Koje ti se sviđa, ima više ovdje postavljenih stranica! :)
Web- sugestije/kritike/pohvale
- poruka: 40
- |
- čitano: 7.434
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
pardon, u pravu si.
mislio sam na pokretaca topica.
transpoti-javoric.
a ono tvoje nije amaterski :-)
izgleda fenomenalno.
za sada pohvaljujem početnike.
I ja radim na jednoj web stranici pa bi me zanimali komentari. Platforma je wordpress: http://www.drvenisanduci.com/
Evo ovo sam napravio prije par godina za nekog u mojoj obitelji.Želio bih mijenjati dizajn strancie pa mi dajte prijedloge.Mislio sam dati prijevod i na engleski i češki,maknuti brojač posjeta itd... STRANICA
Molio bih moderatore ili webmastere ovog sajta da stave za anketu "koji je vas OS"...
Evo ovo sam napravio prije par godina za nekog u mojoj obitelji.Želio bih mijenjati dizajn strancie pa mi dajte prijedloge.Mislio sam dati prijevod i na engleski i češki,maknuti brojač posjeta itd... STRANICA
Pod hitno mijenjaj dizajn jer ovo sad je (iskreno) katastrofa.
Pod hitno mijenjaj dizajn jer ovo sad je (iskreno) katastrofa.
Već sam počeo prije par dana...A da stavim neš u flashu?
I ja se također slažem da dizajn treba mjenjati pod hitno, i mislim da bi bilo čist ok da se stavi u flash, jer je stranica mala, nema puno detalja, pa se da dobro izbrijati u flashu!
Ako trebaš savjete za flash slobodno se javi, nisam preveliki stručnjak, ali pogledaj što sam ja napravio u flashu!
P.S. Linkovi su ti na prvoj strani, pa baci pogled, da ih ponovo ne stavljam!
I poruka za Muniesa, stranica po meni super izgleda, iako je nisam baš detaljno proučio, ali ovako na prvu mi izgleda super!
I ja se također slažem da dizajn treba mjenjati pod hitno, i mislim da bi bilo čist ok da se stavi u flash, jer je stranica mala, nema puno detalja, pa se da dobro izbrijati u flashu!
Ako trebaš savjete za flash slobodno se javi, nisam preveliki stručnjak, ali pogledaj što sam ja napravio u flashu!
P.S. Linkovi su ti na prvoj strani, pa baci pogled, da ih ponovo ne stavljam!
I poruka za Muniesa, stranica po meni super izgleda, iako je nisam baš detaljno proučio, ali ovako na prvu mi izgleda super!
ne nisi k****, kad bi ja zna ovako na flash-u radit.....!!!
Shvatit ću to kao kompliment, iako još ima mnogo mnogo stvari koje neznam napraviti u flashu a htio bi ih napraviti, jer znam da to izvedivo, samo treba sjest i to isprogramirati! :))
Al flash i nije toliko kompliciran, samo što ja uvijek kažem, prvi koraci su uvijek najteži, i najviše vremena treba za te prve korake, kasnije sve ide puno puno lakše!
Ako trebaš nešto u flashu slobodno se javi, pa da ti to napravim!
Pozdrav