Win32/Dorkbot.B crv ...

poruka: 6
|
čitano: 2.887
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Win32/Dorkbot.B crv ...

...sam pokopio sa usb-a, ne da mi otvoriti stranice od Avasta,Avire,Bit Defendera,Comoda. Trenutno imam instaliran Nod32 koji ga je detektovao,nalazi se u radnoj memoriji čišćenje nemoguće. Sa Malwarebytes ga nije našao,ni sa Microsoft essen., Comodo mi neda instalirati, Kaspersky ga nevidi..., C:\WINDOWS\system32\drivers\etc - host izgleda čist. Fajl Mpgmgy.exe se sam generiše u start upu,kao i registriju kad ga obrišem... Šta dalje probati,vaši savjeti su dobro došli ......

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Win32/Dorkbot.B crv ...

Ovaj proces Mpgmgy.exe vrlo vjerojatno ne postoji. Mora da si pogriješio negdje u tipkanju. Pa ja da sam na tvom mjestu napravio bih neki live linux USB ili DVD i obrisao iz njeg sve sumnjive fajlove.

Kad već ne možeš da ga se riješiš pomoću MBAM-a, nod-a, kasperskog avire...

Jedino da još isprobašSAS

Glavno je ne lažite samog sebe. Onaj ko laže samog sebe i svoju laž sluša, dolazi dotle da već nikakvu istinu ni u sebi ni oko sebe ne primećuje, i prema tome, ne poštuje ni sebe ni druge.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 22:49 (Bellatrix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Win32/Dorkbot.B crv ...
Odi u safe mode with networking, skini neki pouzdan program za tvoj problem i obrisi virus. ;)
17 godina

Trenutno skeniram sa Spybot - Search & Destroy i skidam AntiSpayware....ako ništa ne nađe ostaje samo safe mode, par puta sam brisao taj fajl i opet se pojavi poslije svakoga restarta...

14 godina
neaktivan
kazem ti, odi u safe mode i obrisi ga od tamo. kad si u safe modu, virus ti se ne pokrene i ne moze se replicirati nakon brisanja. ;-)
17 godina
neaktivan
lion002 kaže...

Trenutno skeniram sa Spybot - Search & Destroy i skidam AntiSpayware....ako ništa ne nađe ostaje samo safe mode, par puta sam brisao taj fajl i opet se pojavi poslije svakoga restarta...

uradi kako piše u ovom postu

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice