Trojan.JS.redirector.py

poruka: 12
|
čitano: 1.979
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Trojan.JS.redirector.py

Evo sad mi je kaspersky pokazao pod malicious objects da imam trojana, kad kliknem na to otvori mi se novi prozor gdje pise : trojan.JS.redirector.py  da mi je na kompu... nezz kako ga izbrisat, kad sam rekao da mi otvori folder gdje se nalazi nista, stavio sam full scan kompa i onda je nsto zabagovo pa se nije mrdo od 2%... sad sam instaliro avast i on skenira, 15% i jos nije nista naso... znate kako da izbrisem tog trojanca?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Trojan.JS.redirector.py

na kaspersky instaliraš avast?
probaj s ovim

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Trojan.JS.redirector.py

ne, izbriso sam taj kasperky pa sam onda instaliro avast...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Trojan.JS.redirector.py
Imsovcanin kaže...

ne, izbriso sam taj kasperky pa sam onda instaliro avast...

ok,probaj s hitmanom,ako se ne da pokrenuti normalno, drži tipku ctrl pa ga onda pokreni

17 godina
Trojan.JS.redirector.py

puj, jbt kako juri sa scanom xD da mi je netko prico da se tako moze brzo scenirat komp reko bi da laze

P.S. gotov sa scanom, naso je 75 stvari od toga: 2 trojanca (garena master hack xD moja krivica), 2 suspiciuos file, jedan crack za black ops mp, i client za portal 2 i ostalo su bili cookies, sve sam stavio da izbrise... jesam sad siguran od gamadi ili da obavim jos neki scan?

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 19:37 (Imsovcanin).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Trojan.JS.redirector.py

mbam (quick scan) nemoj uzimat plaćeni na probu,nego samo free
pa vidi,ko će ga znat,ima još jedan jaki skener, ali ako nemaš problema mislim da je nepotreban

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran

LOL brises kaspersky ccc ja ga koristim vec vise od godine dana i normalno skenira i odlicno brise viruse pogotovo sa novom verzijom 2012. to ti je samo jedan trojan nista vise covjece koliko sam skontao ti si skidao neke crackove i patcheve koji su uvjek neki od trojanaca. Neboj se ti tog jednog trojana to ti je nista osim ako ti je xp. covjece ja sam skinuo nedavno datoteku od 50 mb "ko fol neki dobri programi" znao sam da su virusi i jednostavno sam ih namjerno svaki pokrenuo prije toga skenirao fajl kasperskijem i izbacio vise od 300 virusa nakon pokretanja virusa mallo je nastalo problema ali kaspersky je to sve sredio scanom. Prije nego sto sam pokrenuo sve viruse naravno iskljucio sam KIS. 

Ako zelis skeniraj HDD sa dr webom

17 godina
Trojan.JS.redirector.py

da tako sam i ja razmisljo prije par godina... radi kako hoces, ali kad tad ces shvatiti da nema svemoguceg antivirusa koji ce te vadit iz tvojih sra*a... na starom kompu nisam uopce koristio antivirus, godinu dana nisam trebo radit format c sve islo kao po loju... sto se tice tih crackova, kako mi onda nije detecto ni crack za cod4, warcraft3 ni crysis 2 ???

evo skeniro sam sa ovim programom sta si mi dao nista nije naso... :D

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

s mbam ili dr web curelt-om?

15 godina
protjeran
Imsovcanin kaže...

da tako sam i ja razmisljo prije par godina... radi kako hoces, ali kad tad ces shvatiti da nema svemoguceg antivirusa koji ce te vadit iz tvojih sra*a... na starom kompu nisam uopce koristio antivirus, godinu dana nisam trebo radit format c sve islo kao po loju... sto se tice tih crackova, kako mi onda nije detecto ni crack za cod4, warcraft3 ni crysis 2 ???

pa mozda nemas vise virusa niti nista zlocudno jer dr web se vecinom koristi kod tezih slucajeva. A za kaspersky ni meni ne prepoznaje crackove koji su virusi s jedne strane dobro ne irita kao avira stalno a s druge steta. I nebi ti taj jedan trojanac puno stete nanjeo ali uvjek valja imat cist komp

JEDNOSTAVNO POTPUNA ZASTITA JE NEMOGUCA

17 godina
seneka kaže...
Imsovcanin kaže...

s mbam ili dr web curelt-om?

mbam

17 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

mbam

ok,mbam i hitman ti ostaju na kompu
inače taj dr web curelt je prilično moćan skener,s tim da se ne nadograđuje automatski u free varijanti, već se skidaju nove verzije,a stare bacaju u smeće(ne instalira se)
na ovoj stranici su svježi update-i virusnih definicija(ima update po nekoliko puta dnevno)
ima mogućnost ekspress ,full i custom scana (ciljano),a nakon skidanja i pokretanja prepoznaje jezik
može se recimo skinut i kopirat na stick i s njega pokretat (ali uvijek nova inačica s te stranice)
no uglavnom obrati pažnju na crackove koje skeneri detektiraju,općenito na sve detektirano,ako poznaješ svoj komp i šta si ti modificirao i instalirao,nema problema

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice