Community review vaših web stranica izdvojena tema

poruka: 3.898
|
čitano: 808.045
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Community review vaših web stranica

1. http://voomes.com/ i http://voomes.com/developers

2. Volio bih da cujem kritike i misljenja

3. Prvi link je pocetna stranica moje male drustvene mreze koju sam pokrenuo prije par dana. Volio bih da cujem kritike i misljenja odradio sam je potpuno sam     pa ne morate biti prestrogi. :D

Drugi link: pored toga pokrenuo sam mali blog za developere pretezno za php, node.js, jquery, javascript, html i mysql.

Hvala vam na vremenu i pregledu.  

2 0 hvala 0
14 godina

Aj sad daj neki test acc jer se nemam namjeru registrirat na to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Community review vaših web stranica
david7 kaže...

Aj sad daj neki test acc jer se nemam namjeru registrirat na to...

Email: testing@test.test

Password: testing

15 godina

Email: c4650336@drdrb.com
pass: test123

meni se stranica izgleda "raspada" ako se ne raspada onda mi izgled nikako nije sjeo

ipak link

Drug Lord
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 14:17 (Top Bugovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kakapo kaže...
Nix kaže...

evo jedna moja mala web aplikacija  http://apartmani-bozana.com

za izradu sam koristio

• cakephp 2.4.4 / php5
  • twitter bootstrap

Aplikacija ima sistem za rezervaciju i evidenciju smještaja  i gostiju, višestruka provjera dostupnosti apartmana i poslanih podataka, email obavijesti o izvršenoj rezervaciji, višejezični sistem,...

trenutno je u fazi internog testiranja i postavljanja sadržaja,  kada stignu nove profesionalno odrađene fotografije radi će se na dotjerivanju dizajna.

ps, ukoliko ima ovdje neki front-end majstor koji bi radio dizajn za web prezentacije apartmanskog smještaja na ovoj aplikaciji, može me slobodno kontaktirati radi dogovora. {#}

Nekoliko slika admin sučelja :

izvrsno! jel ja to vidim integraciju jquery_file_uploadera od blueimp-a? 

DRugo pitanje - koliko ti je vremenski trebalo da odradiš taj projekt - sati/dana?

da ovo je blueimp file uploader.

Prije 2-3 mjeseca  počeo sam povremeno raditi na ovome,  dnevno sat-dva, pa deset dana  raditi druge stvari i tako, nije mi bila žurba. 

All software has bugs.Any developer who claims that his or her software is always bug-free is living in a fantasy world.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 15:09 (Nix).
17 godina
adnanselimovic kaže...

3. Prvi link je pocetna stranica moje male drustvene mreze koju sam pokrenuo prije par dana. Volio bih da cujem kritike i misljenja odradio sam je potpuno sam     pa ne morate biti prestrogi. :D

Drugi link: pored toga pokrenuo sam mali blog za developere pretezno za php, node.js, jquery, javascript, html i mysql.

O susjed :) ti si treća osoba iz BiH koja pokazuje zanimanje za node.js :)

nisam ulazio na voomes, a jutros sam testirao nešto slično

All software has bugs.Any developer who claims that his or her software is always bug-free is living in a fantasy world.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 14:54 (Nix).
11 godina
neaktivan

Hvala na reviewu, nije iskljuceno da cu uskoro promijeniti dizajn ovo je ionako moj prvi veci projekat. :D
Istina izgleda prazno kad se tek registrujes a kako imas vise prijatelja izgleda dinamicnije i zanimljivije, opet hvala :D 

11 godina
neaktivan
Nix kaže...
adnanselimovic kaže...

O susjed :) ti si treća osoba iz BiH koja pokazuje zanimanje za node.js :)

nisam ulazio na voomes, a jutros sam testirao nešto slično

Pogledao sam ovaj link svaka cast momku sto je napravio ako je napravio sam stvarno treba imati talenta u vise polja. Ali niko se nije usavrsio bez rada tako da ima nade :D Node.js mi je godio jer kao skriptni jezik koristi javascript a vec sam bio upoznat sa javascriptom. Veoma koristan alat mogu reci. Razmisljam da sljedeci projekat napisem kompletno u node.js, voomes je baziran na php-u(custom framework koji sam napisao) a za realtime funkcije koristi node.js i socket.io. :)

17 godina

Samo naprijed,

i ja  sam odabrao nodejs / express  framework za razvoj sljedećeg startup projekta. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

LakoTuts:

1. http://www.lakotuts.com/
  2. Poželjne konstruktivne kritike / komentari
  3. LakoTuts je nastao kao namjera za kreiranje web zajednice koja će biti kao platforma za učenje, pomaganje i upoznavanje ostalih ljudi iz ovog "zanata" na području Balkana. Pretpostavljam da neki od web developera sa ovog područja znaju tko je Jeffrey Way, Orman Clark i sl., a ne znamo tko je npr. Ivica FrontEndić ( :D ) tako da bi ova zajednica mogla poslužiti i kao upoznavanje bitnih ljudi na našem području koji isto tako mogu dati neki savjet i sl. 

Tijek nekih radnji tj. popis stvari na kojima se radi ili je potrebno raditi mogu se pronaći na: https://trello.com/b/MTcilfFH/lakotuts-public

Tutorijali/tečaji se mogu predlagati na: http://lakotuts.uservoice.com/forums/238295-tutorijali

Sve što vidite da vam ne valja recite, ako imate nekakav prijedlog za nešto promijeniti isto tako recite. Najpoželjnije su konstruktivne kritike:)

Ukoliko želite nam direktno javiti neki prijedlog ili sl. možete to preko privatne poruke ili na lakotutstaff@gmail.com / staff@lakotuts.com

Unaprijed vam zahvaljujem na svim kritikama :)

www.lakotuts.com

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nix kaže...

evo jedna moja mala web aplikacija  http://apartmani-bozana.com

za izradu sam koristio

• cakephp 2.4.4 / php5
  • twitter bootstrap

Aplikacija ima sistem za rezervaciju  smještaja  i evidenciju gostiju, višestruka provjera dostupnosti apartmana i poslanih podataka, email obavijesti o izvršenoj rezervaciji, višejezični sistem,...

trenutno je u fazi internog testiranja i postavljanja sadržaja,  kada stignu nove profesionalno odrađene fotografije radi će se na dotjerivanju dizajna.

ps, ukoliko ima ovdje neki front-end majstor koji bi radio dizajn za web prezentacije apartmanskog smještaja na ovoj aplikaciji, može me slobodno kontaktirati radi dogovora. {#}

Nekoliko slika admin sučelja :

Dobar posao Nix {#} 

Ja bi se još malo pozabavio izgledom stranice, malo fontove promijenio/prilagodio. Da li radiš resize slika kod uploada?

This time next year we'll be milionaires
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.1.2014 12:35 (Knez_007).
14 godina

Promijeni favicon, gore je defaultni od Cakea

17 godina
Knez_007 kaže...

Dobar posao Nix {#} 

Ja bi se još malo pozabavio izgledom stranice, malo fontove promijenio/prilagodio. Da li radiš resize slika kod uploada?

Da,  tijekom uploada radi se resize slika, u konačnici ću primjeniti neku od resposive image metoda

Za dizajn sam naveo ranije da će se raditi na njemu na kraju. Moram promijeniti još neke stvari u aplikaciji vezane za provjeru / potvrdu emaila i slanja podataka od rezervaciji na email.

david7 kaže...

Promijeni favicon, gore je defaultni od Cakea

Hvala, promijenio sam, iako je nebitan detalj u ovom trenutku.

16 godina
neaktivan

Hvala, promijenio sam, iako je nebitan detalj u ovom trenutku.

Mogu pitati kako se zove plugin za rezervacije (kalendar)?

When all else fails - crowbar the fucker
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina

Pozdrav ljudi, krenuo sam s odrzavanjem jedne stranice ( template je bio instaliran pa sam ga ja malo editovo ). Ono sto mi bode oci je slika na pocetnoj stranici ( tacnije "Poziv na 5.medjuanrodni djeciji... ) http://www.mdffilidza.ba/  ne moze se slika nikako napraviti da ne bude razmeljana ovako tj. napravim odgovarajucu rezoluciju i ono opet razvuce. Pretpostavljam da je napravljeno negdje da se slika sira do kraja, jel zna neko kako ovo ispraviti ? hvala :))  I da... kako vam se cini stranica, sto ispraviti dodati ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2014 11:34 (anelko).

1 0 hvala 0
14 godina

Dodaj ovo u css:

#home-top #slideshow img.home_feature {

width: auto !important;

max-width: 100%;

display: block;

margin: 0 auto;

height: auto;

}

WordPress ❤
11 godina
neaktivan

GU HR

stranica je čisto amaterska i dobrovoljna, ali nama, igračima Goalunited-a je super :) pratimo rezultate, igrače, događanja, managere...

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Kacunar kaže...

GU HR

stranica je čisto amaterska i dobrovoljna, ali nama, igračima Goalunited-a je super :) pratimo rezultate, igrače, događanja, managere...

daj hoće li itko komentirati, vidim da ih je 16 odavde kliknulo, zar nitko ne želi ništa reći?

16 godina
neaktivan
Kacunar kaže...
Kacunar kaže...

GU HR

daj hoće li itko komentirati, vidim da ih je 16 odavde kliknulo, zar nitko ne želi ništa reći?

Malo modificrana TwentyEleven tema... Odabir boja, ah ne paše mojim očima... Plus svega toga na Wordpress.com-u. Radije prebacite sve na neki free hosting, pa sa free domenom dok ne skupite novce za pravu domenu (ili koristite .tk besplatna je)

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 23:12 (midzan21).
11 godina
neaktivan
midzan21 kaže...
Kacunar kaže...
Kacunar kaže...

GU HR

Malo modificrana TwentyEleven tema... Odabir boja, ah ne paše mojim očima... Plus svega toga na Wordpress.com-u. Radije prebacite sve na neki free hosting, pa sa free domenom dok ne skupite novce za pravu domenu (ili koristite .tk besplatna je)

twenty eleven je (po meni) jedna od boljih i jedna od najlakših za održavanje. s obzirom da je ovo čisto dobrovoljno i onako, u slobodno vrijeme,  nećemo mijenjati domenu (barem ja, možda moj suradnik). a što se tiče boja, svi smo se složili da je bolja nego kad sam je u početku napravio (bijela i plava).

svejedno, hvala na komentiranju!

16 godina
neaktivan

Koji je najpametniji način za borbu protiv spam-a u smislu kontakt obrasca? Da li je dovoljno staviti neko logičko pitanje tipa 'koliko je 2+5' ili? Kakva su vaša iskustva?

This time next year we'll be milionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Knez_007 kaže...

Koji je najpametniji način za borbu protiv spam-a u smislu kontakt obrasca? Da li je dovoljno staviti neko logičko pitanje tipa 'koliko je 2+5' ili? Kakva su vaša iskustva?

captcha ftw

btw, imaš recimo i metodu 2 koja je malo sporija, ali radi - da ti ne bi upisivali fake mailove, prije nego ti contact engine odradi svoje, dakle pošalje upit sa kontakt forme, neka se pokuša poslati mail sa php-om na mail koji je korisnik upisao i samo neka se dohavate headeri, na taj način možeš provjeriti da li je mail validan

~23 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 17:34 (kakapo).
13 godina
neaktivan
www.purplemedia.hr

0 0 hvala 0
15 godina
mantolic kaže...

da dodaš u naslov(savršeni obiteljski..) neku pozadinu (boje npr. #ccc) i staviš opacity?
da se otprilike nešto vidi i pozadinska slika ali i da se vidi naslov 

ustvari možda bolje ne, po meni je super {#}

Ako imaš novca, onda imaš moć. Ako imaš moć, imaš i žene!
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 23:32 (Top Bugovac).
14 godina

Odlično! Nego, jel imaš invite za Dribbble možda? :)

13 godina
neaktivan
Imam jedan, pošalji portfolio, već mi se par njih prijavilo za invite pa ću vidjet čiji mi je najbolji.
www.purplemedia.hr
17 godina
neaktivan

Ako netko ima viska vremena: www.illjustleavethishere.com

Radi se o uploadu slika i tekstualnog sadrzaja s mogucnoscu brisanja u nekom trenutku.

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
mathmonster kaže...

Ako netko ima viska vremena: www.illjustleavethishere.com

Radi se o uploadu slika i tekstualnog sadrzaja s mogucnoscu brisanja u nekom trenutku.

Zgodno, sam bi po meni trebo stavit krace ime domene

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 21:41 (tLeon).
16 godina
neaktivan

-redacted-

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 16:11 (LordShgi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice