Veliki problem sa windowsima zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 2.048
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Veliki problem sa windowsima

Ne znam sta mi se dofada sa racunalom, prvi put se susrecem sa ovim. Naime sinoc sam u auslogicu ostavio da defragmentira sve particije po disk zone i da se ugasi i sve ok. Palim ga ujutro, logiram se ( Win 8 ) niti jedna aplikacija ne radi, niti jedna se nije upalila u taskbaru, i niti jednu mogu upalit. Pise " Windows cannot access the specified device,, path or file. You may not have appropriate permissions to access the item. Niti mi internet radi na pcu. Wibdowa recovery javlja da nema restore pointa, windows update ne otvara... Msconfig isto nista, regedit isto...

Sta sad?

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Evo gle šta sam ti izguglao:

-Probaj ako možeš,desni klik na tu poruku, odaberi advanced i tu bi trebao imati UNBLOCK,kojeg kliknes i to je to!

-Ili Control panel---User acc---Change account type---set as Administrator---ok.

-Ili My computer---Properties od harda---security---give full permission to administrator....

JBG probaj!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne radi.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Desni klik na file ili folder---properties---klik na security tab---pod Group or user names klikni na svoje ime da vidis kakve dozvole imas,tada klikni na edit---stavi kvačicu na svaku dozvolu i stisni OK!

Ova poruka se odnosi na manjak administratorskih prava ili nemogucnosti nalazenja filea ili foldera koji je izbrisan ili premjesti na neko drugo mjesto.Imao sam taj problem na XP-u,no rijesen je brzo nacinom kojim sam naveo u prvom postu!U tvome slucaju vjerovatno je u pitanju micanje odredenoga filea na drugo mjesto defragmacijom.Evo ti link  rješenja sa folderom,iako nemam pojma kako otkriti o kojemu je folderu rijec,jer to u Microsoftovom supportu ne navode!

Jbg care ako vise znas probaj:

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne sljaka. Mislim da cu sad ici instalirati win 7 jer mi je dosta win 8ice, bsodova i restartanja explorera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice