Pozdrav svima,ja i par mojih frendova napravili smo ovaj web site za trazenje koji se bazira na google-u novi skin stranica u html-u.Pogledajte i recite sto mislite!
Pozdrav svima,ja i par mojih frendova napravili smo ovaj web site za trazenje koji se bazira na google-u novi skin stranica u html-u.Pogledajte i recite sto mislite!
po meni preagresivna i napadna podloga, plus sto se plava slova na ovoj podlozi jako loše ističu
daj makni taj background sound iritirajuć je.Preagresivne boje za Plava slova koja se jedva vide...btw ovako su izgledali webovi prije 8 godina sve u svemu ok ali na dizajnu poradite
Nepregledna i preupadljiva stranica. Definitivno makni ovaj zvuk i pozadinu.
Glupo i neukusno, sry sta san okrutan ali stvarno tako mislim.
Al nije loš sat i ti widgeti
pepast će se kad vidi komentare LOL
Muzika i slika su me otjerali sa stranice. Koja je uopće svrha te stranice?
Muzika i slika su me otjerali sa stranice. Koja je uopće svrha te stranice?
kao neka hakerska stranica?!?! a corporacija LOl
Okanite se corava posla , niste vi nista napravili nego samo primjenili gotovo (i to jaaaaaaakkkoo lose)
Jedan od razloga zasto su ljudi u pocetku prelazili na google je jednostavna(brza) i pregledna pocetna stranica ...
A u vas svega ..............
Okanite se corava posla , niste vi nista napravili nego samo primjenili gotovo (i to jaaaaaaakkkoo lose)
Jedan od razloga zasto su ljudi u pocetku prelazili na google je jednostavna(brza) i pregledna pocetna stranica ...
A u vas svega ..............
hvala vam na komentarma i kritikama zato sam i stavio da vidite prvi put to radimo i nemoze bit savrseno!Zasto to radimo ?Zato sto zelimo nesto naucit a radom se uci jel ako se nista ne radi u praksi kako ces nesto znat.Najbolji je terenski rad ma kakav on god bio to je djelo a ne samo ideja koja je ostala na riječima...
insomniac_cro jesi li ti ista naprvio bilo sta?ako jesi pokazi da vidimo
Sry,al nevalja...stvarno nevalja nimalo...
Glazba nema šta radit u pozdaini search enginea...ona vrteća disketa nema smisla....
Podloga je neka "jaka"(napadna) i slova su izgubljena u podlozi...
ima bjelog prostora sa strane...
Nema nikaki logo već je sve samo tekst...
Baš nevalja....
I to je samo Google search engine ukomponiran u neki web page...to ima 90% sajtova(najčešće u gornjem desnom kutu)...nije mi jasan smisao hvaljenja s time...
Ove atre sa strane su propast...baš nimalo ne pašu...
Alien nema smisla...
Ajd sat...,al niti navedeni nije mi baš jasna njegova namjena...
Onaj CD je glupost ko i disketa...
I ova dolje zelena "reklama" je čista glupost..to je trebalo biti bolje ukomponirano...
Ovi Linkovi su glupost..Mogo si napravit Buttone il neš...ovako se ni ne vide...
Font je neki obični skroz(Arial?)
Jedino što je (više-manje) dobro ukomponirano je onaj gore natpis Ubizec gaming guides...
Stvarno ti nije trebalo tako nešta stavit na forum....
Mislim glupost....
I sad bar priznaj da na tome nisi izgubio više od 2 dana(max 3)..
Premalo, premalo... Jednostavno još .gifova i bude puno ljepše. Samo neznam koji bi sad prijenosni medij, potrošio si i diskete i CDove...
Sry,al nevalja...stvarno nevalja nimalo...
Glazba nema šta radit u pozdaini search enginea...ona vrteća disketa nema smisla....
Podloga je neka "jaka"(napadna) i slova su izgubljena u podlozi...
ima bjelog prostora sa strane...
Nema nikaki logo već je sve samo tekst...
Baš nevalja....
I to je samo Google search engine ukomponiran u neki web page...to ima 90% sajtova(najčešće u gornjem desnom kutu)...nije mi jasan smisao hvaljenja s time...
Ove atre sa strane su propast...baš nimalo ne pašu...
Alien nema smisla...
Ajd sat...,al niti navedeni nije mi baš jasna njegova namjena...
Onaj CD je glupost ko i disketa...
I ova dolje zelena "reklama" je čista glupost..to je trebalo biti bolje ukomponirano...
Ovi Linkovi su glupost..Mogo si napravit Buttone il neš...ovako se ni ne vide...
Font je neki obični skroz(Arial?)
Jedino što je (više-manje) dobro ukomponirano je onaj gore natpis Ubizec gaming guides...
Stvarno ti nije trebalo tako nešta stavit na forum....
Mislim glupost....
I sad bar priznaj da na tome nisi izgubio više od 2 dana(max 3)..
gledaj jako si mi digo zivac sa onom boldanom rečenicom ljepo sam napočetku napiso sta trazim misljenje i kritike a ne da se hvalim s tim, ma suvislo mi je opce ti ista objasnjavat jel nema smisla uvjek ces se jos vise posrat na ono sto kazem ili postam.mozes Srat kolko oces al mene to en hebe nisi mogo reč normalno ko ostali sta ti se nesvida i gotovo a ne tuđi rad ma kakav on bio nazivat glupost i govorit da sam ja to stavio samo kako bi se falio. BOK
OMG!!!
Kompletna stranica je za Recycle Bin!! Počevši od pozadine, glazbe nevidljivih linkova i totalno nečitljivog teksta. Katastrofa!
Ovaj CD i disketa što se vrte.. WTF??? Stranica je izgledom iz kraja 90-tih...
I vatra također.
WTF je sa kodom??? Toliko krši pravila standarda da je to strašno!!
Stranica nije skalabilna što znači da na različitim rezolucijama izgleda totalno drugačije. Hmm.. ne znam više šta bi rekao..LOŠE!!
Maks 15 min posla za čovjeka sa jednom rukom, a kamoli za 3-4 čovjeka..
<meta name=GENERATOR content="MSHTML" ..... />
Pretpostavljam da je site rađen u FrontPageu?? :D
Ne vidim ništa posebno što bi me zadivilo na stranici. Google search form preuzet sa google-a, pozadina, par widgeta i to je to..
Sorry, al kod weba sam skroz iskren tako da se ne uvrijediš previše. :)
ja bi ovo uradio max za 15 min a od tih 15 trebalo bi mi 10 min da mi uploda na web host...trebao si se malo više potrudit ako imaš kolege onda vam nebi trebalo bit kraja.
no nije glup onaj koji nezna nego onaj koji ne želi znat.
Decki su tek krenuli u te vode (ocito) i u pravu su kad kazu da je praksa kljucna za bilo kakvo znanje/zvanje.
Mozda je bas zbog toga i dobro da su pobrali ovakve "pohvale"!
Decki, ja cu samo dati jedan savjet. Budite kriticniji prema sebi!
Decki su tek krenuli u te vode (ocito) i u pravu su kad kazu da je praksa kljucna za bilo kakvo znanje/zvanje.
Mozda je bas zbog toga i dobro da su pobrali ovakve "pohvale"!
Decki, ja cu samo dati jedan savjet. Budite kriticniji prema sebi!
ja onakvu stranicu nikad nebi stavio u javnost sry ali nebi jer se bliži web 3.0 a web stranica izgleda kao 98
dao si da ti ljudi komentiraju stranicu pa prihvati neki rizik...ja ti želim što bolje u razvoju web stranice jer mi je web dizajn i SK8 nešto najbolje u životu ...ja se nadam da te nisam uvrjedio iako čisto sumljam jer se nisam ismijavao ali se previše obazireš na obične riječi netko ti kaže da nemaš pojima ti odma trebaš napisat da je počeo "podje**vat"
Hmmm...
Nebi te htio uvrjedit, ali ovo je odvratno. Boje su grozne, nista se nevidi, zvuk nisam cuo, ali mislim da nakon ovih komentara niti necu...
A uostalom, nevidim svrhu te stranice.
makni podlogu i stavi slova da se bolje vide
muzika sve 5
Ti si stavio site na komentiranje stoga moraš imati želudac primiti eventualne loše kritike i ne shvaćati to osobne već kao poticaj da napreduješ.
Nemam ja osobno ništa protiv tebe i svi moji komentari su bili usmjereni direktno na web.
Vidim da si se jako uvrijedio na komentare i to nije dobro. Umjesto da si to iskoristio kao dobru stvar, ti si se ucrnjačio i shvatio kao podjebavanje.
Ti si stavio site na komentiranje stoga moraš imati želudac primiti eventualne loše kritike i ne shvaćati to osobne već kao poticaj da napreduješ.
Nemam ja osobno ništa protiv tebe i svi moji komentari su bili usmjereni direktno na web.
Vidim da si se jako uvrijedio na komentare i to nije dobro. Umjesto da si to iskoristio kao dobru stvar, ti si se ucrnjačio i shvatio kao podjebavanje.
Q: U čemu radiš site? A: Pa u Dreamweaveru! Naravno! - hahahahahahaha tko je Q a tko A
Q: U čemu radiš site? A: Pa u Dreamweaveru! Naravno! - hahahahahahaha tko je Q a tko A
Q je pitanje (question)
A je odgovor (answer)
Dalje zaključi sam
neki komentari su tako i izgledali "stavio si site da se hvališ da njime.." to me jako uvrijedilo
Ma dreamwevaer to ti ja kažem ...
evo HTML-u LOL
Tražio si mišljenje ljudi, a ta mišljenja katkad znaju biti okrutna.
Nađi si nekakve literature i baci se na posao i uči. Iskoristi ovo ljeto pametno.
Stranica je katastrofa, ako želiš iskreno da ti kažem. Možete vi to i bolje, samo bez žurbe.