- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Snimiš kao dvd video bez ovih *.idx fileova. To si valjda titlove vadio. Hr titil nećeš tako lako ubaciti, pogotovo ne ako želiš zadržati meni-je. Bez meni-ja postoji varijanta..
Film je na engleskom, tako da ti ne trebaju titlovi, izdržat ćeš bez njih, ja sam sve razumio.
Audio_ts i Video_ts foldere sprži na disk, samo njih 2 i gledaj.
ma nije za mene nego za rođaka on nezna engleski 
Ovo šta sad pišem idem po nekoj logici, trebalo bi šljakat.
Prvo prebaciš iz DVD formata u .avi i kad ti se prebaci skineš sa tor*nta convertxtodvd i pomoću njega normalno ubaciš titl i sve, vrlo je jednostavan, spržiš pomoću njega i sve:) kad dođem doma mogu ti i preko TV-a to napravit ako ne uspiješ sam.
Prvo prebaciš iz DVD formata u .avi i kad ti se prebaci skineš sa tor*nta convertxtodvd i pomoću njega normalno ubaciš titl i sve, vrlo je jednostavan, spržiš pomoću njega i sve:) kad dođem doma mogu ti i preko TV-a to napravit ako ne uspiješ sam.
znači priko ovoga dvd film pritvorim u xvid i onda ubacim titl pa ga vratim pomoću convertxtodvd opet u dvd?
i imali koja caka za stavit na cd ili samo ubacit priko neroa
znači priko ovoga dvd film pritvorim u xvid i onda ubacim titl pa ga vratim pomoću convertxtodvd opet u dvd?
i imali koja caka za stavit na cd ili samo ubacit priko neroa
Nači preko ovog pretvoriš u xvid, onda staviš titl u folder di ti je filmu .avi formatu i nazoveš titl isto kao i film, potpuo isto. Onda skineš Convertxtodvd i ideš tamo add file u njemu, i odabereš samo film i on će ti automatski povuć sa sobom i titl(za provjeru tamo imas Subtitle i trebalo bi ti pisat (1). Onda kad ti convertira, oko pol sata maksimalno će te pitat da staviš dvd, staviš dvd i on ti zaprži automatski. Kraj priče:) napravi ti i menu i sve.
mogu li recimo skinit s interneta odma film u xvid formatu pa ga samo pricacit u dvd? ovo traje predugo
mogu li recimo skinit s interneta odma film u xvid formatu pa ga samo pricacit u dvd? ovo traje predugo
Naravno, to je i najjednostavnije rješenje:)
da ne otvaram novu temu evo postat ću tu....
hti bih prebacit film s laptoma prijatelju pa sam ga probao prebacit na usb od 16gb koji ima slobodno 8gb a film zauzima 4,5gb. međutim za svaki malo veći film piše da nema mjesta na usb-u dok bez problema mogu stavit 4 filma po 2gb. isto sam probal i na sd karticu od moba.imam slobodnog prostora ali i dalje piše da kao nema slobodnog mjesta na sd kartici a mogu stavit više filmova koji zauzimaju oko 2gb.
zašto neće?
hti bih prebacit film s laptoma prijatelju pa sam ga probao prebacit na usb od 16gb koji ima slobodno 8gb a film zauzima 4,5gb. međutim za svaki malo veći film piše da nema mjesta na usb-u dok bez problema mogu stavit 4 filma po 2gb. isto sam probal i na sd karticu od moba.imam slobodnog prostora ali i dalje piše da kao nema slobodnog mjesta na sd kartici a mogu stavit više filmova koji zauzimaju oko 2gb.
zašto neće?
e da:) Usb ti nije konfiguriran kao NTFS memorija(ispravite me ako grješim) nego kao FAT i to moraš promjenit, nisam siguran kako, googlaj malo:) ali u tome je problem sigurno!
zašto neće?
e da:) Usb ti nije konfiguriran kao NTFS memorija(ispravite me ako grješim) nego kao FAT i to moraš promjenit, nisam siguran kako, googlaj malo:) ali u tome je problem sigurno!
da u tome je stvar
zašto neće?
da u tome je stvar
Jesi uspio namjestit?!
jeli ima kakav program da spojim 2 djiela filma u 1?
Najjednostavniji ti je VirtualDob