WAUUPGRD, SWTOOLS....brisanje

poruka: 9
|
čitano: 3.359
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav narode!

Hard na kompu mi je pun pa sam krenuo brisati sve što se može.

Zanima me zna li tko što su to WAUUPGRD folder i SWTOOLS folder?

Skupa zauzimaju skoro 5 GB..Smijem li ih obrisati?

I još jedno ..što je to outlook.pst file? ne mogu ga otvoriti i pogledati a velik je 4,5 GB. Smijem li to brisati? To je neka arhiva ili što...?

Puno hvala

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
RE: WAUUPGRD, SWTOOLS....brisanje

Ovaj OUTLOOK.PST ti je arhiva mailova iz naravno outlooka{#}.A za ovo SWTOOLS ti nisam siguran, ako su u sitemskom folderu ne briši, ako nisu onda je vjerojatno dio nekog smeća koje je došlo sa predinstaliranim OS.om...i guess

15 godina
neaktivan

THX .. za sad sam to sve znao {#} ali hvala na trudu.

Ima još kakvih odovora?? Pleaseeeee

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
icokej kaže...

THX .. za sad sam to sve znao {#} ali hvala na trudu.

Ima još kakvih odovora?? Pleaseeeee

Što ti nije sad jasno?Zašto bi to brisao?

15 godina
neaktivan

Brisao bih jer mi fali mjesta na hardu...a WAUUPGRD je folder koji, koliko sam skužio, nije nužan za rad kompa. Isto tako i SWTOOLS...ali nisam siguran. Kako zauzimaju 5 GB volio bih ih obrisati da dobijem taj prostor...a isto tako ne bih htio nešto zaje****

Outlook.pst je outlookov file, to mi je jasno ali ne znam je li to samo arhiva koju kad obrišem ništa se ne mijenja osim što ne mogu vratiti izbrisane poruke ili je to mjesto gdje se nalaze mailovi koje vidim kad otvorim outlook. U prvom slučaju bi brisao u drugom ne...

eto , to su moje dileme :-)

0 0 hvala 0
16 godina

-5GB je za današnje velićine sitnica... swtools su driveri, korisniji nego npr igra. Što je važnije, pogotovo ako je ostalo premalo mjesta nešto (drugo) ga je zauzelo, nisi razmislio o brisanju (deinstallu) neke igre? (to govorim napamet, što je jako loše, ali možda je točno.)

-outlook briši mailove i sl. u outlooku, ne ovako.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
icokej kaže...

...

Outlook.pst je outlookov file, to mi je jasno ali ne znam je li to samo arhiva koju kad obrišem ništa se ne mijenja osim što ne mogu vratiti izbrisane poruke ili je to mjesto gdje se nalaze mailovi koje vidim kad otvorim outlook. U prvom slučaju bi brisao u drugom ne...

eto , to su moje dileme :-)

Da, to je mjesto gdje se nalaze tvoji mailovi, kalendar, kontakti, rokovnik i sve što ima veze s tim, ako se ne varam.

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 13:19 (1domagoj1).
15 godina
neaktivan

Hvala ljudovi!

Malo ću pobrisati mailove u samom outlooku a ostalo neću dirati. Ova Vista mi guta gige k'o bombone. Sad ima 50GB a za 10 min 42GB...nevjerojatno ali je tako. Moram staviti W7 i kupiti veći HDD. To će riješiti stvar do kraja.

Svima želim sretan Božić i Novu...

pozdrav

15 godina
odjavljen

Nadam se da su ti dvojbe razjašnjene.I tebi sve najbolje{#}.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice