Wordpress na xampp-u

poruka: 3
|
čitano: 1.585
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Wordpress teme na xampp-u

Prvi put sam instalirao Wordpress da ga malo proucim, pa sam ga stavio lokalno na xampp (tocnije lampp-a buduci da sam na linuxu). Sad imam preoblem jer kad pokusavam instalirati novu temu, Wordpress trazi od mene Hostname, Ftp username, Ftp password.

Tu upisem:

Hostname: localhost

Ftp username: nobody

Ftp password: ****

nakon sto kliknem potvrdim, javi mi poruku Could't find the content directory (wp-content).

Moja wordpress stranica se nalazi pod http://localhost/public_html/ime_stranice (u kojem se onda nalazi folder wp-content) i u wp-config sam to postavio pod define wp_siteurl. Neznam tocno kako bi trebalo postaviti permissions po folderima ako je to problem, ali svi mogu citati, a ja sam owner svih direktorija i fajlova.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Wordpress teme na xampp-u

Problem je što ti na svom kompu nemaš ftp server pa se on nema na što spojiti. Jednostavno skini temu i raspakiraj rar file u wp-content/themes i on će ti ju sam prepoznat.

17 godina
neaktivan
RE: Wordpress teme na xampp-u

Ok, u svakom slucaju pokusat cu tako.

Ali zar ProFTPD (jedna od komponeneti lampp-a) nije ftp server? Kad njega iskljucim onda mi javlja error da se ne moze spojiti. Ja bi prema tome rekao da to je FTP server i da on valjda nesto radi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice