Web- sugestije/kritike/pohvale

poruka: 40
|
čitano: 7.434
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Web- sugestije/kritike/pohvale

Koje ti se sviđa, ima više ovdje postavljenih stranica! :)

17 godina

pardon, u pravu si.

mislio sam na pokretaca topica.

transpoti-javoric.

a ono tvoje nije amaterski :-)

izgleda fenomenalno.

za sada pohvaljujem početnike.

pozdrav svima
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 20:31 (torrente).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I ja radim na jednoj web stranici pa bi me zanimali komentari. Platforma je wordpress: http://www.drvenisanduci.com/

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo ovo sam napravio prije par godina za nekog u mojoj obitelji.Želio bih mijenjati dizajn strancie pa mi dajte prijedloge.Mislio sam dati prijevod i na engleski i češki,maknuti brojač posjeta itd... STRANICA

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 15:54 (lzgr).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Molio bih moderatore  ili webmastere ovog sajta da stave za anketu "koji je vas OS"...

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
lzgr kaže...

Evo ovo sam napravio prije par godina za nekog u mojoj obitelji.Želio bih mijenjati dizajn strancie pa mi dajte prijedloge.Mislio sam dati prijevod i na engleski i češki,maknuti brojač posjeta itd... STRANICA

Pod hitno mijenjaj dizajn jer ovo sad je (iskreno) katastrofa. Iznenađen

17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
lzgr kaže...

Pod hitno mijenjaj dizajn jer ovo sad je (iskreno) katastrofa. Iznenađen

Već sam počeo prije par dana...A da stavim neš u flashu?http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-laughing.gif

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
15 godina
neaktivan

I ja se također slažem da dizajn treba mjenjati pod hitno, i  mislim da bi bilo čist ok da se stavi u flash, jer je stranica mala, nema puno detalja, pa se da dobro izbrijati u flashu!

Ako trebaš savjete za flash slobodno se javi, nisam preveliki stručnjak,  ali pogledaj što sam ja napravio u flashu!

P.S. Linkovi su ti na prvoj strani, pa baci pogled, da ih ponovo ne stavljam!

I poruka za Muniesa, stranica po meni super izgleda, iako je nisam baš detaljno proučio, ali ovako na prvu mi izgleda super!

16 godina
neaktivan
vedran01 kaže...

I ja se također slažem da dizajn treba mjenjati pod hitno, i  mislim da bi bilo čist ok da se stavi u flash, jer je stranica mala, nema puno detalja, pa se da dobro izbrijati u flashu!

Ako trebaš savjete za flash slobodno se javi, nisam preveliki stručnjak,  ali pogledaj što sam ja napravio u flashu!

P.S. Linkovi su ti na prvoj strani, pa baci pogled, da ih ponovo ne stavljam!

I poruka za Muniesa, stranica po meni super izgleda, iako je nisam baš detaljno proučio, ali ovako na prvu mi izgleda super!

ne nisi k****, kad bi ja zna ovako na flash-u radit.....!!!

Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! | Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
15 godina
neaktivan

Shvatit ću to kao kompliment, iako još ima mnogo mnogo stvari koje neznam napraviti u flashu a htio bi ih napraviti, jer znam da to izvedivo, samo treba sjest i to isprogramirati! :))

Al flash i nije toliko kompliciran, samo što ja uvijek kažem, prvi koraci su uvijek najteži, i najviše vremena treba za te prve korake, kasnije sve ide puno puno lakše!

Ako trebaš nešto u flashu slobodno se javi, pa da ti to napravim!

Pozdrav

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice