SSD drive pitanje

poruka: 10
|
čitano: 1.990
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
SSD drive pitanje

Ne znam dali je u dobrom podforumu tema, ako nije molim Admine da je prebace

Pošto sam laik za takve stvari pitat ću ovdje. Sada u kompu imam 2 harda, na jednom su win i instalirani programi a na drugom muzika filmovi itd.

E sada ako bi uzeo SSD disk i naravno na njega instaliram win, drivere i sve što moram dali postoji mogučnost da igre koje su instalirane na sada primarnom disku preselim na ssd bez da ih moram opet skidat s neta. Radi se o BC2 i battlefield 3..to je jedino što imam inst od igara i neda mi se opet skidat 11 gb. I kada ih instaliram opet dal ih mogu npr stavit na drugi disk a ne na ssd zbog smanjenja kapaciteta te iste igre pokretat kao s SSd-a? jer neka logika mi govori da će neke stvari instalirat na ovaj drugi disk a podatke za pokretanje igre na SSD u registri itd..

Hvala na bilo kakvoj info

LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: SSD drive pitanje

to ti ovisi o konkretnoj igri koji mislis prebacivati. neke uopce ne rade tak prebacene, za neke treba registry kljuceve dodati i urediti, neke sve same naprave. neznam konkretno za ove igre, jer ih ne igram, ali u vecini slucajeva se relativno lako da srediti da igra proradi bez reinstalacije.

I lost one of my machines... I can ping it and everything, but I can't seem to find it in my apartment...
15 godina
neaktivan

Skini Acronis True Image Home i kloniraj sistemsku particiju ( prebacit će ti sve sa običnog harda na ssd )

15 godina
neaktivan

S tim programom moram sve klonirat il mogu izabrat samo ovo što mi treba? Jer nebi sve programe stavio..hrpa tog je i nepotrebna{#}

18 godina
ne komplicirati. Kloniraj sve pa onda brisi visak ;)
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
neaktivan
SSD drive pitanje

na ovom linku imas uputu kako sam ja reinstalirao win bez ponovnog skidanja 11Gb battlefielda 3

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=502&jumpto=2392859&sort=asc&view=flat

... nije mi jasan onaj dio kad hoces instalirati bf3 na ssd pa prebacit na drugi disk??? .. .ne razumijem sta bi prebacio.....ako instaliras igru (ili bilo koji program) na neko mjesto onda u vecini slucajeva nece raditi ako kopiras drugdje i pokrenes

...ako vec ne zelis nesto instalirati na ssd u postupku instalacije odaberes folder na drugom disku ali neces imati brzinu kao da je na ssd disku

...u slucaju bf3 ces dosta dobiti ako je instaliran na ssd ... vrijeme loada izmedju mapa u MP traje 10-tak sec

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

eto napravio po tvojim uputama i neće uopće uć u server sada nit se pojavi ikona igre dok loada

15 godina
neaktivan

jesi pokrenuo insall kroz origin da zavrsi?ž

EDIT:

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=502&jumpto=2392995&sort=asc&view=flat

vidim da si slicnih problema imao i prije ... znaci da imas neki drugi problem ... kako si onda rjesio to?

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 14:20 (generic9974).
15 godina
neaktivan

Sa reinstall koji sam i ovaog puta napravio i niš

15 godina
neaktivan

ajde ovako probaj ... instalacija je ok ako je origin zavrsio ali neki ljudi imaju problem sa samim originom ... nekad i meni nece ici online origin pa idem na Battlelog direktno pa od tamo pokrenem igru

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice