Izrada weba i stavljanje na server Power Point

poruka: 3
|
čitano: 2.928
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Izrada weba i stavljanje na server Power Point

Molim Vas  o sljedećem da me ne odbacite zbog neznanja već da mi pomognete..Imam kostur prezentaciju  u power pointu ,od nje treba napraviti web stranicu, trebalo je samo napraviti nekoliko hyperlinkova,kažem bitno je da je posao započet.i da postoji kostur koji treba uplodat..bilo bi dobro da me netko uputi na program koji konvertira ppt u html i da su rezolucije dobre na svim preglednicima....imam i nadalje podatke gdje je otvoren prostor za web stranicu sa svim podacima login i passwordom za pristup IRB-u..

Otvorili smo Vam prostor za web stranicu:

Protokol: SFTP/SSH (port 22)
Username: stjepan2
Password: Kao I za webmail
Direktorij: /var/www/www.ise-ssrse.irb.hr

Molim da mi kažete kako da stranicu postavim na server,svaki link i pomoć je više nego dobro došao....pretpostavljam da trebam koristiti PUTTY ali nisam još siguran može li se sa stranice IRB-a,kada se logiram, vidjeti gdje je taj webprostor...radi se o kolegi,"glupanu stjepanu "koji želi biti doktor a sad nema dvije čiste  kako to napraviti....znači želim se spojiti izvana na home.irb.hr..i želim znati što sve treba da to učinim umjesto njega,pretvorim .ppt u web s tim da je wyswyg i postavim na zadani prostor za stranicu--.
n3ver
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Izrada weba i stavljanje na server Power Point
n3ver kaže...
..radi se o kolegi,"glupanu stjepanu "koji želi biti doktor a sad nema dvije čiste  kako to napraviti....znači želim se spojiti izvana na home.irb.hr..i želim znati što sve treba da to učinim umjesto njega,pretvorim .ppt u web s tim da je wyswyg i postavim na zadani prostor za stranicu--.

Hoces reci da je svatko tko to nezna napraviti glupan ???

:)))))))))))))

http://postica.net/ - Šalje besplatno elektronske čestitke
17 godina
RE: Izrada weba i stavljanje na server Power Point
n3ver kaže...

Molim Vas  o sljedećem da me ne odbacite zbog neznanja već da mi pomognete..Imam kostur prezentaciju  u power pointu ,od nje treba napraviti web stranicu, trebalo je samo napraviti nekoliko hyperlinkova,kažem bitno je da je posao započet.i da postoji kostur koji treba uplodat..bilo bi dobro da me netko uputi na program koji konvertira ppt u html i da su rezolucije dobre na svim preglednicima....imam i nadalje podatke gdje je otvoren prostor za web stranicu sa svim podacima login i passwordom za pristup IRB-u..

Otvorili smo Vam prostor za web stranicu:

Protokol: SFTP/SSH (port 22)
Username: stjepan2
Password: Kao I za webmail
Direktorij: /var/www/www.ise-ssrse.irb.hr

Molim da mi kažete kako da stranicu postavim na server,svaki link i pomoć je više nego dobro došao....pretpostavljam da trebam koristiti PUTTY ali nisam još siguran može li se sa stranice IRB-a,kada se logiram, vidjeti gdje je taj webprostor...radi se o kolegi,"glupanu stjepanu "koji želi biti doktor a sad nema dvije čiste  kako to napraviti....znači želim se spojiti izvana na home.irb.hr..i želim znati što sve treba da to učinim umjesto njega,pretvorim .ppt u web s tim da je wyswyg i postavim na zadani prostor za stranicu--.

1.  materijal iz ppt-a ne možeš samo tako prebaciti u html

2. zašto glupan?

3. zašto bi doktor trebao znati html?

4. pisanje dobrog CSS-a za jednaki prikaz html-a u svim preglednicima također nije lak posao.

5. ako ti ništa ne znaš kako ćeš mu pomoći?

6. zašto to ne date nekome tko zna nešto o webu d ato složi?

7. i da, sa putty-em se može spojiti na IRB-ov server i može se uploadirati materijal (ako znaš koristiti putty)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice