Google Add Sense

poruka: 67
|
čitano: 15.088
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Google Add Sense
vedrann kaže...

ja imam 1400 pojavljivanja reklame i 4 klika a zarada je 30 centi. Ja mislim da što imaš više pojavljivanja jedan klik ti više vrijedi.

ma ne, klik vrijedi ovisno kolko oglašivač plati za njega... oglasi npr odvjetnika, doktora i slično su bolje plaćeni od npr oglasa za neke zabavne portale i slično.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2009 11:44 (ataM).
16 godina
neaktivan
Google Add Sense

Jel zna neko kak da stavim oglase na youtube?

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2009 19:20 (cuspajz).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

lol zar ti mislis da njima treba reklama? pa oni su poznati i kod onih bez kompa i onima koji imaju zestoke pile. njima je dovoljna reklama to sto posotje... xD

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
neaktivan
Google Add Sense

ma mislim kad neko pogleda moj video da mu se pokazu reklame

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Google Add Sense

pozdrav. može li mi tko pomoći u izradi svoje web stranice.nemam pojma kak se to radi.

zanima me rad sa google adsensom

maja9

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maja9 kaže...

pozdrav. može li mi tko pomoći u izradi svoje web stranice.nemam pojma kak se to radi.

zanima me rad sa google adsensom

Kad bi netko krenuo tebi objašnjavat kako se stranica radi ili sugestije za pomoć tema bi postala veliki spam! za izradu pogledaj malo ovdje ili napravi temu pa pitaj...

Ljudi znate li za ovog Michael Cheney...dali je to samo zajeb. ili bi ovo moglo bit od koristi

Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! | Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 11:17 (sk8 4 life).
16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

moras postat youtube partner

LOCKERZ POZIVNICE---------------- invite-me.tk -------------------------- www.e-castig.com/index.php?r=AI3U
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice