HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 740.991
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
16 godina
HTC One X

Isprike na duplom postu, ali ovaj nema nikakve veze s prethodnim pa sam odlučio staviti novi.

Da se vratim na problem. Neki su pisali da im se čuje nekakvo pucketanje iz zvučnika prilikom gledanja videa. Kod mene se to pucketanje pojavilo sinoć, ali je prisutno stalno. Npr. kada pojačam ton zvona možda pola sec poslije se čuje taj jedan "pucanj" (ne znam kako da se izrazim :D). Znači poslije svakog zvuka iz moba, nekih pola sec se to pucketanje čuje.

EDIT:
Mislim da sam riješio to, ručno sam zaustavio (force close) PowerAMP i čini mi se da se sada ne čuje pucketanje.
Također sam ponovno probao pokrenuti PowerAMP i izaći bez FC i za sada radi ok.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 7:59 (steve90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: HTC One X

Ja sam riješio problem tako šta ne koristim youtube aplikaciju (koja mi izaziva najviše pucketanja i živcira me jer je ne mogu pobrisat) i video i music player koji su po defaultu došli s mobitelom. Preko recimo winampa i mx playera se ne čuje ništa. Izgleda da je došlo do nekih nesporazuma između tih aplikacija i androida 4.0.4.  U 10-om mj. bi nam trebao izaći 4.1. za pa se nadam da će to biti riješeno sa tim..

13 godina
neaktivan
HTC One X

Evo kome treba otključavanje HOX-a, najjeftinije što sam našao na netu, nekih 30-ak kn  http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320953785146

0 0 hvala 0
16 godina
Mnz ima stvarno ok cijene
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
HTC One X

Procitao sam nove vijesti da JB 4.1 dolazi za One X tek u 12.mj ? 

Nadam se da ce ostat na 10.mj .....

0 0 hvala 0
16 godina
Ne bi trebao kad je Samsungov flagship dobio jučer.

To bi stvarno bio flop.
Ali već imaš čak i Sense JB romova koji su stabilni
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Ne bi trebao kad je Samsungov flagship dobio jučer.

To bi stvarno bio flop.
Ali već imaš čak i Sense JB romova koji su stabilni

Slazem se ! Nadam se da ce ostat na 10.mj :)

Naime, mene zanima zbog mojeg One S-a jer bi trebao dobiti na isti datum kad i One X i One XL ...

Sad zaista neznam da li su informacije vjerodostojne, no :)

14 godina
neaktivan
HTC One X

pitanje... razbio sam staklo na svom htc one x i zanima me pošto staklo se mrvi i osjeća prilikom prolaska prstom na ekranu da li je moguće to napraviti i da li mi vrijedi garancija na to (sumljam ali eto)... i dali netko zna koliko bi koštao popravak istog... i da napomenem 1/4 ekrana radi i vidi se sve na njoj ali ovo sve drugo mijenja boje ali i dalje primjetim kad pritisnem menu da prebaciva sve normalno...

call of duty mw2
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bpodnar kaže...

Evo kome treba otključavanje HOX-a, najjeftinije što sam našao na netu, nekih 30-ak kn  http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320953785146

Samo da javim da sam probao otključati svoj HOX sa t-mobilea ali kod koji sam dobio nije bio dobar. Pare sam dobio nazad čim sam javio čovjeku da kod nevalja.  Jel zna neko koliko se puta može unijeti kod za otključavanje? Ja sam probao jedno 4-5 puta ali dalje se bojim da ga ne zbrikam do kraja.

16 godina
cod__kiLL3r kaže...

pitanje... razbio sam staklo na svom htc one x i zanima me pošto staklo se mrvi i osjeća prilikom prolaska prstom na ekranu da li je moguće to napraviti i da li mi vrijedi garancija na to (sumljam ali eto)... i dali netko zna koliko bi koštao popravak istog... i da napomenem 1/4 ekrana radi i vidi se sve na njoj ali ovo sve drugo mijenja boje ali i dalje primjetim kad pritisnem menu da prebaciva sve normalno...

Imaš 2 stranice prije (38str) isti "problem". Mislim da je neka cura bila u pitanju pa su joj rekli da se obrati forumašu "Pranja" (nadam se da sam dobar profil linkao) pa vidi s njim. Cijena je 750kn (tako piše), ali možda da pitaš tu forumašicu (kojoj nisam pročitao nick i ne da mi se sada ponovno ići pogledati, pa se ovim putem ispričavam :D) koja su njena iskustva.

Ali možeš i sam naći nešto na eBayu pa ako si stručan, šarafaj :D

bpodnar kaže...

Samo da javim da sam probao otključati svoj HOX sa t-mobilea ali kod koji sam dobio nije bio dobar. Pare sam dobio nazad čim sam javio čovjeku da kod nevalja.  Jel zna neko koliko se puta može unijeti kod za otključavanje? Ja sam probao jedno 4-5 puta ali dalje se bojim da ga ne zbrikam do kraja.

Ne znam jel to problem, ali u opisu stoji (na eBayu) "ALL MODELS ANY UK NETWORK"

Mislim da sam već napisao u jednom postu da sam platio otljučavanje 200kn u jednom servisu (stavio sam i link, sigurno je zbog toga obrisan post, uopće nisam razmišljao da je to reklamiranje) pa ako te zanima pitaj na pp.

13 godina
neaktivan
steve90 kaže...
Ne znam jel to problem, ali u opisu stoji (na eBayu) "ALL MODELS ANY UK NETWORK"

Mislim da sam već napisao u jednom postu da sam platio otljučavanje 200kn u jednom servisu (stavio sam i link, sigurno je zbog toga obrisan post, uopće nisam razmišljao da je to reklamiranje) pa ako te zanima pitaj na pp.

Prije nego sam platio tom frajeru pitao sam ga jel može moj telefon otključati. Poslao sam mu podatke IMEI i na kojoj je mreži i odakle i reko je da može. Nakon 3 sata stigo mi mail sa unlock kodom koji nije bio dobar pa sam mu to odmah javio i za 5 minuta sam dobio obavijest od paypala da su mi pare refundirane. problem je sa ovima sa htcsimunlock, to je šljam prevarantski. Jučer nisu imali na onoj reklami "INCLUDED CROATIA", to su danas nadodali kad su vidjeli da im jeleni iz Hrvatske plaćaju unaprijed za prodaju magle {#}. Sreća pa je to "utuživo" preko paypala jer su i to još veći magarci pa ne odgovaraju na mailove nezadovoljnih mušterija što paypal odmah tumači kao neodgovornu i nepoštenu trgovinu i presuđuju u korist oštećenog. Samo da stave jednu klauzulu na stranicu onak sitnim slovima da ne vraćaju pare u slučaju da kod ne valja ili da se ljudima jave i prave grbavi da ne znaju o čem se radi, mogli bi im puvat u guzicu. Ovak, kolko sam skužio idu na sistem APP, ako neko plati, kod ne valja ili mu ga ne dostave, ovaj se ne buni jer nije puno love, njima ostaje lova i ujeo vuk magare. 

16 godina
HTC One X

Ma tražio sam i ja svašta kada sam otključavao svoj mob, i našao sam dosta tih stranica na kojima se prodaju kodovi. Mislim da bi ti skoro svi na forumu rekli da ne daješ novce na takve stranice. Ali sreća u nesreći je ta da si koristio paypal pa se nadam da ćeš dobit svoje novce nazad, pa makar i 1 kuna bila u pitanju. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pozdrav, molim Vas, moze mi netko reci, jer se vozim, gdje u Zagrebu ili Osijeku mogu kupiti otkljucani HTC One V. Hvala.
Ako moze adresa ducana, super. Hvala.
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
sardax kaže...
 gdje u Zagrebu ili Osijeku mogu kupiti otkljucani HTC One V. Hvala.

http://www.protis.hr/products/details/mobitel-htc-one-vprimo-black/57630

" Protis zagreb, krapinska ulica 23

De gustibus non est disputandum.
13 godina
neaktivan
sardax kaže...
Pozdrav, molim Vas, moze mi netko reci, jer se vozim, gdje u Zagrebu ili Osijeku mogu kupiti otkljucani HTC One V. Hvala.

Ček malo, čime se voziš? Jel avionom?

16 godina

Jesam, ali sam ovo napisao na aerodromu, jer mi je kolegi hitno trebao mob u Zagrebu, a za tog je zapeo :)

16 godina
HTC One X

Jučer mi se opet pojavio jedan BUG na telefonu. Primjetio sam da mi je stalno upaljen crveni LED gdje je proximity senzor. Nakon malo guglanja pročitao sam da su ljudi imali isti problem nakon što su update-ali Viber. Naravno, i ja sam ga jučer update-ao i čim sam njega ugasio, ugasio se i taj crveni LED.

Eto toliko, ako netko bude imao takav problem, znate u čemu je stvar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam Viber makao, jer ovo kako mi se baterija prazni s njim, nije normalno.

Sada cu probat tu novu verziju staviti, pa cu viditi ...

13 godina
neaktivan

Isti problem - isto riješenje. Aplikacije kao Viber znaju to uzrokovat. Kada baš odem na Exit u Viberu, nestane svjetlo na neko vrijeme i uskoro se vrati. Valjda kada se automatski pokrene Viber u pozadini.

16 godina
Zasto ne koristite Whatsapp?
13 godina
neaktivan

Zato što sad prvi put čujem za to.. {#}  Probat ću, hvala..

16 godina
Meni je on višestruko bolji od Vibera.

Viber ne dela više nego Whatsapp, ali je i cijeli sistem Whatsappa nekako ozbiljniji
12 godina
neaktivan
HTC One X

imam htc one x star 2 mjeseca i nesto me u zadnje vrijeme  zeza mob. sve radi super jedino kad idem sa nekog programa ili bilo cega  van na pocetni zaslon on uvjek nesto ocitava i to traje oko 30 sek. kaj me jako pocelo nervirati jer nemozes nikud dok ne zavrsi. pa ako neko zna koji bi bio problem , hvala 

0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

Imam pitanje dali da rootam mob ili ne? ocu izgubit garanciju?i koje su prednosti i mane roota?takoder ima li netko rootani mob

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

Stari mi uskoro namjerava uzet htc one x novi pa me zanima koju su i dalje poznati problemi i ako bi mi netko mogao one serije rec koje su dobre koje ne toliko. Mobitel ce najvise bit koristen za pozive, mejlove, provjeravanje narudzbi i ostale poslovne stvari.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ove nove serije su sređene, zadnja poznata serija po nekim kvarovima jest bila ona iz lipnja/srpnja, ove nove bi sad trebale biti bolje, ali ja mislim da ce najsredenije bit one koje ce nativno imat Jelly Bean (sad ovaj mjesec bi trebale)
14 godina
Mitch kaže...
Ove nove serije su sređene, zadnja poznata serija po nekim kvarovima jest bila ona iz lipnja/srpnja, ove nove bi sad trebale biti bolje, ali ja mislim da ce najsredenije bit one koje ce nativno imat Jelly Bean (sad ovaj mjesec bi trebale)

Dal mozda znas one brojke ili ime te serije kaj je sredena?

14 godina
bpodnar kaže...

Pa kaže, istim fontom i kolorom na istoj stranici samo malo niže:

Codes does not work on phones locked to Croatia Networks 

14 godina
HTC One X

Baš sam se neki dan čudio ovoj upaljenoj ledici za proximity i skužio da nestane dok ubijem sve nepotrebne programe, nism skužio da baš viber zahebava.

Današnji update vibera piše da rješava proximity senzor problem.

Dakle to je to :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Mitch kaže...

Dal mozda znas one brojke ili ime te serije kaj je sredena?

Zadnja serija koja se prodavala u t-mobajlu je iz 5. mj. Broj serije je HT25. Nisam čuo ni vidio da netko ima noviju seriju i teško da će i biti dok se ove ne rasprodaju. Mon Hox je star mjesec dana, a serija je HT25. To ti inače ništa ne znači jer oni problemi sa ekranom i pucketanjem kućišta nisu se pojavljivali u određenoj seriji već u svima. Ima mobitela iz ht23 serije koji su bez felera.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice