Spora instalacija Mac OS High Sierra na macbookpro

poruka: 3
|
čitano: 1.110
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
MacOS na macbook pro early 2011 problemi

Ne mogu istalirati mac os high sierru na svoj macbook pro early 2011.. probao sam sa sdd prijenosnim, ali i nakon 15 sati instalacije, jedva da je došlo do sredine instaliranja. Probao sam staviti ssd na kojem imam windows i sve uredno, brzo radi isto tako i linux, ali mac os nikako. jako je spora instalacija. i sada nemam niti jedan operativni sustav na macbook-u. Molim pomoć, savjet ako se netko razumije

0 0 hvala 0
8 godina
Spora instalacija Mac OS High Sierra na macbookpro

Možeš li instalirati liona preko onog njihovog web servisa prilikom paljenja računala.

https://www.youtube.com/channel/UCgos5WloYoxCvCeUIi47ZxQ

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: MacOS na macbook pro early 2011 problemi
iPhone6sPlusRoseGold128gb kaže...

Ne mogu istalirati mac os high sierru na svoj macbook pro early 2011.. probao sam sa sdd prijenosnim, ali i nakon 15 sati instalacije, jedva da je došlo do sredine instaliranja. Probao sam staviti ssd na kojem imam windows i sve uredno, brzo radi isto tako i linux, ali mac os nikako. jako je spora instalacija. i sada nemam niti jedan operativni sustav na macbook-u. Molim pomoć, savjet ako se netko razumije

Kako si formatirao disk? Jesi koristio neki patcher ili skinuo s neta umjesto s App Store-a? Kako si formatirao USB s kojeg instaliraš MacOS?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice