Ugradnja rama

poruka: 6
|
čitano: 1.659
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ugradnja rama

Imam dva ram-a jedan od 256mb a drugi od 512mb i htio bi imati bar 1gb dal da stavim jos jedan od 512 mb u treci utor ili da kupim samo 1x1gb i maknem ove ostale ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ugradnja rama
computerwizard kaže...

Imam dva ram-a jedan od 256mb a drugi od 512mb i htio bi imati bar 1gb dal da stavim jos jedan od 512 mb u treci utor ili da kupim samo 1x1gb i maknem ove ostale ?

Koju memoriju koristis?

ako imas stavi, ako vec kupujes onda kupi u komadu 1GB ili vise,

16 godina
neaktivan
RE: Ugradnja rama

a jer moze recimo da stravi 1gb i 1 512mb

PcEx
16 godina
neaktivan
Ugradnja rama

Zasto nebi moglo ako mu maticna podrzava.. {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ugradnja rama
ej daj mi reci,,,, imam 2x2 giga hyper x kingston rama u kompu radi mi kompjuter i ekran a ak stawim još 1 giga elpida (stari ram koji je bio nutra) onda mi ekran nece upaliti samo žuto swijetli i piše no signal ....nekuzim u cem je fora,,,a ak imam samo kingston nutra pa radi... i sa kingstonom 4 giga idem ono ctrl alt delete i kaze kao da imam samo 1 giga nutra,,,, a u cpuid kaže 4 giga,,,,nekuzim,,, i freqwencija piše 400 a kingston je 1066mhz
špiljak
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ugradnja rama
ej daj mi reci,,,, imam 2x2 giga hyper x kingston rama u kompu radi mi kompjuter i ekran a ak stawim još 1 giga elpida (stari ram koji je bio nutra) onda mi ekran nece upaliti samo žuto swijetli i piše no signal ....nekuzim u cem je fora,,,a ak imam samo kingston nutra pa radi... i sa kingstonom 4 giga idem ono ctrl alt delete i kaze kao da imam samo 1 giga nutra,,,, a u cpuid kaže 4 giga,,,,nekuzim,,, i freqwencija piše 400 a kingston je 1066mhz
špiljak
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice