Samsung S5230

poruka: 892
|
čitano: 582.990
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung S5230".
14 godina
neaktivan
RE: Samsung S5230

a kako se to radi...nisam bas upucen ??Iznenađen

AM
16 godina
meky 12 kaže...

a kako se to radi...nisam bas upucen ??Iznenađen

najprije probaj dal radi na računalu ta kartica, ako radi onda si podatke prebaci na hard i onda desni klik na ikonu u my computer i odabereš format...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
14 godina
neaktivan

stavio sam da pita pri spajanju i pito me kako cu stisnem PC studio nenade karticu stisnem media player samo uređaj a kad stisnem spremanje podataka se mob resetira...neznam stvarno zasto jer je memorijska do sad ljepo radila :O

AM
16 godina

imaš neki čitač kartica? nemožeš preko moba...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
14 godina
neaktivan

kao naprimjer....

oprosti sto te tlacim al sam isfrustriran jer je dosad sve nromalno radilo :OO

AM
16 godina

pa ono di gurneš memorijsku i uštekaš u usb...

il probaj u drugom mobu nekom...

14 godina
neaktivan

uzeo sam od frenda i stavio njegovu memorijsku u svoj mobitel i cita normalno a svoju sam staio u njegov i da cu uc na memorijsku pise mem.kartica nepoznata formatirati.

AM
16 godina

pa formatiraj ju...ako neće onda je krepala...

14 godina
neaktivan

Ej jel u tele2 taj ima kupiti da nije kodiran na tele2, tj. slobodna prodaja? ak ne gdje ima???

15 godina
neaktivan
Autoherc kaže...

Ej jel u tele2 taj ima kupiti da nije kodiran na tele2, tj. slobodna prodaja? ak ne gdje ima???

a evo jedno pitanje..zasto ja ne mogu spojiti komp i mobitel..nego samo komp i mem.karticu???i onda uvijeek moram prebacivati slike i muziku sa mob na karticu da bi  stavio na komp..??

nothing is true, everything is permitted
16 godina
decko1987 kaže...

a evo jedno pitanje..zasto ja ne mogu spojiti komp i mobitel..nego samo komp i mem.karticu???i onda uvijeek moram prebacivati slike i muziku sa mob na karticu da bi  stavio na komp..??

pa jesi instalirao pc suite koji dođe s mobom?

15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
decko1987 kaže...

pa jesi instalirao pc suite koji dođe s mobom?

da..ali kad spajam mob stisnem spremi podatke a ne pc studio il sta vec

nothing is true, everything is permitted
16 godina
decko1987 kaže...

da..ali kad spajam mob stisnem spremi podatke a ne pc studio il sta vec

pa onda stisni ovo drugo...

14 godina
neaktivan
Samsung S5230

ej jel mi može netko reć kako prebacujem slike i muziku na mobitel tj. sa mobitela na kompjutor??jednom sam uspio preko onog media playera i bilo je sve ok al sad kad sam probo opće mi neželi otvorit taj media player i ne prepoznaje opće da sam spojio mob s kompom..pomagajte!

0 0 hvala 0
16 godina
cek kaže...

ej jel mi može netko reć kako prebacujem slike i muziku na mobitel tj. sa mobitela na kompjutor??jednom sam uspio preko onog media playera i bilo je sve ok al sad kad sam probo opće mi neželi otvorit taj media player i ne prepoznaje opće da sam spojio mob s kompom..pomagajte!

pa probaj si ponovo instalirati pc suite ali najnoviju verziju.

14 godina
neaktivan
Samsung S5230

Pozdrav svima, interesuje me par stvari , vjerovatno postoji odgovor ovdje ali je previse 22 stranice da se listaju, nadam se da ne zamjerate?

1 . Imam problem kod inditifikacije brojeva, ovako: Npr kada me neko zove pise mi ime, a kada mi neko sa tog istog broja posalje poruku pise broj a imena nema, onda sam uradio sledecu stvar u imeniku sam dodao prefiks broja i onda stvarni broj, tada kada su mi stizale poruke pisalo je ime, ali zato kada me neko zove samo broj bez imena pozivaoca? Moze li kako ovo da se regulise da se ocrtava ime stalno i u porukama i pozivima? hvala?

2. Instalirao sam operu i ebuddy, ali ne moze da ga pokrene iz razloga sto trazi instalaciju neta za java aplikaciju, a meni internet radi fenomenalno. Znam da na sony ericssonu postoji nacin da ukljucis internet i za java aplikacije, a ovdje nece. Imao sam prije toga samsung e250 i to je radilo odlicno pa me interesuje sto je problem kod ovog telefona?

Hvala vam puno na odgovoru!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung S5230

Jedno pitanje. Želim kupiti masku za njega preko ebay-a i neznam dali je običnii samsung s5230 jednak samung s5230 toco lite po veličini i svemu ??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung S5230

pomoc - da li moguce postavit razlicitu melodiju zvona i melodiju alarma?! u mom slucaju, ako su razlicite, alarm se nece oglasiti... ima netko koji savjet.. hvala svima  Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
yogsi kaže...

pomoc - da li moguce postavit razlicitu melodiju zvona i melodiju alarma?! u mom slucaju, ako su razlicite, alarm se nece oglasiti... ima netko koji savjet.. hvala svima Osmijeh

Naravno da je moguće i za zvono, alarm i sms.

Ne znam u čemu je problem, jesi postavio dobro alarm?

Radio, ne radio, svira radio!
14 godina
protjeran
barbi :D kaže...

Jedno pitanje. Želim kupiti masku za njega preko ebay-a i neznam dali je običnii samsung s5230 jednak samung s5230 toco lite po veličini i svemu ??

Nisam 100% siguran ali mislim da je isto.

MOTOR u srcu BRZINA u glavi ADRENALIN u krvi i ANDJELI čuvari
14 godina
protjeran
Samsung S5230

Ekipa hitno trebam stari software,tj. software koji dodjeljuje t-mobile,onaj zadnji,nemogu obavljat pozive pa zato.

EDIT:Trebam S5230XFIG3.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 11:21 (luđak na motoru).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
luđak na motoru kaže...

Ekipa hitno trebam stari software,tj. software koji dodjeljuje t-mobile,onaj zadnji,nemogu obavljat pozive pa zato.

EDIT:Trebam S5230XFIG3.

BUMP!!

16 godina
neaktivan

menu-alarm-novi alarm - definiram naziv, vrijeme, ponavljanje (svaki dan), odgođeno (isto ukljucim) ... postavi detalje - vrsta /melodija/ , ton alarma /odaberem nesto iz zvukova/ i onda spremi, spremi....i jednostavno, ako je razlicito od tona zvona nece da svira niti ista

evo rjeseno - kad sam stavila pod vrsta /poglasavajuca melodija/ i odabrala ton alarma onda je sve bilo ok....

tnx Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 12:24 (yogsi).
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

treba mi internet 

ja sam na tele2 

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Samsung S5230

Zna li netko koliko bi me koštao S5230W ili S5233W?

Ako ima netko dajem moj S5233 star oko mjesec dana,kupljen u t-mobile na pretplatu,i naravno nadoplatu dajem.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung S5230

bok..neki dan sam prvi put punila bateriju,oko 14h..ujutro sam ga skinula s punjaca,i do navecer su mi nestale vec dvije crtice..bila sam na internetu oko sat vremena,slala dosta poruka i pricala..pa me zanima jel to normalno da se tako brzo ispraznila,s obzirom da citam da inace traje po 5 dana..jer ne znam dal da ga odnesem na servis i trazim novu bateriju ili tako nesto..hvala..:)

0 0 hvala 0
17 godina
qeenB kaže...

bok..neki dan sam prvi put punila bateriju,oko 14h..ujutro sam ga skinula s punjaca,i do navecer su mi nestale vec dvije crtice..bila sam na internetu oko sat vremena,slala dosta poruka i pricala..pa me zanima jel to normalno da se tako brzo ispraznila,s obzirom da citam da inace traje po 5 dana..jer ne znam dal da ga odnesem na servis i trazim novu bateriju ili tako nesto..hvala..:)

Ništa alarmantno. Ako je novi trebalo bi par ciklusa pražnjenja i punjenja da se baterija formira. Inače prve dvije crte se relativno brzo istroše, a ostale idu polagano. Sve ovisi o intenzitetu korištenja mobitela. Meni traje oko 5-7 dana.

14 godina
neaktivan
boxer kaže...
qeenB kaže...

Ništa alarmantno. Ako je novi trebalo bi par ciklusa pražnjenja i punjenja da se baterija formira. Inače prve dvije crte se relativno brzo istroše, a ostale idu polagano. Sve ovisi o intenzitetu korištenja mobitela. Meni traje oko 5-7 dana.

hvala ti..:)) nadam se da je tako..jer danas mu je drugi dan a imam jos samo 1 crticu..://

17 godina
Samsung S5230

Sve ovisi koliko intenzivno koristiš telefon. Nemoj očekivati da će baterija trajati 5-7 dana ako ga baš intenzivno koristiš. Ako non-stop čačkaš po njemu max je oko 3 dana.

Što se mene tiče baterija mu je odlična i iznenadila me je. Skoro 24 sata me je nervirao alarm za nadopunu baterije i obavio sam još skoro 30 minuta razgovora i izdržala je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung S5230

da li ja mogu ins firmware od tmobilea na mobitel koji sam kupio u tele2? da li ce bit kakvih problema jer sam cuo da taj od tmobilea novi ima dual menu..ne razumijem zasto mi ne radi alarm na ovom koji sam dobio sa mobitelom..

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice