HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 740.832
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
16 godina
HTC One X

prednja kamera na hox-u je katastrofa...na s3  tri puta bolja

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: HTC One X
Kill Frenzy kaže...

prednja kamera na hox-u je katastrofa...na s3  tri puta bolja

slažem se ;)

14 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

jel svima ovako loša prednja kamera može netko slikat pa stavit 

pa prednja kamera ima samo 1.3Mp koliko znam, ne mozes ocekivati od toga nesto bolje.

15 godina
Over(C)lock kaže...
Abalo kaže...

Stavio sam ViperX s kernelom koji preporučuju (ne XM) i vidljivo poboljšanje baterije, ali i fluidniji mi pari naspram ADHD. Sad mi za 1h uključenog ekrana (auto brightness, WiFi/3G, aut. sikroniz.) skine oko 15-20% ovisi jel se igrala koja igrica ili samo surfalo, dok bi mi prije skinilo minimalno 30%. Držat ću ga još koji dan pa ću isprobat s XM kernelon.

ili sam ja pogodiu na dobru bateriju ili neznam, jer meni se stvarno baterija minimalno troši skinam ga s punjača ujutro u 7 praktički ga nediram i baterija mi do 1 h bude 100 %, a i kad sam na fbu tj screen on za sat vreemena izgubim svega par posto, jerino se jace trosi kad igram zahtjevnije igre s ostalim sam ugodno iznenađen 2 dana bez frke izdrzi uz povremene igre neznam čemu tolka drama u vezi baterije ?

Ja neznam kakvu onda ti bat imas da u 6h  ne potrosi ni 1%.svasta

13 godina
HTC One X

Ima govenor koji na screenOFF, tj sleep stavi 192 mhz i spusti voltazu na toj frekvenciji.

Bubam naravno, ja sam tako na sensationu stavio ali mozda ima postavljeno. Imas u viper tweaksima za podesiti min, max, screenoff itd.

ja

1 0 hvala 1
14 godina
bender_007 kaže...

Ima govenor koji na screenOFF, tj sleep stavi 192 mhz i spusti voltazu na toj frekvenciji.

Bubam naravno, ja sam tako na sensationu stavio ali mozda ima postavljeno. Imas u viper tweaksima za podesiti min, max, screenoff itd.

{#}

dakle dobio sam odgovor od agrama izgleda da ipak mobitel moram nosit u zg k njima u centar...

15 godina
bender_007 kaže...

To na arhd ima?

13 godina
HTC One X

Mislim da nema ali nije ni bitno.

Skini si "kernel tuner" by Pedja, u njemu si podesi min, max, screenOFF i jos hrpu postavki.

Trenutni governor ti je vjerojatno ondemand. Probaj podesiti za razlicite situacije drugacije postavke.

Mozes i putem terminala (console) komande kucati, bas kao na linuxu itd kako bi promijenio   governor.

Mozes si podesiti kad (tj nakon koliko sekundi odredjenog LOAD'a jezgre) da pali drugu jezgru, 3, 4...itd..

Frekvencija GPU'a..V-sync off da iskljucis limit od 60 hz / fps'a, dobijes vece antutu rezultate itd :)

Kernel tuner je definitivno naj.

ja
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 18:14 (bender_007).

0 0 hvala 1
13 godina
HTC One X

jel netko otkljucavao skoro One X? kodiran mi je dripac na Vip a uskoro planiram preci na drugu mrezu. zasad sam nasao ovo - http://www.cellunlocker.net/unlock-htc-one-x.php

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One X

e ljudi kupio sam novi htc one x pao mi danas sa visine pola metra direkt na parket kolko vidim radi sve kolike su mogucnosti da je telefon tog kalibra prezivio tako nesto bez kvara ? 

hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
nikonista kaže...

e ljudi kupio sam novi htc one x pao mi danas sa visine pola metra direkt na parket kolko vidim radi sve kolike su mogucnosti da je telefon tog kalibra prezivio tako nesto bez kvara ? 

hvala.

ja sam svog slucajno katapultirao xd

bio na posteljini je povucem posteljinu i on odleti u ormar xd al mu nista nije bilo

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
Solidus kaže...

jel netko otkljucavao skoro One X? kodiran mi je dripac na Vip a uskoro planiram preci na drugu mrezu. zasad sam nasao ovo - http://www.cellunlocker.net/unlock-htc-one-x.php

Zovi VIP da ti otkljucaju....nek bude regularnim putem..

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
16 godina
neaktivan
HTC One X

kako otvorit apk file na htc one x ? skinem igricu sa neta u apk formatu i nece mi otvorit instalaciju znaci iam neke dokumente koje mi otvara nece instalaciju dubre da otvori ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nikonista kaže...

kako otvorit apk file na htc one x ? skinem igricu sa neta u apk formatu i nece mi otvorit instalaciju znaci iam neke dokumente koje mi otvara nece instalaciju dubre da otvori ?

probaj s ovim

https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.infolife.installer&feature=order_history

CARPE DIEM
16 godina
neaktivan

ne mogu preuzet to ? pise preuzimanje u tijeku i nis

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.4.2013 18:10 (nikonista).
16 godina
neaktivan
HTC One X

probaj sa astro file manager... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One X

kod mene uredno radi

jesi logiran na google play? pogledaj po izbornicima da ti nije di instalira

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

radi easy installer ali pazi sad lol skinem igru bilo koju javi mi error ''file validation failed android'' sve imaju isti problem

13 godina

@Srednji - bi ali sam ga preko oglasnika uzeo. imam racun i sve (20.9.2012. je kupljen) pa ne znam jel bi ga htjeli otkljucati. nisam siguran niti jel vezan uz neki broj

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.4.2013 21:05 (Solidus).
17 godina
neaktivan

---

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 12:00 (hmrkovic).
12 godina
neaktivan
HTC One X

Ljudi mala pomoc pokusavam da ga updatujem sad je

and 4.0.3

htc sense 4.0

br sof 1.28.401.9

htc sdk api 4.12

inacica prosirenja 403 1 GA 7 

cid geter T-MOB102

i kad idem ssoftwerw update kaze da je mob azuriran jeli to sto mogu imati za sada ili mogu nekako do JB 4.1.1

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
Solidus kaže...

@Srednji - bi ali sam ga preko oglasnika uzeo. imam racun i sve (20.9.2012. je kupljen) pa ne znam jel bi ga htjeli otkljucati. nisam siguran niti jel vezan uz neki broj

a gle, probaj...nemas kaj za zgubit, mogu ti samo rec da nece/nemogu {#} 

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
15 godina
dtuka kaže...

Ljudi mala pomoc pokusavam da ga updatujem sad je

and 4.0.3

htc sense 4.0

br sof 1.28.401.9

htc sdk api 4.12

inacica prosirenja 403 1 GA 7 

cid geter T-MOB102

i kad idem ssoftwerw update kaze da je mob azuriran jeli to sto mogu imati za sada ili mogu nekako do JB 4.1.1

Hvala unaprijed

evo pa probaj, samo napravi backup SD-a, jer mozda ce sve prebrisati..nisam siguran. ako ne prolazi onda je valjda mob. brandiran i moras cekati update od tmobile-a

http://bugsylawson.com/index.php/files/file/178-ruu-endeavor-u-jb-45-s-htc-europe-31440131-r-radio-5120416229-release-302015-signedexe/

12 godina
neaktivan
HTC One X

skinem ovo na mob i pokrem ili preko kompa.

0 0 hvala 0
15 godina
bender_007 kaže...

Skini si "kernel tuner" by Pedja, u njemu si podesi min, max, screenOFF i jos hrpu postavki.

Trenutni governor ti je vjerojatno ondemand. Probaj podesiti za razlicite situacije drugacije postavke.

Mozes i putem terminala (console) komande kucati, bas kao na linuxu itd kako bi promijenio   governor.

Mozes si podesiti kad (tj nakon koliko sekundi odredjenog LOAD'a jezgre) da pali drugu jezgru, 3, 4...itd..

Frekvencija GPU'a..V-sync off da iskljucis limit od 60 hz / fps'a, dobijes vece antutu rezultate itd :)

koju verziju? obicnu ili 1.6?

15 godina
dtuka kaže...

skinem ovo na mob i pokrem ili preko kompa.

preko kompa, prvo instaliraj HTC Sync ili kako se sad vec zove..

12 godina
neaktivan

ok probati cu

12 godina
neaktivan
HTC One X

neide pa neide nece.

0 0 hvala 0
14 godina
nikonista kaže...

hvala.

epa ako radi sve što bi mu bilo hahah nemaš brige s pola metra mu nebude ništa osim fizičkih oštećenja kućišta da neznam kako padne ;)

13 godina
marxone kaže...
bender_007 kaže...

koju verziju? obicnu ili 1.6?

http://kerneltuner.pedjaapps.in.rs/author/pedja/ <-

ja
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice