Community review vaših web stranica izdvojena tema

poruka: 3.898
|
čitano: 814.951
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Community review vaših web stranica
OriginalEXE kaže...

:) Nisu te izbrisali, samo piše neaktivan. Prepoznao sam te po crvu i jabuci, još se toga sječam (ja isto neaktivan bio) :D

nemam pojma. izbacivao mi je stalno da mail ne postoji.

da..brijem da se sa tim crvom da jos stosta odraditi. listao sam malo radove jer m ise nije dalo nista novog praviti, a mrav je vec prekomjerno koristen, a i za crve kazu da su marljivi pa onda... dodje na isti kalup. :D

16 godina
neaktivan
Community review vaših web stranica

Napravio sam svoju osobnu stranicu, pa molim komentare i kritike.Nije još završeno,
ali ajmo reći da je ovo nekih 80%, mislim samo nekakve detalje dodavati, jer mi toga nekako fali.

http://www.madebym.net

6 0 hvala 0
14 godina
protjeran
dotNET kaže...

poceo prije par dana nesto za sebe. s obzirom da mi je dosta da ljudima pojedinacno objasnjavam neke stvari odlucih sitne hobije povezati u jedan malo veci hobi. kad sam ideju poslozio na papir prilicno jednostavno je izgledalo, ali sada... zabavno jest. ali dost mi vremena oduzme. za mjesec il dva bude vec nesto gore. za par dana budem registrirao domenu kako bih dobio neogranicen prostor i backup na serveru te od hosta instalaciju php foruma kojeg budem vezao za link. video seminari nakon 8 mjeseca budu online prvi. vjerujem da cu krenuti prvo sa photoshopom i ms officom jer za njih sam si napisao program predavanja jos dok sam radio u jednoj skoli, a mogao bih i corel draw je dok sam volontirao u jednoj udruzi napisah si isto program predavanja. amaterski studio je sklepan gdje je fotic direktno povezan sa racunalom, bolja kvaliteta slike je preko fotica, veca reza snimanja. i budem vjerojatno to sa nekim u kompi radio jer mi treba netko tko zna dobro eng zbog subtitlova. nemam namjeru raditi dvije verzije stranice posebno hr i posebno eng. zato je kombinacija eng+hrv. jer dosta ljudi na nekim tutorijalima koje sam snimao na hrv jeziku su rekli da bez obzira sto ne razumiju hrv skuzili su o cem se govori u tutorialu, jer ipak mi je fokus za balkan, ali nisam zelio kolege koji nisu s abalkana ostavit u neznanju i da se ne znaju snalaziti po stranici. s obzirom da cijela stranica i sve ideje prvo nastaju na papiru, za sada je sve kako treba. neke preinake sa naslovnom koja glumi blog cu doraditi, ali u biti nekih vecih promjena nece biti. odlucih se na ovakav hobi jer stalno se zbog posla od mene trazi poznavanje necega sto ne znam pa sam primoran stalno uciti. iako ja u tome vidim zabavu, ponekad zna biti i tlaka. ali to je rijetkost. ostali seminari doci ce sa vremenom jer za njih moram napisati program predavanja. trenutno sve programe koji su navedeni znam i radim u njima pa problema nece biti.

http://www.d0tn3t.site11.com/

pusa svima koliko vas ima. stranica u izradi.

Znaš ima u hrvatskoj abecedi ovakova slova: č ć š đ ž dž. Stranicu koja je na hrvatskom, a nema "hrvatska" slova je čisti dokaz lijenosti i neprofesionalnosti. Jel si gdje vidio da englezi izostavljaju svoja slova? Ili da rusi u azbuku (čirilicu) stavljaju latinična slova? Piši kako se piše na hrvatskom. Ocijena 1 zbog toga.

Better safe than Sony
15 godina
neaktivan
suludi8 kaže...

Napravio sam svoju osobnu stranicu, pa molim komentare i kritike.Nije još završeno,
ali ajmo reći da je ovo nekih 80%, mislim samo nekakve detalje dodavati, jer mi toga nekako fali.

Promjeni font, stil je dobar, ali su slova predebela i preblizu jedno drugome.

Dodaj nekakvu blagu teksturu, ili barem gradijent na ove segmente boje, i napravi da se iz segmenta u segment može doći klikom miša.

Također, ukomponiraj footer u treći segment, tako da su visine sva 3 segmenta iste.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
16 godina
neaktivan

Hvala na sugestiji, ali font nevjerujem da ću mijenjati.Postoji light verzija fonta i malo letter spacinga bi ovo što govoriš mogli promijeniti.

Pojasni malo ovo iz segmenta u segment.

Footer ne mijenja ništa na visini,to je optička varka{#}

15 godina
neaktivan

Imaš 3 segmenta, tri dijela stranice.

Tamno plavi, crveni, i svijetlo plavi.

Sva 3 segmenta mi savršeno pristaju u monitor, Full HD reza, ali za footer još moram malo skrolati. Shvaćaš?

Ja predlažem da strpaš footer u treći segment, tek tolko radi dojma, i stavi da se klikanjem možeš prebaciti u idući segment.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Slash 666 kaže...

Imaš 3 segmenta, tri dijela stranice.

Tamno plavi, crveni, i svijetlo plavi.

Sva 3 segmenta mi savršeno pristaju u monitor, Full HD reza, ali za footer još moram malo skrolati. Shvaćaš?

Ja predlažem da strpaš footer u treći segment, tek tolko radi dojma, i stavi da se klikanjem možeš prebaciti u idući segment.

Ovo za footer se slažem. A ovo za klikanje niti ja ne kužim. Pa možeš se prebacivati pomoću izbornika desno...

16 godina
neaktivan

Koja je visina rezolucije na kojoj gledaš? Zato mi nije jasno, jer footer je u trečem segmentu.

14 godina
suludi8 kaže...

Koja je visina rezolucije na kojoj gledaš? Zato mi nije jasno, jer footer je u trečem segmentu.

Ovo je treči segment na slici. Nije mi dovoljan ekran za pregled već moram scrollati da bih vidio footer.

Rezolucija ekrana 1920x1080

16 godina
neaktivan

Svaki dio je visok 1200px, a footer zauzima 100px od tih 1200px.Sad i ja vidim na 1600x1200 da treba mali skroll za footer.Mislim on je unutra, ali je valjda nešto do pozicioniranja.Ispravit ću to...evo ispravljeno

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 22:58 (suludi8).
15 godina
neaktivan

Evo pogledaj na OVOJ stranici što sam mislio sa klikanjem.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bypass kaže...

Znaš ima u hrvatskoj abecedi ovakova slova: č ć š đ ž dž. Stranicu koja je na hrvatskom, a nema "hrvatska" slova je čisti dokaz lijenosti i neprofesionalnosti. Jel si gdje vidio da englezi izostavljaju svoja slova? Ili da rusi u azbuku (čirilicu) stavljaju latinična slova? Piši kako se piše na hrvatskom. Ocijena 1 zbog toga.

budes jednom i ti znao sto znaci hibrid stranica i zasto se ne koriste č,ć,š,đ i ž. dotad... tvoja ocjena nema bas neko suvislo znacenje kao ni tvoj pokusaj da napises nesto pametno. ali svakako, dobar je pokusaj. poradi samo malo na "kreativnosti". i ovaj opusti se malo. cinis mi se zivcanim tipom osobe. :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 2:21 (dotNET).
14 godina
neaktivan
suludi8 kaže...

meni se ovo jako svidja. jel mozes fiksirati samo prvi dio. tako da ne mozes scrollati na one druge djelove? da bude kao da ti "izranja"?! reza u mene 1440x900px. i tekst me malo bode u oci. tojest bole me oci kad citam. ovo klizanje je sa jquary-em odradjeno jelda? jako lijepo.

17 godina
dotNET kaže...
Bypass kaže...

budes jednom i ti znao sto znaci hibrid stranica i zasto se ne koriste č,ć,š,đ i ž. dotad... tvoja ocjena nema bas neko suvislo znacenje kao ni tvoj pokusaj da napises nesto pametno. ali svakako, dobar je pokusaj. poradi samo malo na "kreativnosti". i ovaj opusti se malo. cinis mi se zivcanim tipom osobe. :D

Kakve su to hibrid stranice? 

Dalje, font ti je katastrofa

Trece sve skupa je poprilicno necitko

Cetvrto - light stranice su light stranice, ali ovo je nekako... siromasno...

... bit cu ja i gori!!!
14 godina
protjeran
dotNET kaže...

Ne bi znao što su to hibridne stranice. Mada sam napravio stranica i aplikacija podosta nikada nisam bio toliko lijen da ne pišem slovima koje ustvari i izgovaram.

Better safe than Sony
15 godina
neaktivan
dotNET kaže...
Bypass kaže...

ni meni nije jasno što je hibridna stranica, ali, ne vidim niti jedan razlog zašto nisi stavio hrvatskte znakove. a ako si tekst stavio samo da imaš nešto, onda koristi neki text generator, tipa ovo http://www.malevole.com/mv/misc/text/  ili ovo http://www.lipsum.com/feed/html  a osim toga, čak i ako si pisao bez znakova č,ć,ž,š etc jer ih neznaš, još uvijek imaš ovo http://hacheck.tel.fer.hr/  tako da ja ne vidim niti jedan razlog da ne pišeš pravilno 

42
15 godina
neaktivan

Off topic, jel ima možda kakvu dobru (jednostavnu) php skriptu za kontakt formular?

pero_HR
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
peroko kaže...

Off topic, jel ima možda kakvu dobru (jednostavnu) php skriptu za kontakt formular?

http://www.emailmeform.com/

42
15 godina
neaktivan
kakapo kaže...
peroko kaže...

http://www.emailmeform.com/

He he za php se plača

pero_HR
14 godina
suludi8 kaže...

Svaki dio je visok 1200px, a footer zauzima 100px od tih 1200px.Sad i ja vidim na 1600x1200 da treba mali skroll za footer.Mislim on je unutra, ali je valjda nešto do pozicioniranja.Ispravit ću to...evo ispravljeno

Također možeš promjeniti naziv div - ova, jer ti je 'section plava' zapravo crvena, i obrnuto :) Pretpostavljam da si naknadno zamjenio pa je tako ostalo.

15 godina
neaktivan

Dakle mene je zanimalo dali netko ima php skriptu, iz koje bih se ja mogao naučiti dalje raditi skripte za mail formular po potrebi, ovo je dummy formular a na to nisam ciljao.

pero_HR
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Sakrij scroll bar. (madebym)

3.400 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 13:57 (8ax).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
peroko kaže...

Dakle mene je zanimalo dali netko ima php skriptu, iz koje bih se ja mogao naučiti dalje raditi skripte za mail formular po potrebi, ovo je dummy formular a na to nisam ciljao.

Procitaj knjigu PHP solutions : Dynamic web design made easy 2nd edition. Knjiga sadrzi najkoristenije skripte za php, dobro objasnjene i razradjene, u tvom slucaju sadrzi i kontakt formu. Iskrena preporuka {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 14:22 (Arxi).
15 godina
neaktivan

Ja zapravo več imam jednu jednostavnu php skriptu (s jednog tutoriala) koja fino radi ali ako nijedan checkbox nije označen javlja se ovaj eror:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/a4003003/public_html/mailer.php on line 12 

Jasno mi je da je za svaki checkbox pridružena određena vrijednost i da ako nije odabran bar jedan checkbox onda nema nikakve vrijednosti koju bi skripta obradila ali kako da to riješim?

btw ako nijedan checkbox nije odabran javlja se navedeni error ali mail s podacima svjedno stigne ali ne želim da ovaj error buni ljude.

Ovo je kod skipte:

<?php
if(isset($_POST['submit'])) {

$to = "moj mail";
$subject = "php Tutorial";
$name_field = $_POST['name'];
$email_field = $_POST['email'];
$rezidencija_field=$_POST['rezidencija'];
$message = $_POST['message'];
$spol = $_POST['spol'];
$zemlja=$_POST['zemlja'];
 foreach($_POST['sportovi'] as $value) {$check_msg .= "Zanima me: $value\n";}

$body = "Ime: $name_field\n
    E-Mail: $email_field\n
    Spol:$spol\n
    Grad: $rezidencija_field\n
    Zemlja:$zemlja\n
    $check_msg";

echo "Data has been submitted to $to!";
mail($to, $subject, $body);

} else {

echo "blarg!";

}
?>

obrazac obrazac
pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 15:19 (peroko).
16 godina
neaktivan

Dodaj if petlju.

If($_POST[sportovi]) {

} else {

$check_msg = " ";

}

1 0 hvala 1
16 godina

Se sjećate miđana21?

Footer s njegove stranice :

Copyright by midzan21 and [AS] Long [AS] I Live Clan 
All Rrights Reserved by RocketThemes
Ovaj template je registriran na [AS] Long [AS] I Live Clan i može se koristiti samo uz dopuštenje midzan21 koji je njihov Web designer ( ima dopuštenje i blagoslov za uporabu ovog dizajna u privatne svrhe )

15 godina
neaktivan
Arxi kaže...

Dodaj if petlju.

If($_POST[sportovi]) {

} else {

$check_msg = " ";

}

Eto proradilo je, hvala ti car si!!!

pero_HR
17 godina
neaktivan
8ax kaže...

Se sjećate miđana21?

Footer s njegove stranice :

Copyright by midzan21 and [AS] Long [AS] I Live Clan 
All Rrights Reserved by RocketThemes
Ovaj template je registriran na [AS] Long [AS] I Live Clan i može se koristiti samo uz dopuštenje midzan21 koji je njihov Web designer ( ima dopuštenje i blagoslov za uporabu ovog dizajna u privatne svrhe )

haha, pa što očekivati od čovjeka koji za joomla administraciju ostavi login podatke admin/admin :P

Potpis ;)
16 godina

PA OSTAVIO JE!!!!1 {#} sad cu mu hakirat sajt

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 17:19 (8ax).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
8ax kaže...

PA OSTAVIO JE!!!!1 {#} sad cu mu hakirat sajt

Sam pokusaj imam ja uvijek asa u rukavu hehe ;)

IDUCI PUT BUDI DOMISLJATIJI ;)

My web site ( &amp;amp;lt;3 ): http://midzan21.com TorrentHR.Org User ==&amp;amp;gt; TorrentHR.OrG Power User :D THR in &amp;amp;lt;3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice