zanima me kakav vam se čini ovaj forum? pokreće ga vbulletin 4. dizajn je u potpunosti naš.
znam da će biti nekih kojima smeta previše boja, ali to je u duhu praznika koji nam dolaze. ne planiramo inače izgledati kao cigansko veselje :D :D
zanima me kakav vam se čini ovaj forum? pokreće ga vbulletin 4. dizajn je u potpunosti naš.
znam da će biti nekih kojima smeta previše boja, ali to je u duhu praznika koji nam dolaze. ne planiramo inače izgledati kao cigansko veselje :D :D
forum je dobro napravljen i lijepo izgleda....ako budeš trebo moderatora za it kategoriju ili bilo što drugo....evo ja se prvi javljam, pozz ;)
Lijepo izgleda. Također se javljam za moda IT odjela.
Racunaj i na mene
možda i je malo pre šaren ali nije nepregledan...ćak mi se i sviđa...možda je onda slika pri vrhu stranice malo pre napasna pa slići na neki djećji forum.....sve u sve mu zanimljivo je....isto tako ako trebaš moda samo javi
Javljam se za moda Hardwera .
malo smanji ikone pojedinih topica (za 5 px po duzini i sirini) i obavezno promjeni pozadinu, nesto sto ce se vise slagat sa forumom (crveno ili bijelo) ovako je stvarno "nakaradna" pozadina
hvala svima na komentarima :D
ExXxEr ma znam da je prešareno, ali eto, kad je bal nek je maskenbal :D :D radimo na narazvoju novog skina za nakon praznika, koji će bit puno ugodniji :)
E i da, zainteresiran sam da mi svi budete moderatori IT-a, budući da nemamo tamo stručnjake za to područje. registrirajte se i piskarajte malo tamo pa će vam se javit admin. Samo da skuži koji ste, ako nemate isti nick :D Pa da mu objasnite koje područje IT-a želite ili područjA :D
rego sam se i zovem se isto ko i tu...neto je reko da nešt s ikonamam nije u redu...neznam meni se baš sviđaju...samo tu pozadinu mjenjajte
rego sam se kao idinko....ak oš stavi me kao moda bilo čega....ja bi htjeo teens i internet!
ja bi zelio mod za gaming pod forum. :)
rego sam se kao idinko....ak oš stavi me kao moda bilo čega....ja bi htjeo teens i internet!
na teens sam ja već :D
neznam za druge al znam da ću se ja potrudit da bud što bolje...
na teens sam ja već :D
a dobro...meni svejedno di bi bio mod...al eto ako može onda posao i karijera....hvala!
p.s. na recimo teens može biti više modova
Prvo se treba dokazati, a onda tražiti u kojem podforumu želite biti mod
Tko još bira modove ovako?
gledajte, nama je za postavit mod-a potrebno 2 klika u admin panelu. ali isto toliko ih je potrebno i za maknut nekoga.
tako da, možemo dat svima šansu, ali to ne znači da ćemo dopustit da taj moderator šteti interesima foruma. to vrijedi i za stare moderatore koji su s nama od početka, i za nove koji dođu i za buduće. ima nas tamo dovoljno sa iskustvom da već za nekoliko dana procijenimo koliko je netko dobar za moda :)
samo da vas obavijestim. svi vi koji želite bit modovi, javite se adminici angie na pm. ona je glavna za te stvari pa će vas ona uputit, kako i šta..... :)
Ako ti treba mod za sex javi se :)
Izgubili ste me kada sam procitao da je medju hottest temama: Astrochat. Lijepo ja udjem i procitam astrologija. Zatvorim tab.
To mi samo govori o mentalitetu forumasa (nemojte ovo shvatiti kao uvredu, cisto na BOL forumu sam jer ima dovoljno tema i svega da bi izbjegao 'astrologe').
kakve to veze ima? :D ne vjerujem ni ja u astrologiju, ali neki ljudi vjeruju pa pišu o tome. sloboda govora i pisanja :)
Dosta dobro odrađeno...ako ti zatreba kakv mod tu sam :D
Ako ti treba mod za sex javi se :)
Takoder ako bude trebao kakav instruktor ili sl.
ponovit ću se :D
svi koji želite bit modovi, bilo kojeg područja, registrirajte se, pišite i javite se adminici angie za upute :)
ponovit ću se :D
svi koji želite bit modovi, bilo kojeg područja, registrirajte se, pišite i javite se adminici angie za upute :)
hej, pitanjce jel bi mogo zidić.net biti sponzor za moju web stranicu (tridemt)...radi se o .net domeni u iznosu od 70kn..
?????
DEFINITIVNO mene za moderatora Ljubav i sex!
Svaka cast,OK izgleda forum-odmah se registriram!
vec ste predosadni sa tim prijavljivanjem za modove, saljite covjeku tamo na tom forumu to ili preko PPa
(inace ovima koji ti se javljaju zadnjim bi trebao dati ... )