Zasto se komp.zaledi..

poruka: 17
|
čitano: 11.075
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Zasto se komp.zaledi..

Pozdrav ljudi...malo sam citao neke slicne teme na forumu ali nisam dobio zeljeni odg.

dakle radi se o sljedecem.

Prije par mjeseci mi se prvi put zaledio komp.(ekran i mis bi ostali na mjestu nebi se nista ugasilo)

i nakon toga mi se dosta cesto to pocelo dogadat bez ikakvog posebnog razloga...skuzio sam da je najbolje iskopcati komp.iz struje na jedno pola sata-sat da bi mogao jedno vrijeme raditi normalno..

nije mi jasno jer se par uta i kod reinstalacije windowsa zaledio,te se znao zalediti na pocetku cim bi ga upalio ili kod dizanja windowsa...

Par poznanika mi je reklo da je mozda problem u hdd,i jucer sam kupio novi i poveselio se sve super kad mi se nazalost prije nekoliko minuta ponovo to dogodilo,te sam restartao komp.par puta da bi mogao normalno nastaviti s radom..

imate li mozda slicnih problema,i dali je mozda problem do rama?sutra cu uzeti nove i probati s njima makar sumljam da je do njih...

hvala na pomoci

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Zasto se komp.zaledi..

Ja sam imao isti problem ,graficka je bila pokvarena.

Moguce je i  da imas slabo napajanje.

"Serenity Now!"
17 godina
neaktivan
Zasto se komp.zaledi..

nedavno sam uzeo g-force 6200

neznam,ja isto sumljam da je do napajanja :S

al fakat me to nervira...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dasina kaže...

nedavno sam uzeo g-force 6200

neznam,ja isto sumljam da je do napajanja :S

al fakat me to nervira...

ma buraz rami su ti 90% problem,komp se zaledi ako pokrenes puno aplikacija i nema dovoljno rama zna se zaledit tako isto ako su neisprani komp se ledi tak da su rami vjerojatno i moze bit napajanje ali manje vjerojatno jel kad napajanje ode komp se restarta najcesce...
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
Zasto se komp.zaledi..

sta je najgore zaboravio sam napomenut,prije pol sata mi se 3-4 puta za redom restartao

a nevjerujum da su rami imam jedan od 512 i jedan od 256 i probao sam sa svakim posebno isto se desavalo,a neznam dal bas 2 rama u isto vrijeme otkazu ugl.sutra uzimam 1 gb ,pa cu rijesit i taj problem ako je...

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2008 23:14 (dasina).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dasina kaže...

sta je najgore zaboravio sam napomenut,prije pol sata mi se 3-4 puta za redom restartao

a nevjerujum da su rami imam jedan od 512 i jedan od 256 i probao sam sa svakim posebno isto se desavalo,a neznam dal bas 2 rama u isto vrijeme otkazu ugl.sutra uzimam 1 gb ,pa cu rijesit i taj problem ako je...

stari moj rami su zahebana stvar meni je jedan keks riko i shebo drugoga,ako se restarta kao sto rekoh moze bit i napajanje.
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
Zasto se komp.zaledi..

oke..hvala ekips...

prvo cu sutra provjerit rame ,a ak nije to ne preostaje mi nis drugo nego novo napajanje..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zasto se komp.zaledi..

javi kak je proslo obaveznoSmijeh!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zasto se komp.zaledi..

a kakve su temperature procesora

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dasina kaže...

oke..hvala ekips...

prvo cu sutra provjerit rame ,a ak nije to ne preostaje mi nis drugo nego novo napajanje..

e bolje ti je da prvo kod frenda probaš svoj ram, grafičku i napajanje....a ne da kupuješ sve novo, ako je ovo ispravno....prvo probaj dijagnosticirat problem, pa ga onda rješavaj(to ti je i u krajnjem slučaju jeftinije)

eh da, i ovo što ti je predložio ovaj iznad mene, kakve su ti temperature....jer pol sata izvan struje, je dosta vremena da se neka komponenta ohladi malo,ako se pregrijala
Moj laptop:HP Compaq 6715b 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2008 23:34 (mali.ivica87).
17 godina
neaktivan
mali.ivica87 kaže...
dasina kaže...

oke..hvala ekips...

e bolje ti je da prvo kod frenda probaš svoj ram, grafičku i napajanje....a ne da kupuješ sve novo, ako je ovo ispravno....prvo probaj dijagnosticirat problem, pa ga onda rješavaj(to ti je i u krajnjem slučaju jeftinije)

eh da, i ovo što ti je predložio ovaj iznad mene, kakve su ti temperature....jer pol sata izvan struje, je dosta vremena da se neka komponenta ohladi malo,ako se pregrijala
 rami mi trebaju i ovak i onak tak da mi je svejedno...
a temp.-..neznam nisam nikad provjeravao...
tem.procesora su oke,a neznam di da pogledam temp.graff i ostalih komponenata
17 godina
neaktivan

ma problem je sto mi nekad par dana sve bude oke pa me 1 dan zajebava tako da ovo s frendom otpada,jer nikad neznam kad moze zabrejkat

17 godina
neaktivan
Zasto se komp.zaledi..

evo novi rami su unutra ali je problem stari... :S

cap ono, kul!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zasto se komp.zaledi..

vidim ovo je vec stara tema sad bas surfam na netu i na to naidem kod mene je slican problem...igram igrice i zaledi mi se slika nemogu ni pomocu ctrl - alt - deleta izaci nego ga moram restartat ...ekran mi se ne ledi bas cesto al evo ovo je vec 3 put u tjedan dana prije tjedan dana nije se ledio al od kad sam uzeo novu maticnu i procesor pocelo se to desavat...uzemo sam maticnu ASUS P5QL PRO i procesor INTEL CORE 2 DUO E7500 2.93 GHZ sad neznam dali je do grafe ili napajanja...rama imam 2,5 GB graficka je Nvidia BFG 8500 GT 256 MB sa turbocacheom prosiriva do 512 MB.... dali je sad do napajanja koje je vec vrlo staro od MS-a napajanje je PLATINUM MS 400 ATX e sad kad sam to sve novo ugradio mozda napajanje koliko jevec staro je na izmaku i nemoze dati dovoljnu voltazu cijelom kompu primjetio sam da mi je postalo napajanje bucnije i ATX temperatura prije je bila najvise 15-20 stupnjeva a sad se stalno drzi na 29-30 stupnjeva...dali je mozdda vrijeme za novo napajanje :S

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Probaj provjerit SATA odn PATA podatkovne kabele, mozda je i do njih...
17 godina
neaktivan
Zasto se komp.zaledi..

Jesi sipo antifriza?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jesam i njih sam provjerio i oni su novi...uopce neznam u cemu je problem evo danas upalim komp AUX temperatura se digla na 35 svaki dan je sve visa i visa vidjet cu mislim da je najvjerojatnije do napajanja :S a ako nije onda sumnjam na grafu jer cad sam novi COD MW2 igro od jednom mi je grafa propala drveca su mi zuta bila i sve je stekalo tek dok sam iz igre izasao i ostavio da se malo sve ohladi i usao opet u igru normalno je sve bilo xD

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice