HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 741.108
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
15 godina
neaktivan
Re: HTC One X
ATJLučko kaže...
@Mitch, hvala na prosvjetljenju, ali sada trebam tražiti dalje, gdje se, odnosno u kojim zemljama prodaju ti sa Qualcomm proesorom, ili u europi nema Q verzije?!

Da sam bar Mitsuoku ranije upitao da snimi kakvi su u Londonu, šteta!

Zna li itko u kojim zemljama/na kojim tržištima egzistira prodaja sa Q procesorom????

U europi se prodaju verzije sa tegrom 3,u americi će se prodavati verzije sa Qualcomm procesorom (dvojezgreni Kreit na 1,5 Ghz) jer samo taj chipset trenutno podržava i ima na sebi LTE. Tako će i SGS III u Americi dolaziti sa tim procesorom,a ne sa 4 x jezgrenim Exynosom.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2012 13:05 (DwightSchrute).
16 godina
neaktivan

Neće, i US Samsung ima quad Exynos

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Možda Tmobile (kolko znam oni furaju HSDPA max,bez LTE),al nema šanse Sprint i Verizon. Za At&t nisam siguran.

Znam da su stavili " sign up" stranicu za USA korisnike i da su pobrojali sve mreže,ali nisu rekli koja točno verzija dolazi na koju mrežu.

16 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
Mitsuoka kaže...

Možda Tmobile (kolko znam oni furaju HSDPA max,bez LTE),al nema šanse Sprint i Verizon. Za At&t nisam siguran.

Znam da su stavili " sign up" stranicu za USA korisnike i da su pobrojali sve mreže,ali nisu rekli koja točno verzija dolazi na koju mrežu.

Pa ja govorim o LTE verziji. Govori se da će bit Exynos, to je to što znam.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Pa ja govorim o LTE verziji. Govori se da će bit Exynos, to je to što znam.

Čisto sumnjam,vidio sam  najave da će Q Kreit ići u trojku za USA. Ne mogu baš tako zakeljit LTE na ovaj chipset,al dobro,da ne offtopičarimo,nije ni tolko bitno,uskoro će se znati,bitno da nama dolazi verzija sa Exynosom. {#}

16 godina
neaktivan
HTC One X

Imate temu o s3 za ovo, i to par njih, ovo je tema za one x :P

hobi:moj-android.net

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC One X

Jel ce bit kakvih hardverskih problema ako ga kupim za 3 dana?
I jeli se to popravlja preko vremena?

L33T

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Ja imam jedno pitanje za informiranije od mene, naime;
nešto sam ovdje na forumu "načuo" kako postoje ONE X sa ovim i onim displayem, sada mene zanimaju slijedjeće stvari:
koliko verzija moba ima, recimo koja je verzija za hrvatsku a koja za njemačku ili englesku (??) i koji su to ekrani u biti u pitanju, odnosno, koji je ako postoji takvo nešto bolji, obzirom sam zainteresiran za online kupnju, pa bih ga uzeo izvana??!!

Da navodno ima razlike u ekranima jer jedne radi acer a druge sharp, uglavnom razlika je između sharpa i acera. sharp ima toplije boje dok acer ima hladnije. navodno američka lte verzija ima sony, dok međunarodne verzije s tegrom imaju acer i sharp.

ali nemoj me držati za riječ nisam siguran. 

15 godina
neaktivan
HTC One X

Pitanjce jedno: da li One X ima Gorilla Glass 2?

Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!

0 0 hvala 0
17 godina
dturko kaže...

Pitanjce jedno: da li One X ima Gorilla Glass 2?

"HTC One X is protected by the original Corning Gorilla Glass, not Gorilla Glass 2"

http://www.stuff-review.com/2012-04/htc-one-x-is-protected-by-the-original-corning-gorilla-glass-not-2/

Galaxy S2 @ WanamLite 11.5 DXLP9, SpeedMod K3-16
15 godina
neaktivan

Hvala. Btw, koliko je tesko unlockati One X na sve mreze? To mogu napravit u trgovini di ga kupim ili rucno? Mislio sam ga uzet u Tele2 jer mi tata ima "Revoluciju", pa bi dobio mobitel za 1900 kn.

Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!
14 godina
neaktivan
dturko kaže...

Hvala. Btw, koliko je tesko unlockati One X na sve mreze? To mogu napravit u trgovini di ga kupim ili rucno? Mislio sam ga uzet u Tele2 jer mi tata ima "Revoluciju", pa bi dobio mobitel za 1900 kn.

Malo sam gledao tu ponudu kod tele2 i imam 1 pitanje: 1900kn platis jednokratno, pa jos 100kn mjesecno slijedecih 24 mjeseci uz 150kn koliko je revolucija? Na kraju ispadne 250kn mjesecno ili sam krivo skuzio?

15 godina
neaktivan
Stylicious kaže...
dturko kaže...

Malo sam gledao tu ponudu kod tele2 i imam 1 pitanje: 1900kn platis jednokratno, pa jos 100kn mjesecno slijedecih 24 mjeseci uz 150kn koliko je revolucija? Na kraju ispadne 250kn mjesecno ili sam krivo skuzio?

Tako je(barem koliko sam ja shvatio kada mi je prodavac objasnjavao).

14 godina
HTC One X
Za sve koji se bruse kupiti ONE X kao i ja, evo kako stoje stvari u T Com ponudi;
Osnovna je ponuda L, u kojoj aparat košta 2499.00 kuna a tarifa je 250.00 kuna, a koju cifru možete smanjiti za 400.00 kuna ako imate 12.000 + bodova, ako imate manje, onda smanjujete za 200.00 kuna.
Caka je da kada kupujete preko običnog PBZ Maestro kartice, ako imate doduše dozvoljeni kredit, možete kupiti na čak 12 rata, tako da po mojem skromnom mišljenju si vrlo bitno olakšavate masu uloženih sredstava odjednom u kupnju, po meni, fer ponuda!

Makar, čujem da je "zatvoren", ali to nebi trebalo predstavljati problem za root postupanje!!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
HTC One X

Jučer sam skužio jednu stavr koja je meni nova, ne znam dal to dolazi s sensom ili icsom, ali do sad sam radio screenshot power+home i spremilo ga je u mapu s fotografijama a to me užasno nerviralo. slučajno sam otkrio da istovremeni pritisak na power+volume down isto radi screenshot, ali ga sprema u posebnu mapu i ne prikazuje ga s ostalim fotografijama.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nsoul kaže...

Jučer sam skužio jednu stavr koja je meni nova, ne znam dal to dolazi s sensom ili icsom, ali do sad sam radio screenshot power+home i spremilo ga je u mapu s fotografijama a to me užasno nerviralo. slučajno sam otkrio da istovremeni pritisak na power+volume down isto radi screenshot, ali ga sprema u posebnu mapu i ne prikazuje ga s ostalim fotografijama.

To ti je do ICS-a, ista stvar je i meni na SGSII.

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
nsoul kaže...

To ti je do ICS-a, ista stvar je i meni na SGSII.

Znači ipak ics, ali nekak mi je to funkcionalnije nego power+home, barem je neka animacija kod screenshota :)

13 godina
HTC One X

To mozes promijeniti kako ti pase, barem na rootanom.

ja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One X

pozdrav ekipa, imam pitanje za vlasnike HOX-a.

danas sam ga išao pogledati u vip (tamo nije bio spojen na wifi? nije mi se dalo pitat prodavačice u čem' je fora),

i t-com, gdje je wifi radio pa sam si puštao neke demo pjesme sa webservisa na sennheiser HD-448 sluške,

i zvuk mi je bio vrlo tih :| čak i sa onim navodno čudotvornim 'beats' eq settingom.

itouch npr., mi ima puno bolji zvuk, glasniji i življi. (oprostite na retardiranim izrazima, nisam baš audiofil)

pa pitanje glasi: kako ste zadovoljni sa zvukom HOX-a? 

0 0 hvala 0
14 godina
Dantesnake kaže...

pozdrav ekipa, imam pitanje za vlasnike HOX-a.

danas sam ga išao pogledati u vip (tamo nije bio spojen na wifi? nije mi se dalo pitat prodavačice u čem' je fora),

i t-com, gdje je wifi radio pa sam si puštao neke demo pjesme sa webservisa na sennheiser HD-448 sluške,

i zvuk mi je bio vrlo tih :| čak i sa onim navodno čudotvornim 'beats' eq settingom.

itouch npr., mi ima puno bolji zvuk, glasniji i življi. (oprostite na retardiranim izrazima, nisam baš audiofil)

pa pitanje glasi: kako ste zadovoljni sa zvukom HOX-a? 

Zvuk je odlican na One x-u ne znam zasto na onome nije radilo kako treba...izlozbeni primjerak valjda ima neke probleme, da krivo ne svatis tj. pomislis da One X nema dobar zvuk, zvuk je odlican{#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
16 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Zvuk je odlican na One x-u ne znam zasto na onome nije radilo kako treba...izlozbeni primjerak valjda ima neke probleme, da krivo ne svatis tj. pomislis da One X nema dobar zvuk, zvuk je odlican{#}

Te Sennheiserice NISU ZA SLUŠANJE GLAZBE NA MOBITELU i nije uopće čudno što su tihe. Treba jače napajanje za njih.

A ti testni modeli su postali za k****, baš sam govorio svojima u Samsungu, a primjetio sam slično i na Lumijama danas. Mobiteli prvo imaju zastarjele softwere, onda u VIP centru u Splitu Note nije funkcionalan, TS input ne valja, te je uz to preusporen za bilo šta. SGSII je nešto bolji, ali je opet preusporen, bar TS radi. Danas na Lumijama (710 i 800) u T-Mobile centru u Jokeru ne radi potpuno TS ili u najboljem slučaju krivo registrira dodir. Hardverske tipke sa strana rade bez problema na jednoj i drugoj. Tako da to ne treba uzimati zaozboljno.

16 godina
Moze li se ikako na ovoj taetaturi maknit ove navigation strelice?? Apsolutno nepotrebne meni.
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
neaktivan
Samo custom rom mozda.
16 godina
Shajze :) A neka custom keyboard koje je kao stock, ali bez nav tipki.
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
HTC One X

Kupio sam ga i sada me zanima kako mogu vidjeti detaljne informacije o mobu....koji je model itd?

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sardax kaže...
Moze li se ikako na ovoj taetaturi maknit ove navigation strelice?? Apsolutno nepotrebne meni.

svi miču te strelice  a to je meni najbolja stvar na tipkovnici :)

16 godina
neaktivan
goodie kaže...

Kupio sam ga i sada me zanima kako mogu vidjeti detaljne informacije o mobu....koji je model itd?

idi u postavke, skroz na dno "o" ili "about" i imaš verzije softvera, bateriju, hardver...

15 godina
neaktivan

@stolnik - hvala, utješno je to čuti ^^ probati ću s drugim slušalicama. a u najgorem slučaju, neću slušati glazbu na njemu nego na ipodu, opet dobro :D bar će baterija dulje trajati.

@mitsouka - pa da to su onako 'sobne' slušalice al pošto meni imaju vrhunski zvuk nosim ih i vani (pa izgledam ko seljačina rofl, no briga me), al poanta je da na ipod touchu rade besprijekorno, i čak znaju bit neugodno glasne. ma dobro mogu kupiti i neke earbudse, koji su ionako prikladniji za ljeto.

Znači ti veliš da hox ima slabije napajanje za slušalice od ipoda i da bi mi trebao neki amp ako mislim nosit ove?

_

e i jutros sam bio (u zagrebu, na cvijetnom) u t-comu prvo, tamo HOX radi besprijekorno i nema nikakvih problema s ekranom, stiskao sam ga na sve strane i ništa ne krcka i nema one rippleove (nažalost nije mi palo na pamet provjerit ser. broj),

dok u vip centru  izložbeni model (ser. broj počinje sa "HT2389...") ima prilično užasne rippleove kad ga se (makar malo) stišće s lijeve strane, i čak s donje, gdje su gumbi. Nisam čuo jel 'krcka' budući da su žene glasno pričale :roll

radnica mi nije htjela reć kad će idući batch doći jer je 'poslovna tajna', pa nisam pametan. dal da čekam koji mjesec novije modele? rekla je da se u roku 48 sati može zamjeniti za novi mobitel ako je neispravan, al ono, možda za 49 sati nešto pukne. a servise volim koliko i zubare.

16 godina
HTC One X

...A to šta se pojavljuje na rubovima ekrana kada se stišće po crnom rubu ulazi u garanciju ili....

Nemožeš stisnut i prdnut.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 15:03 (goodie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice