software ???? 

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung S5230

Evo, da i ja postavim par pitanja...

Moze li se gdje kupiti normalni nastavak za slusalice (3.5mm)?

Moze li se kako dodati cijeli folder za slusanje u media player (dakle po folderu, a ne po tagovima).

Meni media player sortira pjesme abecedno, po TITLE tagu, bez obzira sto u filenameu ima broj trake, i u samom tagu ima track number - dakle kad dodam neki album moram slusat pjesme abecednim redom. Je li svima tako?

Isto tako, player ima problem sa dugim fajlovima (1h20min+), nakon bilo kakvog premotavanja se vrijeme potpuno krivo prikazuje. Je li to takodjer sveprisutno u svim modelima?

Pozdrav

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung S5230

ja imam samsung star.nisam baš zadovoljna s njime,baterija se brzo troši, sporo slikaje, nema tema,nece da mi upale igrice,sporo se pali,senzor kao da je pokvaren nece da mi uđe tamo gdje pritisnem to mi otvori tek nakon deset(možda i više) pokušaja.uopce nisam zadovoljna njime. zelim kupiti novi mobitelllllllllllllll!!!! taj senzor me izluđuje. stalno ga moram resetirat.naprimjer ja pritisnem broj 2 on mi stisne 5 ja neznam sta cu sa njime. vise koristim svoj stari mob. od samsunga. moj brat ima lg cookie i super je nista mu se ne kvari senzor mu valja i nikad ga nije morao resetirati. sada vidim da sam trebala uzeti lg cookie

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 13:05 (cata).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
to se i meni dogodilo
14 godina
neaktivan
cata kaže...

ja imam samsung star.nisam baš zadovoljna s njime,baterija se brzo troši, sporo slikaje, nema tema,nece da mi upale igrice,sporo se pali,senzor kao da je pokvaren nece da mi uđe tamo gdje pritisnem to mi otvori tek nakon deset(možda i više) pokušaja.uopce nisam zadovoljna njime. zelim kupiti novi mobitelllllllllllllll!!!! taj senzor me izluđuje. stalno ga moram resetirat.naprimjer ja pritisnem broj 2 on mi stisne 5 ja neznam sta cu sa njime. vise koristim svoj stari mob. od samsunga. moj brat ima lg cookie i super je nista mu se ne kvari senzor mu valja i nikad ga nije morao resetirati. sada vidim da sam trebala uzeti lg cookie

Utipkaj *#0*# pa otidji na "Touch test" pod 9 - cisto za test. Isto tako probaj Menu - Settings - Phone Settings - Calibration da kalibriras touchscreen senzor. Moze bit da ti je problem u samom firmwareu (softveru telefona). Moj je lose hvatao nekih pola centimetra uz dno dno ekrana - kad sam stavio novi firmware (S5230XFJA3) nemam nikakvih problema s touchscreenom.

Firmware provjeris s *#1234#.

Mozes probat i HARD RESET (*2767*3855#) telefona, ali oprezno, s tim gubis sve postavke i podatke na telefonu, pa sacuvaj sve potrebno a SIM i MicroSD karticu izvadi prije reseta.

Ako ti je otkljucan telefon, odn. SIM LOCK je OFF (provjeris s *#7465625#), i sama mozes zamjenit firmgware prateci uputstva s neta.

http://rapidshare.com/files/431646748/st-s5230-flash.pdf

17 godina
Samsung S5230

Oke ljudi ne čeprkam puno po mobitelu, uglavnom razgovor, sms, ponekad slikanje i snimanje i to je to. Nisam neki prezahtjevan korisnik, ali me zanima šta donosi najnoviji firmware?

Ima li promjena vezano za obavijesti o ispražnjenosti baterije, tj. da nisu veoma česte i dosadne? Malo me to nervira kada sam na terenu i svake 2 minute pišti.

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Samsung S5230

ok ovako tema je prevelika pa mi se neda sve ćitata al zanima me dali bi mi se isplatilo kupit recimo tog samsunga a sad imam se w910i...i još me zanima dali ima qwerty tipkovnicu ako se vodoravno zakrene jer mi je jednostavnije nju koristit na tuch mobitelu

i am the night rider im a fuel injected suicide machine
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zeppelin kaže...

ok ovako tema je prevelika pa mi se neda sve ćitata al zanima me dali bi mi se isplatilo kupit recimo tog samsunga a sad imam se w910i...i još me zanima dali ima qwerty tipkovnicu ako se vodoravno zakrene jer mi je jednostavnije nju koristit na tuch mobitelu

Za isplativost ne znam.

Ima QWERTY.

15 godina
boxer kaže...
Zeppelin kaže...

Za isplativost ne znam.

Ima QWERTY.

ma mislim da ću ipak još love skupit pa nešto bolje nabacit al hvala na odgovoru

i am the night rider im a fuel injected suicide machine
14 godina
neaktivan
Samsung S5230

Kolika je interna memorija na mob.Samsung s5230??
Iii,dođe li olovkica uz mob.?

Amina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung s5230 kaže...

Kolika je interna memorija na mob.Samsung s5230??
Iii,dođe li olovkica uz mob.?

Oko 80-tak MB, olovkice nema.

14 godina
neaktivan
Samsung S5230

Šta vi mislite da li je bolje kupiti Samsung s5230 ili LG BL40???

{#}

{#}

Amina
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice