Ts3client_win32.dll is missing

poruka: 12
|
čitano: 3.481
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Pošto sam ogranicen internet prometom,frend mi je skinuo manualni patch od WOWP.

Sada kada god pokusam pokrenuti patch izbacuje mi ts3client_win32.dll is missing.....

Znam da je prije bila stranica za skidanje dll fileova,no sada ju vise ne mogu pronaci,sve sto nude je nekakvi PC doktori i ostale gluposti,koji naravno nikada ne poprave stvar i traže lovu!

Kako to rijesiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Ts3client_win32.dll is missing

Kao što je solid snake napisao, skini novi team speak. Nije vrijedno gnjavaže zahebavati se sa skidanjem biblioteka s neta. Potencijalno više problema nego koristi.

What Andy giveth, Bill taketh away.
14 godina

Ok!Skinuo sam Teamspeak 3 instalirao,i?

Opet imam istu stvar!

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 19:18 (Milka30).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ne znam..guglam al nemam rješenja. Kak ne želi instalirati patch...kaj uopče teamspeak ima sa patchom za jednu igru?

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Instalirao sam sada TS3 i ispada da ta biblioteka ne dolazi sa klijentom nego sa source development kitom. Dakle skini Client Plugin SDK sa one stranice koju je solid snake linkao. Unutar \bin foldera ti stoji ts3client_win32.dll datoteka, kopiraj ju gdje misliš da je potrebno (negdje u path, ili u folder izvršne datoteke programa s kojim imaš problema).

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 0:34 (rustweaver).
13 godina

ja ipak mislim da je problem u antivirusu..ako imas nod32 on ti inače briše te .dll fileove jer ih raspoznaje kao viruse

http://steamsignature.com/img/profile/76561198029829922.png
15 godina
neaktivan

Nema veze sa antivirusom. A kada bi se to doista i događalo, onda uopće ne bi mogao instalirati program jer bi mu antivirus svaki puta izbrisao biblioteke, i ne samo njemu nego i milijunima drugih ljudi. Nitko praktički niti jedan program ne bi mogao koristiti jer su sve izvršne datoteke linkane sa jednom ili više biblioteka.

Btw .dll datoteke antivirusi ne prepoznaju kao viruse samo zato što su to .dll datoteke. Riječ je datotekama koje sadrže izvršni kod (kao i u slučaju .exe datoteka). Taj izvršni kod može a i ne mora biti maliciozan. Ako je u .dll datoteci pronađen otisak virusa, ili programski kod radi neke egzotične i sumnjive radnje antivirus će podići uzbunu i spriječiti učitavanje i izvršavanje programskog koda u toj datoteci. U protivnom neće činiti baš ništa.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 0:51 (rustweaver).
14 godina

Antivirus uopce ne koristim i Windowse sam jucer nove stavio.

Vec sam naletio jednom na slican problem sa dll.missing fileovima i  iz iz skustva sam znao da to u pravilu ide u nedogled,fali ovaj,pa fali onaj...

Ts3client_win32.dll sam rijesio izdvajanjem dll iz Cleint Plugin-a i stavio da u path patcha.OK tada sam dobio fmod_event_net.dll missing file,i njega sam srjesio uz pomoc kolege rustweavera,koji je u starom postu nekome vec pomogao u svezi toga problema,onda naravno,kako to ide sada mi je falio fmodex_dll ,ma i njega sam rjesio i na kraju dobio slikicu,kojom odgovorno tvrdim da nema vise spasa!

JBG! Hvala ekipa svima na trudu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da to je problem patcha. Ne možeš skupljati naokolo sve te datoteke koje nedostaju. Problem je ili da ti fali neki drugi patch, ili da ovaj nije potpun, ili nešto sasvim deseto...

Kada nedostaje jedna-dvije biblioteke, ok, zna se dogoditi. Ali kada fali cijeli niz datoteka onda je nešto drugo u pitanju i ja bih otišao na world of warplanes forum i tamo tražio pomoć.

14 godina
rustweaver kaže...

Da to je problem patcha. Ne možeš skupljati naokolo sve te datoteke koje nedostaju. Problem je ili da ti fali neki drugi patch, ili da ovaj nije potpun, ili nešto sasvim deseto...

Kada nedostaje jedna-dvije biblioteke, ok, zna se dogoditi. Ali kada fali cijeli niz datoteka onda je nešto drugo u pitanju i ja bih otišao na world of warplanes forum i tamo tražio pomoć.

Prvo sam tamo i pitao,no oni na sve imaju odgovor-try to reinstall whole game!

Jbg,kada si ogranicen internet prometom-poput mene,to i nije solucija!

Nema veze,strpiti cu se,igra se vec kod frenda skida,on ce ju instalirati i patch-ati,pa cemo cjelu install mapu kod mene prebaciti...................................

............ali tek u Utorak{#}

15 godina

Good luck.

Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice