Skype problem

poruka: 13
|
čitano: 4.008
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Skype problem

naime imam vam ja jedan problem. prije par dana sam ja instalirao skype i od tada mi se desava sljedece

svaki puta kada gasim racunalo mi pise eror the program is not responding .... sta bi to moglo biti

unaprjed vam hvala

znam da sam dosadan ali j....a ko pita ne skita

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Skype problem
hrvoje66 kaže...

naime imam vam ja jedan problem. prije par dana sam ja instalirao skype i od tada mi se desava sljedece

svaki puta kada gasim racunalo mi pise eror the program is not responding .... sta bi to moglo biti

unaprjed vam hvala

Skype se ne gasi kako treba, tj. njegov proces.

Probaj sam skype ugasiti prije nego sto ugasis racunalo 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

a kako to ???

16 godina
Skype problem

Desni klik na ikonu skypea na taskbaru > exit

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

da to znam ali cujte jeli to moram raditi svaki puta kada upalim komp.

14 godina
neaktivan
uninstalliraj skype, install ponovo, mozda na drugi hard disk.
malware master
15 godina
neaktivan

ma jesam vam ja sve to probao ali jednostavno nece a do prije 2 mj mi je radio normalno mislim nije mi jasno i onda mi je crklo napajanje pa sam ga dao u servis naravno izbrisao sam sve sa racunala i dao sam im jednostavno prazan komp. i sada kada sam ga odlucio ponovno koristiti mislim na skype ne valja mi nesto a sta je to mislim nemam pojma ??? ja vam imam originalne windowse xp

16 godina
neaktivan
hrvoje66 kaže...

Stavi da ti se ne podiže sa sustavom; tools -> options -> general settings -> makni kvačicu kao na slici -> save

Probaj desni klik na skype ikonu -> properties -> compatibility -> run this program in compatibility mode -> pronađi svoju windows verziju -> apply

http://av-gurus.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 0:55 (brixy).
15 godina
neaktivan

cuj kada pokusavam ovo tvoje prvo ne napraviti pise ti meni invalid port

15 godina
neaktivan

ok to sam vam ja rijesio samo ne kuzim kaj si ti mislio pod ovo drugo da idem na ikonu skype pa na propertis i na run in windows mode jer ti toga kod mene nema ima samo max i mini size

14 godina
neaktivan
Skype problem

Prije nego išta napišem, želim da pozdravim sve učesnike foruma.

Novi sam na ovom forumu, i nadam se da ću imati dosta toga da kažem, a po neko će se i pitanje naći, siguran sam. :)

Krećem pa odmah sa pitanjem.

Može li neko da mi kaže šta nije u redu, pri uspostavljanju veze na skype-u, samo pukne veza?

Dok poziva drugog korisnika sve je super, i čim se javi pozivani korisnik veza se prekine?

Da li to može da ima veze sa instalacijom web cam?

Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
16 godina
Dejaan kaže...

Prije nego išta napišem, želim da pozdravim sve učesnike foruma.

Novi sam na ovom forumu, i nadam se da ću imati dosta toga da kažem, a po neko će se i pitanje naći, siguran sam. :)

Krećem pa odmah sa pitanjem.

Može li neko da mi kaže šta nije u redu, pri uspostavljanju veze na skype-u, samo pukne veza?

Dok poziva drugog korisnika sve je super, i čim se javi pozivani korisnik veza se prekine?

Da li to može da ima veze sa instalacijom web cam?

Hvala unaprijed!

Kolika ti je brzina interneta?

14 godina
protjeran
hrvoje66 kaže...

Ako ti se i dalje glupira usprkos reinstalaciji i compatibility modu, napravi si shortchut za gašenje računala. Dakle, novi shortcut, u "location of the item" upišešshutdown -s -f -t 00, [NEXT], daš ime shortcutu i [FINISH]. Nakon toga komp više ne gasiš na Start\Shut Down, već pokretanjem shortcuta. U naredbi shutdown switch -s znači gašenje sustava, -f forsira gašenje svih aplikacija pa tako i onih koje trokiraju, a -t 00 je vrijeme u sekundama koje će proći do početka gašenja računala. Shortcutu također možeš dodijeliti i shortcut key, odnosno kombinaciju tipki koja će ga pokrenuti. Ja znam koristiti Ctrl+Alt+Down(Arrow).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice