Community review vaših web stranica izdvojena tema

poruka: 3.898
|
čitano: 815.862
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Community review vaših web stranica
Hambrle kaže...

Evo ja i frend smo "podigli" neku vrstu webcomic-a

Uglavnom uskoro sajt počinje sa radom pa bih molio vas, kao stručnjake da mi date kritike i prijedloge za daljnje poboljšanje istog

www.dixie-adventures.com

za početak bi mogli dodati više autora pod artwork??? khmmm...

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

Uglavnom uskoro sajt počinje sa radom pa bih molio vas, kao stručnjake da mi date kritike i prijedloge za daljnje poboljšanje istog

www.dixie-adventures.com

Na ovoj stranici linkovi Ideja, Webdizajn itd. ne vode nigdje. Neznam da li je greška ili to planirate kasnije staviti?

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica
17 godina
Community review vaših web stranica

Evo i moja: www.kupresportal.com

Napominjem da je ovaj dizajn star već dvije godine i uskoro pripremam novi.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bypass kaže...

Mali, malo lakše sa tim svisoka stavom jer ja razumim daleko više od tebe ;)

S njim se vjeruj mi ne vrijedi raspravljati... Misli da je popio svu pamet svijeta... Vidiš da ja ne reagiram uopce na bilo koji njegov post...

@croblue...

pa nije ti ovaj stari loš... baš me zanima kakav će biti novi...

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 13:31 (EnlightenedPhoenix).
15 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...
Hambrle kaže...

www.dixie-adventures.com

za početak bi mogli dodati više autora pod artwork??? khmmm...

Mislim da znam na šta ciljaš :)

@nidjo123, nije nikakva greška ;)

Curse you Perry the platypus!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 14:13 (Hambrle).
15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

www.dixie-adventures.com

Sugestije prihvaćene, greške ispravljene

Maknuo sam sjene, i gradiente sa slova (valjda se piše tako)... hvala svima na kritikama još jednom

Curse you Perry the platypus!!!
16 godina
neaktivan

Evo od mene jedna "Portfolio style" web stranica. Malo sam se igrao i tako, pa da čujem vaše mišljenje imam li potencijala.

Skroz

http://bit.ly/fEJAtE
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ako su tvoje fotke super, stranica je ok, minimalizam ugona oku, nije natrpana...
16 godina
protjeran

Meni na kratko bljesne ekran kada koristim gornji izbornik. Pojave se neka slova, kao da prebaci brzo na njih i onda u istoj sekundi ide normalno kamo treba. Google chrome...

http://www.animehr.com
15 godina
neaktivan
k1c0 kaže...

Evo od mene jedna "Portfolio style" web stranica. Malo sam se igrao i tako, pa da čujem vaše mišljenje imam li potencijala.

Skroz

nakon suše, jedna dobra stranica u ovom topicu. sviđa mi se minimalizam, baš i ja radim jednu sličnu, galerija za slike je ok, no kad budeš stavljao više slika, imati češ problema sa prostorom, možda da neđaš neku iskoristiviju

samo mala napomena - popravi contact formu - ima error 404

42
16 godina
neaktivan

ako su tvoje fotke super, stranica je ok, minimalizam ugona oku, nije natrpana...

Slike nisu moje. Pronašao sam ih na DeviantArtu. :) Hvala!

EDIT: @kakapo - Kontakt formu uopće nisam programirao. Ono je samo jedna obična dizajnirana forma sa jQuery pluginom za Inline labels. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 17:41 (k1c0).
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Meni na kratko bljesne ekran kada koristim gornji izbornik. Pojave se neka slova, kao da prebaci brzo na njih i onda u istoj sekundi ide normalno kamo treba. Google chrome...

imam chrome, meni sve ok...

15 godina
neaktivan

Meni isto bljesne, Minefield zadnji build.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pokušaj drugi, http://dl.dropbox.com/u/16733951/tradel/index.html evo što mislite i prije svega, ak nađete na neku grešku bilo bi neloše da mi kažete  {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Može to i bolje...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Community review vaših web stranica
k1c0 kaže...

Može to i bolje...

Realno, uvijek može bolje.

17 godina
midzan21 kaže...

Evo vam preuređeni web site (to bi trebao biti privatni sajt sa dosta mogućnosti za povezivanje za ljudima)

LINK: http://midzan21.com

Komentari su dobrodosli (kao i registracija na forumu, a moze i lajk na sajtu (plus toga odvrnite zvucnike za radio sekciju))

Vec sam nesto slicno negdje rekao, covjece pa jer ti stvarno nisi nikada barem probao pogledati neki pristojan web template i onda usporediti ga sa ovim sto si ti napravio?

Ja cijenim sto se ti trudis i to sve, ali vidim da radis sa nekim WYSIWYG editorom i jos k tome napravis ovakvu stranicu koja je ono blago recena "ubiboze".

I taj editor koji ti koristis sigurno ima bar nekoliko template-a koji su daaaaaleko bolji nego ovo sto si ti napravio

Ma ne govorim ti ovo iz zlobe, ali ovo sto si ti napravio je katastrofa

Imas na tisuce stranica sa besplatnim web template-ima, koje mozes skinuti i iskoristiti i prilagoditi grafiku, kod, css...

Ajd' molim te idi nadi negdje jedan fini besplatni template i zamjeni ga sa ovim svojim i poigraj se malo sa opcijama.

Nemoj samo pitati "pa sta fali ovome sto sam ja napravio?" - Fali sve.

Nemoj se ljutiti, kazem ti opet nije ovo zlonamjerno, ali mislim da te treba netko probuditi iz sna u koji si upao.

I don't speak London :)
16 godina
neaktivan
croart kaže...

Vec sam nesto slicno negdje rekao, covjece pa jer ti stvarno nisi nikada barem probao pogledati neki pristojan web template i onda usporediti ga sa ovim sto si ti napravio?

Ja cijenim sto se ti trudis i to sve, ali vidim da radis sa nekim WYSIWYG editorom i jos k tome napravis ovakvu stranicu koja je ono blago recena "ubiboze".

I taj editor koji ti koristis sigurno ima bar nekoliko template-a koji su daaaaaleko bolji nego ovo sto si ti napravio

Ma ne govorim ti ovo iz zlobe, ali ovo sto si ti napravio je katastrofa

Imas na tisuce stranica sa besplatnim web template-ima, koje mozes skinuti i iskoristiti i prilagoditi grafiku, kod, css...

Ajd' molim te idi nadi negdje jedan fini besplatni template i zamjeni ga sa ovim svojim i poigraj se malo sa opcijama.

Nemoj samo pitati "pa sta fali ovome sto sam ja napravio?" - Fali sve.

Nemoj se ljutiti, kazem ti opet nije ovo zlonamjerno, ali mislim da te treba netko probuditi iz sna u koji si upao.

ovo je jos web u BETA verziji (na kompu je finalana varijata sa jednim od templateova (i ne radim u WYSIWYG programima vec u Dreamweaveru)

never say never..... THR PU (comming soon)
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 14:31 (midzan21).
16 godina
neaktivan
midzan21 kaže...

...i ne radim u WYSIWYG programima vec u Dreamweaveru

Mhmmm... good for you {#}

16 godina
protjeran

E oprostite na offtopicu, htio bih samo da mi se na pm jave jedan web programer i jedan web dizajner, jer imam super ideju :) Samo ju poslušate, i kažete da ili ne ;) Ne mogu vam platiti u početku, ali ako uspije, bilo bi i novaca, i to ne samo od reklama. Molim vas da se javljaju samo profesionalci :)

http://www.animehr.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
midzan21 kaže...

ovo je jos web u BETA verziji (na kompu je finalana varijata sa jednim od templateova (i ne radim u WYSIWYG programima vec u Dreamweaveru)

1. Beta verzija je razvojni status nekog softvera, a ne statičnog HTML sitea...

2. WYSIWYG = What You See Is What You Get, tj. program u kojem klikaš po raznoraznim gumbićima i vidiš odmah rezultat toga, ne trebaš pisati kod = Dreamweaver...

Potpis ;)
16 godina
neaktivan
Danijel kaže...
midzan21 kaže...

Beta se koristi i kod izrade weba {#}, tj vidim da si rekao da ne kod statičnog htmla site. To da, ali kad imaš programirani sajt naravno on može biti u beta fazi

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 14:06 (joze).
16 godina
neaktivan
Danijel kaže...
midzan21 kaže...

2. WYSIWYG = What You See Is What You Get, tj. program u kojem klikaš po raznoraznim gumbićima i vidiš odmah rezultat toga, ne trebaš pisati kod = Dreamweaver...

ne bih se bas slozio sa zadnjom tvrdnjom..... sve radim omocu HTML- kodova i CSS-a

joze kaže...
Danijel kaže...

Beta se koristi i kod izrade weba {#}, tj vidim da si rekao da ne kod statičnog htmla site. To da, ali kad imaš programirani sajt naravno on može biti u beta fazi

Pa jos uvijek zavrsavam finalnu varijantu web-a... barem ce biti ljepsa nego ova sadasnja verzija (vise grafike na mome sajtu ;))

never say never..... THR PU (comming soon)
17 godina
neaktivan
joze kaže...

Programirane (aktivne) web stranice za mene su softver (jedina razlika između takvih siteova i offline softvera je mjesto izvršavanja i način prikaza izlaznih podataka). ;)

Potpis ;)
17 godina
neaktivan
midzan21 kaže...

ne bih se bas slozio sa zadnjom tvrdnjom..... sve radim omocu HTML- kodova i CSS-a

Moguće, ali jednim pogledom na kod čini mi se kao da je generiran... Jer, kod koji je ručno pisan ima neku čistoću i hijerarhiju (jer ga onaj tko piše i razumije)...

Također, ukoliko sam pišeš HTML i CSS, prouči dizajn bez tablica, te počni CSS upotrebljavati u vanjskim datotekama, a ne inline u elementima - jer samim time CSS gubi glavni smisao - odvajanje strukture i izgleda stranice... Također, pogledaj ovo http://www.comicsanscriminal.com/

Potpis ;)
15 godina
odjavljen

@Midzan21, tvoj web je stravičan.Posebno me obradovao dio u kojem tražiš donaciju za održavanje hostinga, slatko.Kakvi su to HTML kodovi?Znam da postoje kodovi za satelitske programe, no za ove HTML prvi puta čujem.

3 0 hvala 0
16 godina

Trenutacno samo slika :D

MW2 : N'Dorphin // GRNDWR // HCTDM // HCSD // HCMSHPT
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo, ako netko želi postaviti naš banner na vašu stranicu, a mi zauzvrat na našu stavimo vaš, javite se na PM :)

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo moje stranice u izradi : http://www.madcoon.com/MadCoon.html , znaći WIP {#}

I'm from Hollywood

1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
woodgamesfx kaže...

Evo moje stranice u izradi : http://www.madcoon.com/MadCoon.html , znaći WIP {#}

WP, igra za iOS, zgodno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice