HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 740.616
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
16 godina
neaktivan
Re: HTC One X
bender_007 kaže...
nsoul kaže...
bender_007 kaže...

:) a to je taj update ocito. 4.0.4 fajnali. Steta sto nemam hox..

Imam sensation i takodjer viper 1.1 rom, sweep2wake rulez.

sweep2wake na one x je bugovit, neki put se zna dogodit da ne otkljucava uredaj, pa moram par put power tipku stisnut.

showp na to daje upit: jesi li pokusao sporo sweepati ?

ma..nije samo na one x :), bugovit je i na sensationu..stavio sam si sebastianov kernel..puno duze baterija dura.

da na ovom bricked kernelu je  baterija loša, budem žrtvovao sweep2wake ak ne nađem drugi kernel koji to podržava

hobi:moj-android.net
13 godina
neaktivan
steve90 kaže...
Ma strašni su kod nas s tim servisima. Glupo mi je da ja ne mogu odnijet svoj mob u ovlašteni servis i da ga oni tamo preuzmu. Nego to se mora slati njima. Barem nije teško provjeriti telefon preko IMEI-a, da li ima garanciju i gdje je kupljen. Ja sam svoj slao iz Osijeka, i sad dok to prvo dođe do Zg pa dok ga ovi vrate, tko zna koliko ću čekati :S

Sada sam uzeo sestrin WaveII i mučim se s njim. Ne leži mi ova bada nikako. Sada tek vidim koliko sam se zaljubio u HOX-a {#}
Još kada se čeka update a ja bez moba. Pa poludit ću. {#}

Update situacije. Danas zvao Mobis i dobijem info da oni nisu ovlašteni servis za HTC već samo zaprime uređaj i šalju ga u Agram. Zovem opet Agram i pitam ko će mi dati novi uređaj obzirom da su mi oni poslali obavijest da je odobrena zamjena za novi, lik kaže da uređaj izdaje T-centar nakon što zaprime njihovu obavijest jer se radi o DOA zamjeni (uređaj neispravan u roku od 7 dana od kupnje) i ako u T-centru nema takvog uređaja imam pravo na drugi istog ranga. Međutim, Agramservis o zamjeni ne obavještava direktno T-mobile jer su oni ovlašteni servis za VIP-ove uređaje, a ne ove iz T-mobilea, pa onda obavijeste nekog Josipa Cerovca iz MESC-a koji onda prosljeđuje obavijest prema T-mobileu. Nakon svega zovem poznanika u T-centar koji pokriva moje područje i on mi kaže da on nema nikakve obavijesti da se meni zamjeni uređaj iako sam zvao i SZK t-mobile gdje su mi rekli da u sustavu stoji da ide zamjena ali nitko mi nezna reći zašto se to povlači već tjedan dana od odobrenja za zamjenu. Još kaže da nove uređaje pošalje Agramservis kad ide zamjena. Ja fucking nemogu vjerovat, ovo je nevjerojatno, vrte me u krug kao malog dečeca. Dok ne obiđem sve te firme sa shot-gunom u ruci, nema napretka u toj zavrzlami. Prestrašno!

14 godina
bpodnar kaže...

sljeđuje obavijest prema T-mobileu. Nakon svega zovem poznanika u T-centar koji pokriva moje područje i on mi kaže da on nema nikakve obavijesti da se meni zamjeni uređaj iako sam zvao i SZK t-mobile gdje su mi rekli da u sustavu stoji da ide zamjena ali nitko mi nezna reći zašto se to povlači već tjedan dana od odobrenja za zamjenu. Još kaže da nove uređaje pošalje Agramservis kad ide zamjena. Ja fucking nemogu vjerovat, ovo je nevjerojatno, vrte me u krug kao malog dečeca. Dok ne obiđem sve te firme sa shot-gunom u ruci, nema napretka u toj zavrzlami. Prestrašno!

Jel sa VIPovim reklamacijama barem malo bolje?

16 godina
HTC One X

Sad na fejs, nađeš tog J. Cerovca (ili kako već) i pošalješ mu par poruka {#}
Šalim se, naravno.
Žalosno je to što moraš biti dosadan i svaki dan zivkati da bi njima došlo iz glave u guzicu, da to nije mobitel od 300kn i da ljudi ne žele da se taj isti vuče po nekim servisima i tko zna po čijim sve rukama. {#} svim teleoperaterima

Malo OT
Jel stigao nekom 4.0.4.? Ja sam nešto pomiješao, mislio sam da će slijedeći biti JB {#} Jel se zna možda kada će on?

Što se tiče reklamacija u vipu. Ja sam prošle godine nosio Desire-a i dečko neki što radi tamo mi je rekao 2 tjedna. Ja si mislim ako bude za mjesec dana bit će dobro :D ali stvarno su me iznenadili, mislim da su me zvali nakon 15 dana i to je bilo 15 dan odmah ujutro. Sada ću vidjeti kako će biti sa HOX-om

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 7:48 (steve90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Damok kaže...
Mitch kaže...

Lijepo vam pise 10.08

Koliko vidim, lijepo piše petak, u 10.08 AM. Što nije datum nego vrijeme.

I to vrijedi za 4G model od AT&T, 3G model sa Tegrom 3 je dobio 2.8

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan
steve90 kaže...

Sad na fejs, nađeš tog J. Cerovca (ili kako već) i pošalješ mu par poruka {#}
Šalim se, naravno.
Žalosno je to što moraš biti dosadan i svaki dan zivkati da bi njima došlo iz glave u guzicu, da to nije mobitel od 300kn i da ljudi ne žele da se taj isti vuče po nekim servisima i tko zna po čijim sve rukama. {#} svim teleoperaterima

Ma to je sve banda prokleta kojima je osnovni cilj uzimanje love od ljudi. Pa negdje vani da te tako zajebavaju sa tim servisima i slanjem od vrata do vrata (nisam ja nadležan nego onaj tamo i tako u krug) mislim da bi im se inspekcija naje*ala mame. I kod nas se može puno toga ostvariti prijavom inspektoratu, ali to je nažalost postao uobičajen način da stranka ostvari svoje potrošačko pravo jer se svi prave grbavi kad nešto trebaju oni dati ili snositi nekakave troškove. Najbitnije je to da je neko istovario 5000kn za mobitel, a dalje tko te *ebe, bori se protiv vjetrenjača. Da bude stvar bizarnija, u mom slučaju HTC je odobrio zamjenu uređaja na njihov trošak, a kad se to dogodi prokleti T-Mobile ne želi davati novi uređaj korisniku dokle god ne vidi refundirane pare na svom računu od strane HTC-a. Banda je to velika, a nemoš im ništa nego eto tako kenjkati po usenetu i forumima.

13 godina
neaktivan
HTC One X

ljudi, dobio sam HOX iz inozemstva( ja mislim iz Nizozemske), ali ne znam tocno.

kako ja mogu provjerit gdje je kupljen?

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek

0 0 hvala 0
15 godina
HTC One X

Zna li se kada stize novi 4.0.4 update za tmobile korisnike? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC One X

Ovakva je situacija mobitel mi je ispao iz dzepa i jedna od prijateljica je stala na njega i strgao se ekran jedna polovica radi druga ne. A sada pitanje gdje mogu odvesti mobitel na popravak i po kojoj cijeni?

0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

Sada kada se zna/očekuje dolazak X+ moba, hoće li pasti koliko cijena kada dođe "on" {#} ?!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

Makar bih ga ja volio vidjeti u maslinasto zelenoj boji, za sada postoji u bijeloj i taaamno sivoj, a naslijednij sigurno dolazi u više od ( ove ) dvije boje, sada pitam ja vas slijedjeće!?

3 Volio bih ga u crnoj boji!
0 Volio bih ga u crvenoj boji!
0 Volio bih ga u m/zelenoj boji!
2 Volio bih ga u nekoj dr. boji
9 Zadovoljan sam i sa ovima!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

Jučer jedno vrlo ugodno iznenađenje. Vratili su mi mob sa servisa, i to nakon 10 dana. Po mom nekom mišljenju mislim da je to super, budući da mi je dečko koji radi u vipu rekao minimalno 2 tjedna. Na onom izvještaju što sam dobio pisalo je samo da je mobitel očišćen od prašine, pa mi nije jasno kako je to moguće nakon 2 mjeseca da se toliko "počepio", pa ne radim na baušteli. Mob je ili u džepu ili na stolu, pa nadam se da ga neću morati slati svaka 2 mjeseca na čišćenje :/
No dobro, sve u svemu zadovoljan sam s vremenom nakon kojeg su mi vratili mob, još nisam primjetio neke tragove otvaranja, mob je točno onakav kakvog sam im ga predao. Mislim da nisam nikada pohvalio nekog operatera, ali stvarno ovaj put svaka čast Vip-u (možda sam imao sreće pa sam naišao na takve djelatnike). Zvao sam službu za korisnike da pitam da li slučajno imaju kakvih informacija o tome kada bi mogao stići mob nazad u os (pošto poslovnica u Os nema direktnu liniju) i ta gospođa koja mi se javila, nazvala me nazad u roku 3 minute da bi mi rekla da im je jutros stigao mob. Svaki joj dao :D
Čini mi se da nisam do sada niti malo požalio što sam se prabacio na vip. No dobro dosta hvaljenja, kucnem u drvo i idemo dalje :D

Sad pitanje vezano stvarno za mob. Moj je bio zaključan na vip ali je otključan putem koda (nekih mjesec dana sam ga koristio na tmobile dok se nisam prebacio) pa sada ne znam jel ja moram čekati od vipa odobrenje za update ili ne ovisim o nikom?
Jel stigao nekom 4.0.4?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One X

zna li netko zasto mi poruke ne dolaze na zakljucanom zaslonu, nego tek kad pritisnem tipku za otkljucavanje. npr. netko mi posalje poruku u 12.03 i ne dode mi odmah nego tek kad pritisnem tipku za otkljucavanje

0 0 hvala 0
15 godina
steve90 kaže...

Jel stigao nekom 4.0.4?

4.04 je tek danas pusten, pa tesko da je vec nekome mogao doci...

13 godina
neaktivan
HTC One X

Ljudi tko zeli update na 4.0.4 i sense 4.1 a nema rootani mob neka napravi ovako:Izvadi sim karticu i napravite reset na tvornicko stanje i kad upalite mob ne stavljajte karticu nego spojite se s acountom i onda azuriranje softvera i to je to.Ja sam napravio novi google acount tako da neznam dali radi i sa vec postojecim.Update ima 148 mb

To sam procitao na stranom forumu i upalilo je!

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 13:29 (grozgodan).

2 0 hvala 1
16 godina
HTC One X

Pa dobro, meni je bolje sačekat još koji dan nego vraćati sve na tvorničke postavke i raditi novi acc. Ali to nije trenutno bitno.

Kakvi su dojmovi?

EDIT: otišao na check for updates i izbaci da postoji update. Veličina 148.13 MB, upravo se skida {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 13:50 (steve90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One X

I meni ga skida upravo..... jedva sam docekal..

Darth Vader
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

A ja sam na vikendici gdje nemam nista preko 64k :( Dobro i to imam. 

Skidat ce mi oko 2h ovaj update. Dajte, napisite dojmove kako sada radi mob s ovim 4.1 Sensom i 4.0.4 :) Samo da ne bude ERROR 404 

ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
HTC One X

Pa meni se nakon ovo malo korištenja čini mobitel osjetno brži. Možda i malo više zbog toga što nije bio tjedan dana kod mene pa sam "navikao" na samsungovu badu :D
Ali mislim da je bolje sada prilikom scroll-anja kroz homescreen-ove. Kameru nisam uspoređivao zbog toga što nemam više niti jednu sliku od prije pa ne mogu. Što se tiče EAgames-a probati ću Dead Space čisto da vidim kako se vrti a još je navodno besplatan.
I da, ono što me veseli je browser koji mi se također čini bržim, barem što se tiče izoštravanja prilikom zumiranja. Još se može otvoriti incognito tab, if you know what I mean {#} {#}

I još sam zaboravio, konačno su maknute one tri točkice za menu, koje nisu ničemu služile. Sada je menu tipka na recent apps button-u (mora se ručno postaviti inače stoje i dalje tri točkice. Za one koji slučajno ne mogu naći: Settings -> display, gestures & buttons -> i na recent apps button odaberete si na koji način želite koristiti tu tipku) Što se tiče automatskog brigtness-a, to mi također djeluje malo bolje, možda malo nekada zatreperi ali ne kao prije.
Što se mene tiče u svakom slučaju {#} za HTC iako ovo nije nešto spektakularno i ne možemo manje niti očekivati od ovog uređaja.
Slijedeća stanica Jelly Bean! :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 15:10 (steve90).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One X

ovo za skrolanje se i meni cini brže, a trebale bi i biti neka poboljšanja vezano za wifi.

meni dosad nije radio wifi direct, probali smo sa s3 slati nesto, al se nisu mogli upariti uređaji, mozda to bude sad bolje radilo, kao i nfc...

al za Sense nisam nikakvu razliku nasao...

Darth Vader
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC One X

moze preporuka nekih dobrih besplatnih aplikacija i igrica za HOX?

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 16:11 (cod2playahhh).

0 0 hvala 0
16 godina
Evo Sense 4.1 i Android 4.0.4 su tu i radi ko zmaj.
Nego, jeli trebala c
16 godina
Evo Sense 4.1 i Android 4.0.4 su tu i radi ko zmaj.
Nego, jeli trebala camera app imat dedi tipku za mjenjanje front/main kamere? Ja je nemam :(
16 godina
neaktivan
HTC One X

Kakva je baterija? Jel nešto bolja?

Trenutno nemam wifi u blizini a i baterija mi je pri kraju(kao i obično)

0 0 hvala 0
16 godina
Bateriju cu vidit sutra, danas sam cili dan malo na punjacu, malo bez :) vrtim se oko 30%.
14 godina
HTC One X

Evo sletilo i kod mene na VIP-u, sučelje radi izuzetno glatko, nema više nikakvog trzanja, ko da je podmazano maslacom.

Nema dedi gumba za kameru ni kod mene.. 

Još neznam za bateriju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

Skinuo sam update. Osjetno glađe radi.sad je to to

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC One X

Meni nikako nece da skine update, stalno mi javlja "the downloaded system software update is corrupted"

mob nije rootan i na vip sam

ima li ko kakvu ideju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One X

update 4.0.4 instaliran i savrsšeno radi :b)

0 0 hvala 0
16 godina
devil1 kaže...

Meni nikako nece da skine update, stalno mi javlja "the downloaded system software update is corrupted"

mob nije rootan i na vip sam

ima li ko kakvu ideju?

Pretpostavljam da si probao gasiti i paliti mob.
Probao sam proguglati tvoj problem, možda sam čak nešto i našao.  

"Try and delete the one that you already downloaded in the downloads and redownload the update and that should fix the issue."

Nadam se da će pomoći.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice