HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 740.616
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
16 godina
neaktivan
Re: HTC One X
steve90 kaže...

Jesi namočio krpicu u rakiju ili si suhu koristio? {#}

Rakiju u grlo, a ostalo na suho.

I possess a skill to google.
14 godina
Minoza kaže...
steve90 kaže...

Jesi namočio krpicu u rakiju ili si suhu koristio? {#}

Rakiju u grlo, a ostalo na suho.

{#}

15 godina
HTC One X

pozdrav ekipo, dali zna netko koliki se popust otprilike dobije kad se produžuje pretplata u tele2 i uzima neki novi uređaj....imao sam na pretplati neki alcatel i sad pretplata ističe na Božić (2g obveznog ugovora) i razmišljam si uzeti htc one x u nekoj tarifi od 50kn i još mj da plačam 100kn mobitel i to me iznosi 2200kn da platim odmah pa me sad zanima koliki bi popust na to moga dobiti otprilike ako bi mogao dobiti?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dec54 kaže...

pozdrav ekipo, dali zna netko koliki se popust otprilike dobije kad se produžuje pretplata u tele2 i uzima neki novi uređaj....imao sam na pretplati neki alcatel i sad pretplata ističe na Božić (2g obveznog ugovora) i razmišljam si uzeti htc one x u nekoj tarifi od 50kn i još mj da plačam 100kn mobitel i to me iznosi 2200kn da platim odmah pa me sad zanima koliki bi popust na to moga dobiti otprilike ako bi mogao dobiti?

"POSEBNE POGODNOSTI UZ PRODULJENJE UGOVORA
Ukoliko želite produljiti ugovor molimo Vas da posjetite jedno od Tele2 prodajnih mjesta gdje ćete saznati sve pogodnosti i popuste na cijene mobitela za Vaš korisnički broj."

13 godina
neaktivan

Decki imam mobitel par dana i zanima me jedno

Za sto sluze onih 5 tocki iza na zadnjoj strani?

To su neki senzori ili?

16 godina
HTC One X

Za punjenje preko docka

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
Igor666 kaže...
dec54 kaže...

"POSEBNE POGODNOSTI UZ PRODULJENJE UGOVORA
Ukoliko želite produljiti ugovor molimo Vas da posjetite jedno od Tele2 prodajnih mjesta gdje ćete saznati sve pogodnosti i popuste na cijene mobitela za Vaš korisnički broj."

pa znam zato i vas pitam dali ima tko kakvih iskustva u tome da znam čisto okvirno jel se to radi o nekim bizarnim popustima ili nešto veče...jel mi ugovor još nije isteko al čisto da znam dal da se nadam nečem više ili ne :D

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
HTC One X

Iskreno, meni se kupovina mobitela u tele2 na ugovor nije nikada činila povoljnom. Moraš plaćati mob, i onda još mjesečno ne znam koliko za taj isti mob. Nisam previše razbijao glavu s tim (pošto nisam razmišljao o ugovoru i kupovini moba), ali sve mi se to čini kod njih dosta komplicirano i mislim da na kraju uvijek popu*iš (ali dobro tako je sa svim operaterima :D). Ne znam koliko imaš godina, ali možda ti je bolja opcija ono Tmobile-u. Ako si ispod (čini mi se) 28 godina plaćaš 50% od tarife koju uzmeš. Samo ne znam do kada će to trajati, ipak do Božića ima 4 mjeseca a do tada 'ko zna koliko će se još tih "akcija" izmjeniti. Možda za Božić i bude neko promotivno razdoblje pa to iskoristiš (a vjerujem da će HOX-u do tada pasti malo cijena).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dec54 kaže...

pa znam zato i vas pitam dali ima tko kakvih iskustva u tome da znam čisto okvirno jel se to radi o nekim bizarnim popustima ili nešto veče...jel mi ugovor još nije isteko al čisto da znam dal da se nadam nečem više ili ne :D

pa ocito da je za svakog korisnika druga cijena. mozda ti trosis 1000kn na mjesec pa ce ti ga dati dosta povoljnije, ne kuzim sto je problem pitati ili nazvati...mene recimo dođe oko 200kn manje nego da placam jednokratno na 24mj. znaci sipak

15 godina
neaktivan
steve90 kaže...

Iskreno, meni se kupovina mobitela u tele2 na ugovor nije nikada činila povoljnom. Moraš plaćati mob, i onda još mjesečno ne znam koliko za taj isti mob. Nisam previše razbijao glavu s tim (pošto nisam razmišljao o ugovoru i kupovini moba), ali sve mi se to čini kod njih dosta komplicirano i mislim da na kraju uvijek popu*iš (ali dobro tako je sa svim operaterima :D). Ne znam koliko imaš godina, ali možda ti je bolja opcija ono Tmobile-u. Ako si ispod (čini mi se) 28 godina plaćaš 50% od tarife koju uzmeš. Samo ne znam do kada će to trajati, ipak do Božića ima 4 mjeseca a do tada 'ko zna koliko će se još tih "akcija" izmjeniti. Možda za Božić i bude neko promotivno razdoblje pa to iskoristiš (a vjerujem da će HOX-u do tada pasti malo cijena).

50% se plača samo na extra total s+ tarifu koja onda iznosi oko 62kn + rad frekvencija (ako se to još naplačuje)... solidna tarifa samo ima premalo sms-a (50-ak) i 150min prema drugim mrežama jer se više nemože aktivirat fleat opcija... :(

uglv... računao sam u tele 2 i ne isplati se uzeti tako mob... jer platiš odmah 2k kn u još iduča 24mjeseca uz pretplatu 100kn za mob (ukupno 4,4k kn)

ako uzmeš jednokratno on dođe 3,5k kn i imaš ugovor na 24 mjeseca a ako ti je to previše iskeširet provučeš karticu i to je to... tako jedino dobiš "popust" od 1000kn... nadam se da sam pomogao...

16 godina
neaktivan
Bojica kaže...
steve90 kaže...

50% se plača samo na extra total s+ tarifu koja onda iznosi oko 62kn + rad frekvencija (ako se to još naplačuje)... solidna tarifa samo ima premalo sms-a (50-ak) i 150min prema drugim mrežama jer se više nemože aktivirat fleat opcija... :(

uglv... računao sam u tele 2 i ne isplati se uzeti tako mob... jer platiš odmah 2k kn u još iduča 24mjeseca uz pretplatu 100kn za mob (ukupno 4,4k kn)

ako uzmeš jednokratno on dođe 3,5k kn i imaš ugovor na 24 mjeseca a ako ti je to previše iskeširet provučeš karticu i to je to... tako jedino dobiš "popust" od 1000kn... nadam se da sam pomogao...

Ima jedna jednostavna fora. Znaci, 50% popusta ide na sve tarife ukoliko radite prijenos broja iz druge mreze gdje ste na pretplati. Drugim rijecima, otvorite bilo gdje pretplatu bez ugovorne obveze, prebacite broj u Tscum i dobijete 50% popusta i mislim jos neki popust na uredaj. Na tu foru je mene S3 na pretplatu od 150kn ispao 2200kn.

I possess a skill to google.
15 godina
neaktivan
HTC One X

da znam... ali frend mi je prije par dana bio u tcomu sa željom kupnje ipfona 4s i rekli su da više nedaju pogodnost 50% niže pretplate... poznato je da mjenjaju "pogodnosti" kako im se ona stvar digne :D :D :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

evo brzina neta wifi 1 crtica/3crtice/3g

inace sam na tmobileu

Vidim da imaš task killer, moja preporuka, makni ga, veliki potrošać baterije.

A ovi ostali, ako nije problem, može malo manje razgovora o tarifama? da se radi o one x i gdje ga kupit, ok, ali spominje se more uređaja a tema postaje nepregledna.

hobi:moj-android.net
16 godina
HTC One X

Pitanje za ljude koji su slali mob na servis zbog kvarova. U kakvom vam se stanju vratio mob? Jel se vide nekakvi tragovi da je mob otvaran? Kada su mi vratili Desire-a nakon što su mu promijenili matičnu, tipke za volume up/down su bile nekako čudne, i nisu baš najbolje radile. Ne znam što ću ako mi se HOX takav vrati, mislim mob je star 2 mjeseca {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
steve90 kaže...

Pitanje za ljude koji su slali mob na servis zbog kvarova. U kakvom vam se stanju vratio mob? Jel se vide nekakvi tragovi da je mob otvaran? Kada su mi vratili Desire-a nakon što su mu promijenili matičnu, tipke za volume up/down su bile nekako čudne, i nisu baš najbolje radile. Ne znam što ću ako mi se HOX takav vrati, mislim mob je star 2 mjeseca {#}

Meni se s vratio sa folijom preko ekrana i nije imao oštećenja osim što  kad se vratio sa servisa volume tipke nisu sjedile kako treba pa sam im ga vratio nazad. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 19:11 (Kill Frenzy).
13 godina
HTC One X

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601543

[ROM][3rd Aug]HTC One maXimus V2.2 | Fast&Stable | Android 4.0.4 | 2.15.401.5

Sense 4.1

Sense 4 was where everything was to change for HTC. It was a step forward towards a less intrusive, more stock Android experience. And while the whole One Line-Up was very well recieved and lauded, there were- and always will be- the little things. Sense 4 did lag when opening the app drawer, and scrollling through homescreens, and pulling down the notification bar. There were the minor inconveniences of having to reach for that virtual menu button at the top-right corner of the screen in HTC’s native apps, and of course, the 48-pixel stealing menu bar in third-party apps.

Well, all that’s about to change. Sense 4.1 RUU has been leaked (version number 2.15.401.5) , and after some testing, we found the following fixes:
Live wallpaper lag has been fixed
There’s a dedicated button in the Camera app to switch between Front/Backward facing cameras. (earlier you’d have to go into the menu for that.)
A dedicated button to switch tabs in the browser. (You’d have to go into the menu for that, too)
Complete removal of all 3D-Effects in the launcher leading to a completely lag-free experience.
Probably the most important- Rebased on Android 4.0.4
Added ability to remap the recent apps button/ Long-press recent apps/ Long-press Home as Menu. (yes, it removes the Virtual menu bar) under Settings->Display, Gestures and Buttons
New, blazing fast kernel. We mean it. It scored a pretty impressive 59oo+ in Quadrant benchmark (compared to 5100+ on Sense 4)
Wifi-dropping/ Icon showing weak signal Fixes.
Better Battery life- 5 Hour+ Screen-on time as compared to a measly 3 Hour+ on Sense 4.

Currently there is only one ROM available based on it by xda-developer football (anybody who’s hacked an HTC device must know him) , and more are on the way. Download it here.

Note: This is ONLY for the International Tegra 3 HTC One X. 

Ima netko priliku probati ?

ja

0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

ako je tako onda je impresivno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601543

[ROM][3rd Aug]HTC One maXimus V2.2 | Fast&Stable | Android 4.0.4 | 2.15.401.5

Sense 4.1

Sense 4 was where everything was to change for HTC. It was a step forward towards a less intrusive, more stock Android experience. And while the whole One Line-Up was very well recieved and lauded, there were- and always will be- the little things. Sense 4 did lag when opening the app drawer, and scrollling through homescreens, and pulling down the notification bar. There were the minor inconveniences of having to reach for that virtual menu button at the top-right corner of the screen in HTC’s native apps, and of course, the 48-pixel stealing menu bar in third-party apps.

Well, all that’s about to change. Sense 4.1 RUU has been leaked (version number 2.15.401.5) , and after some testing, we found the following fixes:
Live wallpaper lag has been fixed
There’s a dedicated button in the Camera app to switch between Front/Backward facing cameras. (earlier you’d have to go into the menu for that.)
A dedicated button to switch tabs in the browser. (You’d have to go into the menu for that, too)
Complete removal of all 3D-Effects in the launcher leading to a completely lag-free experience.
Probably the most important- Rebased on Android 4.0.4
Added ability to remap the recent apps button/ Long-press recent apps/ Long-press Home as Menu. (yes, it removes the Virtual menu bar) under Settings->Display, Gestures and Buttons
New, blazing fast kernel. We mean it. It scored a pretty impressive 59oo+ in Quadrant benchmark (compared to 5100+ on Sense 4)
Wifi-dropping/ Icon showing weak signal Fixes.
Better Battery life- 5 Hour+ Screen-on time as compared to a measly 3 Hour+ on Sense 4.

Currently there is only one ROM available based on it by xda-developer football (anybody who’s hacked an HTC device must know him) , and more are on the way. Download it here.

Note: This is ONLY for the International Tegra 3 HTC One X. 

Ima netko priliku probati ?

Budem navečer isprobao, trenutno imam ovo, makar ne bi htio izgubit sweep2wake opciju, a i venom tweaks su prehebeni.

evo i ARHD ima 4.1

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 15:36 (nsoul).
13 godina
neaktivan
HTC One X

http://mi2design.com/mobile/2012/08/htc-one-x-update-2/

http://www.mondo.rs/s254547/Magazin/Komunikacije/HTC_One_X_404_Android_update_stize_u_10-08.html

Što kažete na ovo? Dali je nekome stigao update?

Imam jedno pitanje vezano uz navedeni mob.Mobitel je kupljen u tele 2 ali radi na sve mreze dali je on brendiran ili ne,jer u tekstu pise da je ovo update samo za sim free mobitele pa me zanima dali i moj mobitel spada u tu grupu.Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

kod mene nema update ali čekam čekam :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

ry za double post ali jel se vama mobitel užasno grije dok je uključen wifi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
steve90 kaže...

Ja sam reklamirao svoj HOX u lokalnom T-centru radi pucketanja ekrana u jednom dijelu i radi preljevanja boja na pritisak. Uglavnom, 11 dana nakon reklamacije dobio sam uređaj nazad i prvo što sam primjetio je da su mi vratili isti uređaj samo sa novim ekranom koji je još gore krckao i bio sastavljen kao da su se djeca igrala s njime. Sa lijeve strane na spoju kućišta i ekrana bila je jedan pukotina nastala najvjerojatnije od nekakvog "alata" za skidanje ekrana. Ja bi rekao da je neko zabo šarafciger i izvrnuo ekran van. Nakon maila prema Agramservisu rekli su mi da pošaljem komplet prodajni paket njima u servis i da će se to što brže riješiti. To sam i napravio, dobili su ga 26.7. u servis, a u utorak su mi poslali mail da je odobrena zamjena za novi uređaj i da će me netko kontaktirati iz T-mobilea radi toga. Nakon što me par dana nije nitko zvao u vezi toga, ponovno sam pitao u Agramservisu kome su oni poslali tu obavijest za zamjenu uređaja na što su mi odgovorili da oni prvo obavještavaju MESC (Mobis Electronic) koji je uvoznik HTC uređaja i da onda oni šalju odobrenje za zamjenu prema T-mobile, a tko to u T-mobileu točno zaprima u Agramservisu nemaju pojma jer oni komuniciraju sa MESC-om. Kompliciraju bezveze i zato kao po dobrom starom običaju u Hrvata, ispašta krajnji korisnik. Za sada još šute, valjda redom vade iz kutija uređaje i isprobavaju jer sam izričito tražio novi uređaj bez tih mana. Nadam se da će idući tjedan doći jer već mi je dugo biti bez smartphonea.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 0:33 (bpodnar).
16 godina
Samo da ovaj update dodje. Mislim da ce se primjetit razlika u koristenju.
ptspclan.com | visit us ^^
13 godina
HTC One X

:) a to je taj update ocito. 4.0.4 fajnali. Steta sto nemam hox..

Imam sensation i takodjer viper 1.1 rom, sweep2wake rulez.

ja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

sweep2wake na one x je bugovit, neki put se zna dogodit da ne otkljucava uredaj, pa moram par put power tipku stisnut. 

16 godina
Kill Frenzy kaže...
steve90 kaže...

Meni se svaki put vratio sa folijom preko ekrana i nije imao oštećenja osim što prvi put kad se vratio sa servisa volume tipke nisu sjedile kako treba pa sam im ga vratio nazad. {#}

A nadam se da ja svoj neću morati vraćati nazad još jednom :/

bpodnar kaže...
steve90 kaže...

Ja sam reklamirao svoj HOX u lokalnom T-centru radi pucketanja ekrana u jednom dijelu i radi preljevanja boja na pritisak.

........

Kompliciraju bezveze i zato kao po dobrom starom običaju u Hrvata, ispašta krajnji korisnik. Za sada još šute, valjda redom vade iz kutija uređaje i isprobavaju jer sam izričito tražio novi uređaj bez tih mana. Nadam se da će idući tjedan doći jer već mi je dugo biti bez smartphonea.

Ma strašni su kod nas s tim servisima. Glupo mi je da ja ne mogu odnijet svoj mob u ovlašteni servis i da ga oni tamo preuzmu. Nego to se mora slati njima. Barem nije teško provjeriti telefon preko IMEI-a, da li ima garanciju i gdje je kupljen. Ja sam svoj slao iz Osijeka, i sad dok to prvo dođe do Zg pa dok ga ovi vrate, tko zna koliko ću čekati :S
Sada sam uzeo sestrin WaveII i mučim se s njim. Ne leži mi ova bada nikako. Sada tek vidim koliko sam se zaljubio u HOX-a {#}
Još kada se čeka update a ja bez moba. Pa poludit ću. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 10:11 (steve90).
14 godina
HTC One X

kaj sad VIP čeka s tim updateom, kaj ga ne puste??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
grozgodan kaže...

http://mi2design.com/mobile/2012/08/htc-one-x-update-2/

http://www.mondo.rs/s254547/Magazin/Komunikacije/HTC_One_X_404_Android_update_stize_u_10-08.html

Što kažete na ovo? Dali je nekome stigao update?

Imam jedno pitanje vezano uz navedeni mob.Mobitel je kupljen u tele 2 ali radi na sve mreze dali je on brendiran ili ne,jer u tekstu pise da je ovo update samo za sim free mobitele pa me zanima dali i moj mobitel spada u tu grupu.Hvala

Lijepo vam pise 10.08

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
nsoul kaže...
bender_007 kaže...

sweep2wake na one x je bugovit, neki put se zna dogodit da ne otkljucava uredaj, pa moram par put power tipku stisnut.

showp na to daje upit: jesi li pokusao sporo sweepati ?

ma..nije samo na one x :), bugovit je i na sensationu..stavio sam si sebastianov kernel..puno duze baterija dura.

ja
14 godina
Mitch kaže...

Lijepo vam pise 10.08

Koliko vidim, lijepo piše petak, u 10.08 AM. Što nije datum nego vrijeme.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice