Imaš gotovih traži pod jQuery obično preko liste rade ili lightbox mislim da novija verzija ima nekih problema, ja ih ne korsitim drugačije radim stranice, al za statičnu stranicu su idelane imaš unutar dreamwevera opciju da ti odrati takvu galerijicu.
Community review vaših web stranica
- poruka: 3.898
- |
- čitano: 808.666
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imaš gotovih traži pod jQuery obično preko liste rade ili lightbox mislim da novija verzija ima nekih problema, ja ih ne korsitim drugačije radim stranice, al za statičnu stranicu su idelane imaš unutar dreamwevera opciju da ti odrati takvu galerijicu.
Ma ne volim implementirati gotova rješenja ako ne razumijem kako funkcioniraju. Ne koristim dreamviewer. Bude kasnije, ima vremena.
EDIT: Popravio sam onaj problem sa IE conditional comments i promjenio raspored u portfoliju.
iz čiste zezancije. Besplatna domena,
besplatan hosting, besplatna platforma.
http://cmok.tk
Koristeći društvenu mrežu Cmok, članovi mogu komunicirati
putem brzih objava unutar ograničenja od 200 znakova ili manje.
Ovaj besplatni brzi razgovor omogučava Vam slati i dijeliti poruke,
slike i video sadžaje! Na drušvenoj mreži Cmok je jednostavno pronaći i
povezati se s drugim ljudima radi privatnih poruka kao i njihovih objava.
Sve to i puno više u jednostavnome sučelju.
iz čiste zezancije. Besplatna domena,
besplatan hosting, besplatna platforma.
http://cmok.tk
Koristeći društvenu mrežu Cmok, članovi mogu komunicirati
putem brzih objava unutar ograničenja od 200 znakova ili manje.
Ovaj besplatni brzi razgovor omogučava Vam slati i dijeliti poruke,
slike i video sadžaje! Na drušvenoj mreži Cmok je jednostavno pronaći i
povezati se s drugim ljudima radi privatnih poruka kao i njihovih objava.
Sve to i puno više u jednostavnome sučelju.
facebook killer definitivno
Moja podrška, naslovnica obečava.
Svaka čast na projektu, baš mi se sviđa :) želim svu sreću. Samo me ovaj logo na naslovnoj podsjeća na...pogađajte šta?
Ukucao sam jedan vaučer od 200kn , kojeg sam imao viška.
Cmok je brzopotezni eksperiment. S jedne strane me zanimalo
kako ova platforma radi uživo a sa druge strane da li postoji
interes za nove društvene mreže kod nas.
Ajde, Horz, prije nego počnem sa Chrome Snifferom po stranici njuškati, baci koji detalj, platforma, framework, etc...
EDIT: Sad vidim da pokreće Sharetronix. Sorry
Poprilicno nam se oduzila cijela stvar zbog hostinga, ali gore je: http://idealni-cimer.hr/
genijalna ideja, treba vidjeti kako to radi IRL no na zalost ne mogu jer nisam nasao registraciju :)
facebook registracija me nece vidjeti :P
i jedan bugic u slici, stavi na iframe od videa
allowtransparency="true"
Poprilicno nam se oduzila cijela stvar zbog hostinga, ali gore je: http://idealni-cimer.hr/
Jako dobar uvodni video, bravo.
Nisam se registrirao jer ne tražim cimera, ali sam zamjetio dvije 'smetnje':
1.) Nema registracije osim preko Facebooka, iako svi ne koriste isti
2.) Na kraju videa, slogan je "nije svejedno s kim spavaš" a logotip kaže "s kimE". (Grammar Nazi )
Sretno s projektom!
Hvala na komentarima :)
Postoji i e-mail registracija, ali nju je radio jedan mlađi kolega pa puca na djelovima, tako da ćemo je ubaciti naknadno!
Bog. Predstavljam Vam jednu potpuno drukciju coming soon stranicu. Riječ je o potpuno funkcionalnoj coming soon sajtu koji
je preteča web portfolia jednog freelancera (tj. narcisoidnog mene. ;)
Trebalo bi jos dodati na svakoj stranici back ikonu, ali to trenutno ne mogu dok se ne domognem PS-a i na meet me stranici
uvaliti ikonu za pdf download CV-a.
Bog. Predstavljam Vam jednu potpuno drukciju coming soon stranicu. Riječ je o potpuno funkcionalnoj coming soon sajtu koji
Trebalo bi jos dodati na svakoj stranici back ikonu, ali to trenutno ne mogu dok se ne domognem PS-a i na meet me stranici
You are shitting me, right?
Objasni se.
zbog teksta na stranici mislim da nitko neće misliti da si ozbiljan..
...
Možeš li nam pokazati svoje ostale radove s obzirom da radiš kao freelancer?
...
Tek sam se poceo baviti freelanceanjem... Ova stranica od ekotrogira je prva u nizu...
...
Tek sam se poceo baviti freelanceanjem... Ova stranica od ekotrogira je prva u nizu...
ja sam prošao uvodni tečaj od 2h LaTeXa, znači li to da ja znam raditi u LaTeXu? Naravno da ne.. ovaj tvoj portfolio je nebitan, napravi bar 5 sajtova, onda nešto kao znaš
Objasni se.
Na stranici nemas nist nego par linkova (koji najcesce ne vode nigdi). Nikakvih informacija, nicega?
stranica je pukla, sram vas i stid bilo jadni dečko je zbog vas srušio web. Sram vas i stid bilo.
Inaće ako se misliš ozbiljno time bavit zakupi domenu i server nažalost bez toga ništa, a kolko sam proćito po tvojim postovima kako si složio stranicu je jako loše. Danas nije dovoljno neš staviti na web pa šta bde već, staviti nešto što što će generirati promet i zaradu, a nažalost u to treba malo više truda uložit.
Na kakvim drogama si ti čovječe??!
Hvala. Stavio sam da preloada dosta slika na samom startu, valjda je do toga. Galerija je CSS3, bez JavaScripta i onda mi je bolje odma prelodati što više slike, ali mislim da ću smanjiti broj.
Hvala. Stavio sam da preloada dosta slika na samom startu, valjda je do toga. Galerija je CSS3, bez JavaScripta i onda mi je bolje odma prelodati što više slike, ali mislim da ću smanjiti broj.
Stranica užasno nabacana sa nekoliko stilova koji se ne pašu. Menu je nečitljiv, a font je grozan. O loadanju neću ni pričati. Početna stranica blabka.com#image14?
Nažalost ja ovo ne bi kupio. Previše igranja sa javascriptom, efektima, css-om, a premalo brige o contentu, izgledu i performansama.
Ocijena: dovoljan (2).
Jbg, ne može uvijek biti pozitivna kritika.
Stranica užasno nabacana sa nekoliko stilova koji se ne pašu. Menu je nečitljiv, a font je grozan. O loadanju neću ni pričati. Početna stranica blabka.com#image14?
Nažalost ja ovo ne bi kupio. Previše igranja sa javascriptom, efektima, css-om, a premalo brige o contentu, izgledu i performansama.
Ocijena: dovoljan (2).
Jbg, ne može uvijek biti pozitivna kritika.
Take it easy big fella!! Ništa loše u tome da ti se ne sviđa, ali neki argumenti ne stoje, osim loadanja, to priznam.Mea culpa....uglavnom, font je van moje kontrole, klijent želi transparent bg na meniu, galerija je CSS3, i ovako to funkcionira, naknadno će hrefove zamijeniti nazivi slika, to se sve mijenja kroz CMS.
"Nabacano nekoliko stilova", veći simplicity od stranice ne može biti, gdje ti vidiš nekoliko stilova, jedan font korišten, teksta uopče da ni nema. Par skrolera i fullscreen pozadine, gdje su tu razni stilovi?
Kritika uvijek dobrodošla, ali malo bolje argumentirana:)
Take it easy big fella!! Ništa loše u tome da ti se ne sviđa, ali neki argumenti ne stoje, osim loadanja, to priznam.Mea culpa....uglavnom, font je van moje kontrole, klijent želi transparent bg na meniu, galerija je CSS3, i ovako to funkcionira, naknadno će hrefove zamijeniti nazivi slika, to se sve mijenja kroz CMS.
"Nabacano nekoliko stilova", veći simplicity od stranice ne može biti, gdje ti vidiš nekoliko stilova, jedan font korišten, teksta uopče da ni nema. Par skrolera i fullscreen pozadine, gdje su tu razni stilovi?
Kritika uvijek dobrodošla, ali malo bolje argumentirana:)
Nebitno, kritika jest da 1209 linija html-a na početnoj stranici je vrlo loša praksa. A da ne govorim o ne jednom nego 3 brda slika koja se lodaju. Ako već imaš brdo slika, koristi ajax ili nešto slično, a ne trpaj ih u stranicu tako da izgleda kao da imam 56k modem.
Stranica mi je super.
Jedina kritika jest na presporo loadanje (ucitavaj slike s ajaxom, jer su prevelike da ih sve ucitavas odjednom) i malo mi smeta ovaj drop meni bez pozadine, pa se slova izgube u pozadini.