Trebat će mi web stranica, pitanja neznalice

poruka: 6
|
čitano: 1.695
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Imam u planu za nekih godinu dana otvoriti web stranicu koja će biti lijepog dizajna, minimalistički, jednostavno. Specifičnost bi bila ta što bi stranica trebala imati rubriku za klijente gdje će SVAKI klijent imati svoju šifru da provjeri stanje usluge koju baš njemu pružam. Znači ukoliko imam 50 klijenata, njih 50 će imati svoj link ili username/pw gdje će moći provjeriti stanje svoje usluge.

Koliko bi to koštalo za napraviti i koga mi preporučate da može to lijepo prije svega napravit?

http://steamcommunity.com/profiles/76561197984431248

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Trebat će mi web stranica, pitanja neznalice

Javi se za godinu dana 

10 godina
neaktivan
Neznalica121212 kaže...

Imam u planu za nekih godinu dana otvoriti web stranicu koja će biti lijepog dizajna, minimalistički, jednostavno. Specifičnost bi bila ta što bi stranica trebala imati rubriku za klijente gdje će SVAKI klijent imati svoju šifru da provjeri stanje usluge koju baš njemu pružam. Znači ukoliko imam 50 klijenata, njih 50 će imati svoj link ili username/pw gdje će moći provjeriti stanje svoje usluge.

Koliko bi to koštalo za napraviti i koga mi preporučate da može to lijepo prije svega napravit?

Ja se nudim za izradu webstrince. Cijena bi bila povoljna jer moram vježbati za internship ovog ljeta. Kontaktiraj me na skype: silk.boy1

12 godina
neaktivan

U redu ekipa hvala

To će mi trebati za godinu dana, samo su me cijene zanimale. za sve koji mi pišu PM da ne odgovaram svakom zasebno. sry ako ste me krivo razumili

http://steamcommunity.com/profiles/76561197984431248

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Za godinu dana će ti se i cijene promjeniti ;)

10 godina
neaktivan
Neznalica121212 kaže...

Specifičnost bi bila ta što bi stranica trebala imati rubriku za klijente gdje će SVAKI klijent imati svoju šifru da provjeri stanje usluge koju baš njemu pružam.

i nije ti neka specifičnost ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice