Kako da kupim sebi neku domenu gdje koliko kosta i tako a radi se o .com demeni......
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zanima me kako ja to placam mjesecno kako......odjednom preko pay pala ili ..........
nisam probao no mislim da je ovdje besplatno
zanima me kako ja to placam mjesecno kako......odjednom preko pay pala ili ..........
Plaća se godišnje i može se preko opće uplatnice.
a jel se moze otplacivati mjesecno.....recimo 5-6 kn mjesecno ili moram odjednom...........
a jel se moze otplacivati mjesecno.....recimo 5-6 kn mjesecno ili moram odjednom...........
Mora se odjednom...Nije to toliko velika svota novca ...
aha....tnx onda......ma nije to radi novaca nego eto cuo sam da je se moglo i tako ali nema veze......uzet cu je i tako i tako...........
samo nezz kao preko uplatnice one......
ima .tk besplatno http://www.dot.tk/
Ne preporučam besplatne, američke, hosting tvrtke. Redovito su mi klijenti imali problema, ili sa mailovima, ili sa nedostupnošću stranice (druga vremenska zona pa rade upgrade dok amerikanci spavaju, a mi radimo). Plus hosting mi je number 1, ali za male tvrtke ili pojedince mi je bolji sirius.hr, jer ima najkvalitetnije servere (Rackspace) i jefitniji su od Plus hostinga.
za hosting cu razmisliti a domenu cu uzeti .com posto je 70 kn godisnje a znam za .tk imao sam i tu ali .com je ipak domena koja nesto znaci............