Web Programiranje Problemi ?

poruka: 96
|
čitano: 26.077
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ali on je u bazu spremio sliku, ne path do nje... kuzis?

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Aha,da.. A nis, GD library i igranje s tim onda..  Iako, topla preporuka, nemoj spremat slike ubazu.. napravi kao sto ti je tnakir rekao i u bazu spremaj samo path do slike, a samu sliku u neki folder. Igranje s GD libraryem ce ti sam vrijeme pojest.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 11:59 (br0wn).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E sad sam malo zapeo..znam kreirat upload formu i da upload sliku u odredjen folder al nemogu doc do rijesenja kako da saljem path slike u bazu...? 

Nemam potpis osim na licnoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pri uploadu dobijes ime datoteke koju uploadas. Definraj si neku varijablu $path u kojoj ce ti bit path do foldera u koji uploadas u obliku stringa npr. $path = '/home/user/upload/';

Onda u bazu pohranis $path . $ime_datoteke . I to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mislim da sam sam skužio pa probam večeras i javim rezultate Smijeh

Nemam potpis osim na licnoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imam jedan problem imam neke internet stranice i htjeo sam staviti reklame od jedne firme sa interneta i sve to izgleda vrlo jednostavno odete na stranice te firme i skinete bener kod kopirate ga i umetnite u program na svojim stranicama i oglasi krenu ali se desava da program ne zbraja klikove a po klikovima ste placeni.slao sam im e mail ali oni kazu da ja taj kod nisam dobro umetnio.dali mi neki web dizajner moze objasniti u cemu je stvar i dali se tu radi o klasicnoj prevari.ako ima neki web dizajner ili programer koji mi moze pomoci da mi popravi taj brojac klikova platit cu mu koliko trazi

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice