Ovo je prva stranica koju sam ikada izradio, jos nije online pa molim misljenja i savjete, sta nevalja i sta bi moglo biti bolje.
i trebam pomoc za galeriju i forum, no to je druga tema.
Link bolje.
EDIT evo i zadnje verzije koja ce ici online.
Ovo je prva stranica koju sam ikada izradio, jos nije online pa molim misljenja i savjete, sta nevalja i sta bi moglo biti bolje.
i trebam pomoc za galeriju i forum, no to je druga tema.
Link bolje.
EDIT evo i zadnje verzije koja ce ici online.
Nisam neki strucnjak nit znam jel ovo zavrsna faza,ali,imas gramatickih pogreski.
"Odjevni prdmet" :)
Nisam neki strucnjak nit znam jel ovo zavrsna faza,ali,imas gramatickih pogreski.
"Odjevni prdmet" :)
"Tu mozete nac slike..." Pise se "naci" kolko ja znam
Nemoj me krivo shvatiti misleci da trazim dlaku u jajetu.Nego,to dvoje mi je prvo zapelo za oci.
Ako ima gramatičkih grešaka dobro je lektorirati stranicu od strane nekog profesora hrvatskog jezika. Inače mi je OK stranica
slažem se sa svima koji su nesto tu rekli!
ja bih ti samo reko da ti je za web stranicu jako važno točno pisanje, jer kad ljudi odu pogledat i vide gramatičke greške isti će čas zatvorit tu stranicu!
ak želiš ispast profesionalan nemije ti biti niti jedne gramatičke pogreške!
a daj nam link te stranice da vidimo ostatak!
Ako mislis ostati na crnoj i crvenoj, ubi onda bijeli kvadrat, bode u oci i odvlaci paznju, probaj na crvenima napraviti jaci fade effect tak da ti na vrhu bude skroz crna...
Ako mislis ostati na crnoj i crvenoj, ubi onda bijeli kvadrat, bode u oci i odvlaci paznju, probaj na crvenima napraviti jaci fade effect tak da ti na vrhu bude skroz crna...

Po meni ono prvo nista nisi trebao dirati. (osim tekstualnih gresaka)
Odlicno je.
Sretno.

evo ovo gore sada ima malo vise smisla, jednio neznam sta cu sada umjesto ove bijele sa strane..
evo ovo gore sada ima malo vise smisla, jednio neznam sta cu sada umjesto ove bijele sa strane..
Vizualno mi je stranica čisto OK - možda mrvicu pretamna, ali svatko ima svoj ukus.
Evo i savjet za tekst, možda je bolje umjesto: "Tu možete naći slike predmeta koji serijski proizvodimo i predmeta koji smo izradili po želji i dizajnu naših kupaca." napisati:
Ovdje možete razgledati slike predmeta koje serijski proizvodimo i predmeta izrađenih po želji i dizajnu naših kupaca. - malo je drukčije, ali mi se nekako čini više profi
.
Eto toliko, pozdrav.
Vizualno mi je stranica čisto OK - možda mrvicu pretamna, ali svatko ima svoj ukus.
Evo i savjet za tekst, možda je bolje umjesto: "Tu možete naći slike predmeta koji serijski proizvodimo i predmeta koji smo izradili po želji i dizajnu naših kupaca." napisati:
Ovdje možete razgledati slike predmeta koje serijski proizvodimo i predmeta izrađenih po želji i dizajnu naših kupaca. - malo je drukčije, ali mi se nekako čini više profi
.
Eto toliko, pozdrav.
KonTAKT?
KonTAKT?
Puno bolje sad izgleda...javi kad ces upload-at stranicu...
koja je najbolja stranica za napraviti web-stranicu? Npr. kao sto je za Blog - www.blog.hr (ne kazem da je najbolji, ali...)?? tnx
sry na OFFtopicu
koja je najbolja stranica za napraviti web-stranicu? Npr. kao sto je za Blog - www.blog.hr (ne kazem da je najbolji, ali...)?? tnx
sry na OFFtopicu